YORUMLAR
Toplam 11 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Manda yoğurdu, bal, yulaf 4 Ocak 2023 Çarşamba 01:07

Her seçim dönemi aynı hikaye.

Yorumu oyla      2      3  
Uğur 3 Ocak 2023 Salı 21:58

Artık iptal olmayacak bir İnciraltı planı istiyoruz. Laf değil sonuç istiyoruz, inşallah bu sefer de yalan olmaz, sabırla son kez bekliyoruz...

Yorumu oyla      2      3  
Beton sevdası 3 Ocak 2023 Salı 15:25

Servet Bey, Buca Cezaevi yerine ne yapılacağı belli. Zahmet edip de açar okursanız, kimin doğru, kimin yanlış bilgi verdiğini görürsünüz. Alan çok net yapılaşmaya açılmış. Üretmekten kasıt bina dikmekse, her yere bina dikelim.

Yorumu oyla      2      3  
Harun Solak 3 Ocak 2023 Salı 14:41

Vallahi ben siyasi gözle baktığımda, insan ruhum ile çatışıyorum maalesef.. Bu siyasi rekabet ile adeta "memleketin imkanlarından bakalım hangimiz menfaatleniriz" den başka bir şey çıkmadı bu güne kadar.. Bu güne kadar, aşiret igibi, intikam duygusu içinde, gözü gerçeklere kapalı bir siyasal anlayışın kurbanı oldu güzelin İZMİR . İdeolojik hastalıkların kurbanı oldu İZMİR.. Bir yandan ranta ulaşırlarken, iline gelmeyen noktaları da mantıksız engellemekere girdiler.. Bu şehir ağaları işine geldiği gibi mahkemeleri kullandılar. İşine geldiği gibi de rantı, gökdelenleri görmezden geldiler.. Antalya''da yatak sayısı arttıkça ilerledi.. Geek İnciraltı, gerekse Yarımada, Çeşme''de Ortak akılla çözüleceğine, yılların hastalıklı menfaat rekabetine kurban edildi.. İzmir, yıllarca kan kaybetti.. Üstelik, kamu ılmayan özel mülk sahipleri, İzmir''e örnek bir bilinç ile yoksullaşma pahasına orayı yıllarca korudular ve bu günlere taşıdılar.. Orası gecekodulaşabilirdi.. Ve bu gün büyük sermayenin beton talanı gibi İzmir''deki diğer bölgelerine benzemiş olabilirdi.. Oysa bu gün örnek bir plan çıkarsa, bu o fedakâr toprak sahiplerinin direnmesi sonucunda gerçekleşmiş olacaktır.. Umarım bu kez yine intikam itirazları ile mahkemelerde yine zaman kaybettirilmez.. Büyükşehir hem kaçak güreşip, hem planlara itiraz edemez, ederse bu sefer sandıkta, o yakın akıldaşkarının verdiği aklın karşılığını da acı bir şekilde yaşarlar.. İzmir halkı artık siyasetin ucuzluğunu da çözdü.. Siyasette artık samimi yaklaşımların karşılık bulacağı bir çağa girdiğimizi göreceğiz.. İnciraltı konusunda katkıda bulunan Mahmut Atilla Kaya ve Murat Bakan''ın, birlikte bir basın açıklaması faydalı olur kanısındayım..

Yorumu oyla      4      5  
Serdar yüksel 3 Ocak 2023 Salı 13:47

İzmir in kanayan yarası imar planı cesme projesi basmane çukuru kentsel dönüşüm inciralti balcova mağdurları ve imar bekleyen birçok yer acilen plan Yapılması lazim İzmire ihanet eden tayfa belli gruplar yatırım turuzim gelişim düşmanı bunları devre dışı bırakmak çevre bakanlığı resen onaylaması lazım mahkemelerde hakimlerde itiraz hakkı vermemek lazım yoksa İzmir berbat durumda kalacak mezbelelik ve alt yapı çalışmaları biran önce bitsin koku berbat etti İzmir i başkan koyunla fotoğraf cektirsin doğru tarım yalanı ile sahte çevrecilik yapsın

Yorumu oyla      4      6  
Yanlış olan tam olarak neresi? 3 Ocak 2023 Salı 12:17

Buca cezaevi yerine planda yazdığı gibi büyük bir kısmına konut+ticaret alanı yapılmayacak mı? Görsellerin neresi yanlış?

Yorumu oyla      2      3  
laf çok, icraat yok 3 Ocak 2023 Salı 11:49

20 yıldır bir şeyi beceremediniz, hep suçu başkalarına atıyorsunuz. Kanuna aykırı iş mi yapılıyor da dava açmayın deniyor? İkinci çevre yolu haberleri çıkmıştı; yine bu beyefendi Soyer karşı çıkıyor diye ortaya çıkmıştı. Tek görevi konuşmak. İkinci çevre yolu ne oldu? Projenin ilk açıklanma tarihi 2013, daha ortada Soyer yok. Aradan 10 yıl geçmiş, tek bir çivi çakılmamış. Hep aynı şey yapılıyor. Diğer İzmir vekili, eski topçu da sürekli twitter'da video çekiyor. İzmir'e tek faydaları yok; biri belediye eleştiriyor, diğeri Akşener, kılıçdaroğlu. Bitti bitiyor, süreci bilmem kim engelliyor diye aradan yıllar geçmiş. Yazık!

Yorumu oyla      5      5  
Balçovalı Salih 3 Ocak 2023 Salı 11:24

İnciraltı planları hep yılan hikayesi oldu yıllardır... Dedem ve babam görmedi bende 46 yaşımdayım inşallah ben görürüm, çünkü dayanacak gücüm kalmadı benim.

Yorumu oyla      4      3  
Çiğdem Nalcı 3 Ocak 2023 Salı 11:22

Yeter artık "bitsin şu inciraltı" planları dedik ama artık biz bitiyoruz. Teşekkürler Milletvekili ama artık gerçekten bitsin.

Yorumu oyla      4      3  
Servet 3 Ocak 2023 Salı 11:11

Eğer gercekten bucaa için Buksehir belediyesi tarafından çıkartılan görseller yalan ise belediye için çok büyük bir ayıp.Bu görseller insanları yanlış yönlendirir.Karsi çıkıp uretmemek hep bunların yöntemi.inciraltinin moloz yiyini olarak kalmasını istediklerini düşünmek istemiyorum.Tunc beyin vizyonunu göreceğiz.

Yorumu oyla      2      5  
Taner D 3 Ocak 2023 Salı 10:30

Bence yetti gari.YArından da yakın olarak imar açıklanmalı.Vatandaşın dayanacak gücü kalmadı.İstemüzük grupları da kendilerine çeki düzen versin.Elindeki çekici yanlış yerlere savurmasın.İnciraltı İmarını Bekliyor...

Yorumu oyla      3      4