YORUMLAR
Toplam 11 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
PINARBAŞILI BİRİ 17 Mart 2023 Cuma 23:28

Gürültüden başka bir şey yapmıyordunuz ne kalkındırması. Haftasonlarımız zehir oluyordu. Kurtulduk yarış pistinden. Kapıya gelirseniz kovarım gelmeyin sakın. Referanduma girin de alın boyunuzun ölçüsünü.

Yorumu oyla      2      3  
PINARBAŞILI VATANDAŞ 17 Mart 2023 Cuma 11:59

Rekreasyon alanı çok isabetli olur.

Yorumu oyla      2      3  
Hamdi SEVİMLİ 16 Mart 2023 Perşembe 21:59

Tarım arazileri imara açılacağına burası konut olmalı. 100 lerce blok dikilr buraya İnternete baka bilirsiniz pınarbaşında hiçbir sayfada kiralık ev yok. Konut eksikliği için kullanılmalı.

Yorumu oyla      2      3  
Murat yeğin 16 Mart 2023 Perşembe 20:13

Semtimiz de zaten gereğinden fazla toplum sağlığını tehdit eden problemler var iken üzerine bir de gürültü sorunları ile basbasa bırakılması gerçekten çok büyük ayıp olurdu. Bu vesile ile semtimizin sorunlarının çözülmesi için tek kurtuluşun ayrı belediye olması gerektiğini de aslinda bu süreçte tüm pinarkent liler olarak gördük. İlgili yarış pisti alanı toki gibi yapılara çok müsait gerek fay hatlarının bu bölgeye uzak olması gerek zeminin saglam olması nedeni ile mutlak bir toki planı yapılmalıdır

Yorumu oyla      2      3  
35izmir35 16 Mart 2023 Perşembe 17:26

Evlerin orta yerinde yarış pistimi olur yahu ne kadar saçma en iyisi piknik alanı düzenli güzel bir şekilde insanlara uygun fiyatlarla kafeler yapılsa mangal yerleri olsa çocuk oyun alanları olsa harika olmazmı insanların gezecek gidecek eylenecek yeri yok kalmadı diye düşünüyorum...

Yorumu oyla      2      3  
Vay Hülagü çıktı 16 Mart 2023 Perşembe 16:11

Bu Hülagü de ne renkten renge giren adam, Orayı işletti, Egsoz ve gürültü emisyonları tavan, sonra orası kapanınca bisikletçilere yanaştı, çevreci kılığına girdi, amacı sasalıya bisiklet turları kiralamaktı, Büyükşehir belediyesi Yasemin kafenin yanında bedava bisiklet kiralyınca, işi tökezledi Belediye düşmanı oldu bir anda, belediyenin herşeyine muhalif oldu, çevreci kılığında, Ralliciliği hatırlatıldığında Parkta duran kamyonlarını da saklayıp, bıraktım o işi yanlıştı, artık bisikletçiyim derdi. Şimdi kokuyu alınca yine egsoz gazının turistikliğini anlatacakmış. Mesele Rali olsun olmasın değil, bu tiplerin canbazlığı.

Yorumu oyla      2      3  
Birol çulhaoğlu 16 Mart 2023 Perşembe 15:29

Bu alan pınarbaşında orta ve düşük gelirli vatandaşlarımiz için mutlak suretle toplu konuta dönüştürülüp ,ödenebilir taksitler ile halkımiza dağıtilmalı ,,böylelikle bölgemizin konut ihtiyaci bir nebze karşılamış olucak ,esnaflarımizin işi articak aynı zamanda da bornova ve büyük şehir belediyesinde söz sahibi olmamiz açısından nüfus artışiyla hem ilçe olmamızın da önü açılmış olucaktır

Yorumu oyla      2      3  
Kemal 16 Mart 2023 Perşembe 15:26

Pınarbaşından iki adet fay geçiyor. Bu nedenden dolayı Pınarbaşı nda bir çok yer 3 kat imarla sınırlı. Deprem ve büyük afetlerde toplanma alanı olarak kullanılmak üzere rekreasyon alanı olarak planlanmalı. İnsanlar hafta sonu dinlenmek isterken yarışlar yapıldığı dönemde motor sesinden rahatsız olan vatandaşlarımız burayı terk ediyor katkıdan çok maddi manevi zararımız oluyordu.

Yorumu oyla      2      3  
AYHAN GÜMÜŞER 16 Mart 2023 Perşembe 14:48

Sayın Hülagi buyrun gelin referandum yapalım halk yeterince bu konuda bilgi sahibi. Halk ne şekilde karar verirse neyi isterse o yapılsın.

Yorumu oyla      2      3  
16 Mart 2023 Perşembe 12:09

ne gibi ekonomik katkı sağlıyor? gürültü patırtı. duyanda sanki buradan bir lewis hamilton yetişiyor çıkıyor sanacak. komik.

Yorumu oyla      3      3  
Pınarbaşılı 16 Mart 2023 Perşembe 09:41

Pınarbaşı halkı gürültüden bıktı, şehirdeki normal araç gürültüsüyle,yüksek hızlı yarış araç eksoz sesi bir mi, sizin amacınız ticaret ve kendi ağzınızla yazıda söylüyorsunuz gürültü diye. Pınarbaşı halkı için Bornova Aşıkveysel parkı gibi yapılmasını istiyoruz.

Yorumu oyla      3      3