YORUMLAR
Toplam 15 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
misafir 23 Kasım 2023 Perşembe 16:34

Siz kim oluyorsunuz da İzmirliler istemiyor gibi laflar ediyorsunuz. İzmirin gelişimine hiçbir katkısı olmayan Bir avuç cukkacı her şeye itirz ederek varlıklarını devam ettirmeye çalışıyorlar.

Yorumu oyla      2      3  
Izmirli 17 Haziran 2023 Cumartesi 17:44

ne düşündüğün un bi anlamı yok çünkü karar merci sen değilsin tapulu vergisini ödeyen vatandaş in malına kimse şunu yap bunu yap diyemez öyle bi dünya yok izmir çok büyük bir nüfus a sahip ama bu odalar siyaset yapmaktan vazgeçmiyor bunlar kendini izmirin sahibi söz söyleme hadsizliginde oda olarak işini yap bırak gerisini devlet biliyor neyi ne yapacağını izmirli olarak rahatsızız böyle bi zihniyet olmamalı yüzsüzluk tavan yapmış eline dilekce alan dava acio içerde adamı hazır bilirkişi hemen olmaz yazıyor sanki devlet bilmiyor zannediyorlar en acı tarafı bu bunlar art niyetli çevrecilik kılıf yalnızca bak izmirin kuzeyine nasıl talan edildi tarım yapılan yer altı suyu olan tarım arazileri şimdi beton bu hazimsizlik ne anlaşılır gibi degil

Yorumu oyla      3      3  
Karşıyakalı 15 Haziran 2023 Perşembe 21:40

Çeşme İzmirin Bodrumu olacak kapasitede bir yer.Bırakınız yapsınlar bırakınız geçsinler İşinize gelince rant işinize gelince itiraz bile yok.

Yorumu oyla      3      3  
Yiğit 8 Haziran 2023 Perşembe 21:38

Okuduğum kadarıyla İnciraltının kahrını çekmemiş. Yılardır üvey evlat muamelesi görmüş, kanunlara saygı duymuş yöre halkına rantcı diyen kara cahiler yorum yapmış. Okuöış insan diyorsunuz da orada yeri olan ve hakkını almaya çalışan insanları cahil yerine koyanlar var. Yazık. Yaklaşık 30 yıldır anlatıyoruz, gösteriyoruz ama inciraltının neredeyse yerini bilmeyenler, benim tapulu alanım üzerinde yorum yapıp karar verecek. Neremle güleyim bilemedim. İzmir ne çektiyse bu istemezukçü zır cahillerden çekti. Gölge etmeyin gidin işinşze6.

Yorumu oyla      4      3  
Harun yıldırım 8 Haziran 2023 Perşembe 21:30

Çeşme projesi cidden çok büyük bir proje.. Eksileri artıları konuşulur.. Kamuyu, çevreyi, kentin ve çevresini,geleceğini düşünmek, ortak akıl yürütmek çok doğrudur.. Ancak, bu güne kadar yapılmış bütün faaliyetler, itirazlar veya , odaların çelişkili tutumları İzmiri, kenti cidden çirkinleştirdiği kesindir..! Odaların, mesleki yaklaşımı yerine, kişiye, kuruma veya belediye siyasetine göre olan yaklaşımları sonucu gerek trafik, gerek, şehrin görselliği İzmir''i çıkmaza doğru sürüklediğini görüyoruz.. Bu hafta bir Avrupa futbol finali için İstanbul''a 60.000 yabancı geldi..!! Bütün oteller dolu.. Bir gün İzmir''e böyle bir ginsl gelirse, İzmir çadır kentte mi ağırlayacak..? İnciraltı planları hem İzmir, hem de Türkiye''ye örnek bir plandır.. (Sahilevleri örneğindeki gibi kişilerin özel duvarlarının içindeki gibi değil) İzmir''de örneği olmayan..! 590.000 M2 çok devasa bir yeşil alan direkt kamunun, bütün İzmirlilerin kullanımına sunulacak.. Sağlık turizmi, eğitim, üniversite, oteller olacak . En fazla 3 kat..! Bence burada mülk sahiplerinin aşırı fedekârlığını da görmek gerekiyor..! Bu çok güzel bir plan.. Bence odalarımız da kesinlikle bir davranış değişimi göstermeli, bu planın mimari kısmına yerel özellikleri ile destek vererek geçmişten gelen büyük zaman kaybının da telafisine katkı vermelidirler..!

Yorumu oyla      4      3  
Nilgün Cihan 8 Haziran 2023 Perşembe 20:37

Gerçekten anlayamıyorum, sizin yeşil dediğiniz alanlar, kaçak düğün salonları, mangalcılar, nargileciler ve daha bir sürü çarpık, kirli binalar, gerçek anlamda talan edilen tertemiz yerler var ağaçlar kesiliyor, siteler kuruluyor, neden sesisiniz sadece bizim dedelerimizden kalan kendi yerlerimiz olan İNCİRALTI olunca çıkıyor, yeter artık engel değil destek bekliyoruz..

