YORUMLAR
Toplam 15 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Seydiköy Çarşı Meydanı 7 Haziran 2023 Çarşamba 16:22

Bakalım havalı havalı ortalarda gezen kendini çok önemli sanan, herşeyi bildiği zanneden S.K ve E.K 9 ay sonra Başkan bey değişince ne yapacaklar çok merak ediyorum.. İkiside çok önemli şahsiyetler ya.. :)

Yorumu oyla      14      3  
Gaziemirli 7 Haziran 2023 Çarşamba 00:48

Yorumları okuyorum da birde bu deniz ile çağrıyı parlatanlar yok mu sizin yatacak yeriniz yok paralı askerler sizi

Yorumu oyla      14      4  
Çarşı meydanı 6 Haziran 2023 Salı 14:24

O belediye çalışanı arkadaşı fazla önemsemeyin kim baskan olsa onu alkışlayacak. Belediyecilik yapmayı kafeterya işletmek sananları, liyakatsiz atamaları, garibanı haksız yere işten atanları,burnu kaf dağında olanları göreceğiz yakındır. Personelini gördüğünde karşı kaldırıma geçenler sandık kuruldugunda nereye kaçacaklar göreceğiz. Sandıkta görüşürüz Halil Bey.

Yorumu oyla      17      3  
Meydan 6 Haziran 2023 Salı 13:11

Belediye Çalışanına cevap; Çalışanlar adina biz memnunuz demişsin, Haaa Maaşları ve ikramiyeleri zamanında ödemesini ve personelin hiç alacağının olmamasını söylüyorsan, lütfetmiyorsunuz olması gereken bu. Amaaa tabi siz şimdi yok eskiden şöyleydi de, eski başkanlar odemiyordu da deyip durursunuz.Hiçbir zaman geçmişi ele alarak, geleceği planyamazsınız.Önce siz geçmiş başkanların yaptığı yatırımları yapın sonra eleştirin.

Yorumu oyla      16      3  
Personel 6 Haziran 2023 Salı 12:33

Arda başkanı tanımak isteyen google da aratsın. Sendikayla anlaşıp personele hak ettiğini vermeyen, Kendi imzaladığı sosyal denge sözleşmesinden 6 ay sonra dönen ve Memurun aylık 2000 tl sini gasp eden- ki Ardanın zimmet çıkar dediği bu konuda hükümet af çıkardı-olan memurun parasına oldu.Şimdi personel köyün Haliline neden güvensin,güvence olmaktan çok uzaksın başkan. Geldiğinden beri başkanlığa yapılan özel harcamalar ve danışmanlara bütçe var, emekçiye yok. Kimlerin yakınları Gaziemir,İBB ve diğer belediyelerde işe girdi tüm Seydiköy biliyor,Gaziemir meydana çıkında bilgilendirinler sizleri...

Yorumu oyla      16      3  
Seydiköylü 6 Haziran 2023 Salı 12:24

Belediye Çalışanı; 4 yıldır bizi mağdur etmedi demişsin. Haksız yere işten çıkarılan mesai arkadaşlarımızı mı söyleyim, devletin asgari ücrete yaptığı zam oranını kendi vermiş gibi reklamını yaptığını mı soyleyim, imzaladığı sözleşmeyi hiçe sayıp memurun parasını kesmesini mi söyleyim,Liyakatsız görevlendirmeler, atamalar, görevden alınmaları mı söyleyim.Yıllarca örgütte nasıl çalıştı acaba ki simdi örgütten yanında kimse yok, Çalışanlarının çoğu yanında yok, Gaziemirli doğru düzgün kimse yanında yok. Meclis üyelerinin yakınlarını Gaziemir belediyesine tabiki almadı, becayiş yapmayı tercih ediyor. Hepimiz kıskanıyormuşuz... Keşke kıskanılacak değil gerçekten sevilen, saygı duyulan GÜVENİLECEK birileri olsaydınız.

Yorumu oyla      16      3  
chp gaziemir 6 Haziran 2023 Salı 09:18

ÇAĞRI ŞIRLANCI yeni belediye başkanımız olsun halk istiyor genel merkez gerekeni yap.

Yorumu oyla      4      18  
Belediye çalışanına cevap 6 Haziran 2023 Salı 08:57

SK fazla hararetlenme.dokuz ay sonra bu adam gidicek.sen yeni başkana övgüler! düzmeye başlıyacaksın.

Yorumu oyla      18      4  
Gazibel Emeklisi 6 Haziran 2023 Salı 08:43

Bu adamın işçiyi düşündüyümü var.Krediyi EYTliler için çekmişmiş.yok ya.chp nezaman işçiyi düşünmüşki.bunlar tok insanlar.bunlar kibirli insanlar.bunlar ekmekle oynayacak kadar vicdansız insanlar.gaziemir gördü. 4 yıl illAllah geldi.ALLAHıma şükürler olsun kurtuldum.25 milyonluk özel kalem bütçesine nakit bulmak için çalışıyolar.Özel kalem bütçesi nemi.bizim paramızda gözü olan o adamın kendi şöhreti için harcadığı paralar.portada her avanesine yaptığı doğumgünü partileri mesela.kendisine ayrı araba,karısına ayrı araba,korumasına ayrı araba,seçime girecek yüzü kalmıycak.az daha sabır.

Yorumu oyla      17      4  
CANIM SEYDİKÖYLÜ 6 Haziran 2023 Salı 07:40

Geliyor gelmekte olan bekleyin az kaldı Geliyoruz

Yorumu oyla      18      4  
Gaziemireee 6 Haziran 2023 Salı 06:25

Hem yerli Hem milli Hem Seydi Köylü Hem Gaziemirli Deniz Doğan

Yorumu oyla      3      20  
Belediye çalışanı 6 Haziran 2023 Salı 00:47

Arda başkan uzaydan gelmedi siz daha yokken o örgütte deli gibi çalışırdı, dört yıldır bizi hiç madur etmedi. Biz ona inanıyoruz hiç bizamanda ekmeği az yiyin demedi burda yalan söylemeyin. Başkanımız hiç bir meclis üyesininde yakınını işe almadı işiniz gücünüz palavra biliyorum hepiniz kıskanıyorsunuz, biz çalışanlar olarak ondan razıyız

Yorumu oyla      3      20  
HodriMeydan 5 Haziran 2023 Pazartesi 21:37

İnşallah emekli olacak arkadaşlara paralarını bir seferde ödersiniz sayın başkan. 6-8 taksit ödeyerek haklarını mahvetmeyin. Çünkü malumunuz doğru düzgün zam vermediginiz için hepimiz zor durumdayız. Sendika sözleşmesi zamanı, yediğimiz ekmeğe " az yiyin " çocuğunuza Iphone telefon almayın diyen bir belediye başkanısınız. Personelinizin en başta ki iyi niyetini kibriniz ve etrafinizdakilerin soylemlerinden dolayı hiçbir zaman anlamadınız. Bizim güvencemiz aslaa siz OLMADINIZ OLAMADINIZ. Bizi hiç anlamadınız anlayamadan da gideceksiniz. O söz alan meclis üyelerinizin hiçbiri 4 yıldır personelimizin durumu nedir bilmeden konuşuyorlar. Hangi biri konuşmuş personelle derdiniz nedir demiş acaba. Anca size yalakalık. Anca yakınlarını belediyeye işe aldırmaya çalışsınlar ondan sesleri çıkamıyor.

Yorumu oyla      24      4  
Gaziemirli... 5 Haziran 2023 Pazartesi 20:28

Gider ayak nereye gidecek para acaba...

Yorumu oyla      18      5  
Partili 5 Haziran 2023 Pazartesi 19:45

Eeee buradada DEĞİŞİM zamanı geldi artık!!!İnşallah KİBİRSİZ hoşgörülü ve sevecen bir belediye başkanı artık ÖRGÜTTEN çıksın...

Yorumu oyla      21      7