Yorumu oyla      4      3  
Ilker 8 Haziran 2023 Perşembe 18:16

Ulan kendi yeriniz olsa böylemi konuşursunuz? Oradakileri dusunen yok. Çok istiyorsanız verin parasını, satın alın, sonra ne yaparsanız yapın

Yorumu oyla      4      3  
Uğur 8 Haziran 2023 Perşembe 16:44

Hollanda ile kıyas sanırım mantıksızlığın nirvanası olmuş... Kamu yararı nasıl yok yıllardır tarım yapamıyorumuz, toprak verimsiz su yok hala tarım diyorlar masa başından. Torbalı Bayındır Kemalpaşa Menemen Urla daki gerçek tarım alanları ince ince kıyılırken yoklar, tarım olamayan yerde tarım yapın diyorlar inanılmaz. Toprağımızın yüzde 40 ı İzmir''e hibe edilecek, bu kadar düşük emsal verilmiş bize teşekkür edeceklerine hala dava açmayı düşünüyorlar inanılmaz gerçekten.

Yorumu oyla      3      3  
deliçavuş 8 Haziran 2023 Perşembe 14:01

haberin altına toprak ağaları doluşmuş. siz zengin olun diye her istediğinize tamam densin. yok öyle dünya! taktiği buldular ezberden konuşuyorlar, yok istemezükmüş yok siyasetmiş, terörist de bari tam olsun. bu cehalet istiyor ki ülkenin okumuş insanı sözünü söylemesin, kendi istediği olsun, geriye kalan insanlar zarar görürse görsün. yok öyle dünya! rant peşinde koşan kişiler yüzünden bu şehir çekilmez hale geldi ama yetmiyor, tek dişi kalmış canavar doymuyor..

Yorumu oyla      3      8  
Ahmet 8 Haziran 2023 Perşembe 13:36

İzmir istiyor sizin gibiler yüzünden yatırım turuzim gelişim istenmiyor İzmir besmilyon nüfus var sen nasıl böyle bir açıklama yapabiliyorsun haddimizi bilin oraları tapulu sizin aklınıza bilginize ihtiyacı yok izmirlinin tam bir saçmalık

Yorumu oyla      6      4  
izmirli 8 Haziran 2023 Perşembe 12:35

herkes ne çok biliyor.. kardeşim doğanı tahrip ettikten sonra(ki ülkenin geldiği nokta bu) artık birbirimizi yeriz.. şehri değil lokal alanları çevre bölgeleri (tabi yine doğasını tahrip etmeden) büyütmeye geliştirmeye çaba harcanmalı.. şehirler doldu taştı daha ne...

Yorumu oyla      3      8  
Mehmet Karakulak 8 Haziran 2023 Perşembe 11:15

Gerçekten yıldık sizden. Ya Hollanda ne alaka , ne alakaaa? Planı tartışırsak legalize etmiş oluruz. En iyisi biz tartışmadan dava açalım mı diyorsunuz ? Bu sizin planı doğru dürüst incelemediğinize , bir çözüm önerisi değilde tek derdinizin taş koymak olduğunu göstermiyor mu ? Gerçekten yıldık sizden, İzmir , tarım vb sizin umrunuzda değil sizin tek derdiniz siyaset, istemezükçülük.

Yorumu oyla      8      6  
MKC 8 Haziran 2023 Perşembe 10:37

Izm;r'de is yok insanalara. Bu planlanan yerler hizmet sektorunde, insaat sektorunde buyuk bir istihdam saglayacaktir. Inciralti'nda uretilen hic bir tarim urununu soframda goremedim, ya da kirac Zeytineli arazisinde de bir kamu yarari yok. Iki yerde bence dogayi katledemen yapilmali.

Yorumu oyla      8      6  
halk 8 Haziran 2023 Perşembe 10:01

istemezükçüler sahnede. 10 dönüm yer verin odaya nasılda isterler bu sefer.

Yorumu oyla      9      8  
ARTIK OLUR DEMEYİDE BİLİN 8 Haziran 2023 Perşembe 09:58

SAYIN MİMARLAR ODASI BAŞKANINA SORUYORUM SİYASET YAPACAKSANIZ BUYRUN TUNÇ BAŞKANIN YERİNE ADAY OLUN YOK BEN BAŞKANLIK YAPAMAM DİYORSANIZ ŞU İZMİR'İN YAKASINDAN DÜŞÜN ARTIK HEP OLMAZ HEP GEREKSİZ HEP İSTEMİYORUZ BİZDE ZİZİN GİBİ DÜŞÜNENLER STK LARDAN AYRILSIN İZMİRİN BÜYÜMESİNİ GELİŞMESİNİ İSTEYEN PARTİ GÖZETMEKSİZİN HER KONUDA BİRLİK BERABERLİK İÇERSİNDE ÇALIŞACAK STK BAŞKANLARINA İHTİYACIMIZ VAR C.S.

Yorumu oyla      9      8