YORUMLAR
Toplam 11 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Lombak 5 Aralık 2017 Salı 23:19

Valla ambargoyu Fransız şirketleri, Alman şirketleri taa uzaklardan delmiş. Biz komşumuzla niçin ticaret yapmayacak mışız? Ben de TC Cumhurbaşkanı olarak savunuyorum. Ama Türkiye'nin itibarının zedelendiğini de düşünmüyorum. Konu bölge devleti olarak çevremizde olup bitenleri etkileyebiliyor muyuz etkileyemiyor muyuz konusudur. Bu yolsuzluk falan hikaye. Biz istediğimizde Irak'ın Suriye'nin kuzeyine güvenliğimiz için müdahele edebiliyormuyuz edemiyor muyuz. Konu bu. Zaten müdahale ettikçe saygınlığımız artıyor. Bırakalım onlar uzaktan tiyatrolarını oynatsınlar.

Yorumu oyla      11      5  
misafir67 5 Aralık 2017 Salı 20:17

BM ambargosunu delip delmediği yapılacak pazarlıkların sonucunda ortaya çıkacak! Öyle ya da böyle, bu ulusumuz için çok onur kırıcı bir durum, Atatürk'ün yıllar önde çizdiği rotadan ahmak bir adamın hırsıyla sapılmasıyla karşılaştık! Bunun bedelini, bu onur kırıcı duruma düşmenin, bu rüşvetlerin, bu allengirli ticaretin hesabını birileri vermeli! Aldatıldık, kandırıldık lafları yetmiyor artık! Sevmesem, oy vermesem de Erdoğan'ı Erdoğan diye değil, TC Cumhurbaşkanı olarak savunmak durumunda kalmak da zoruma gidiyor!

Yorumu oyla      11      5  
Lombak 3 Aralık 2017 Pazar 19:43

Bildiğim kadarıyla BM ile ilgili hazırlıkları da tamam hükümetin. Yakında konunun BM ambargosu kapsamı dışında olduğu yapılacak girişimlerle anlaşılacak. Yani anlayacağın beyhude çırpınışlar bunlar...

Yorumu oyla      11      5  
muhammet kara 3 Aralık 2017 Pazar 13:44

ağzınıza sağlık ümit bey.Türkiyenin dışarıda yargılanmasından rahatsız olduğumuz için 17-25 ,zarrab,man adası gelişmeleerini görmezdenmi gelmeliyiz..??

Yorumu oyla      11      5  
misafir67 2 Aralık 2017 Cumartesi 21:57

Lombak eksik biliyorsun bildiğini, delinen BM ambargosu, cezasını da yakında öğreniriz! İtirafların burada kesileceğini beklemekle de çok iyimsersiniz! Maç ya da show yeni başladı, perşembenin gelişi şimdiden belli ve ne yazık ki hoş değil!

Yorumu oyla      12      6  
Lombak 1 Aralık 2017 Cuma 13:26

Kimsenin kucağına düşüldüğü falan yok. Bölge ülkeleriyle uzun zamandır ilk defa işbirliği fırsatı doğdu. Bu yolla terör koridorunun önü kesilmiştir. Yeni sınır ötesi operasyonları ordumuz planlama fırsatı bulmuştur. Ek olarak Türkiye-İran ticari ilişkilerine ABD karışamaz. Yargılama Türkiye açısından sonuç doğurmaz. Türkiye öncelikle bir NATO üyesi. Veto hakkına sahip. Bunun anlamı NATO kapsamında aleyhine alınacak tüm kararları veto edebilir. Avrupa Konseyi ve Avrupa GÜvenlik ve İŞbirliği teşkilatı üyesidir. Gümrük Birliğine üye olmadan tek taraflı olarak katılmış tek ülkedir. Bugün İngiltere'nin Gümrük Birliğiden çıkışı tartışılırken abartılacak bir konu yoktur. Her egemen ülke zaman zaman bağımsız politikalar izler. Kıblesi Vaşington-Brüksel olanlar buna da zamanla alışacaklardır. İspanya'da Ayrılıkçı Barselana'ya karşı Tüm AB devletleri İspanya devletinin yanında yer almışken, Türkiye'deki ayrılıkçı hareketlere taviz verilmesi söz konusu değildir. 15 Temmuz sonra maskeler düşmüş, ABD-Fetö sobelenmiştir. Hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Tereddütte olanlar, korkanlar, işbirlikçiler, vay dolar şöyle böyle diyenler de zaman içinde yeni duruma ayak uydurmak durumunda kalacaklardır.

Yorumu oyla      13      7  
VATNDAŞ 1 Aralık 2017 Cuma 10:45

Yarın Rusya da elinde bir dosyayla karşımıza çıkarsa şaşmam.

Yorumu oyla      11      5  
Hangisi 30 Kasım 2017 Perşembe 19:56

Dillerinde dava gönüllerinde,beyinlerinde,gözlerinde siyaset sayesinde kazanılan-kazanılacak para olanlar ne halde herkes görüyor.Diğer tarafta 15 yıldır dava diye kayıtsız şartsız destek veren, hiç konuşmayan, siyaset sayesinde zenginleşmemiş, kimseyle dirsek teması olmamış kesiminde hayat pahalılığı canına okumuş.Şimdi dilinde dava olanlar konuşmuyor, gönlünde dava olanlar artık konuşuyor, soru soruyor, eleştiriyor.Bunları kimse görmüyor, duymuyor.

Yorumu oyla      13      5  
Zafer Zafer 30 Kasım 2017 Perşembe 18:51

1) "Erdoğan’ı Türkiye’nin kamu kaynaklarını partisi, kendisi ve yakın çevresinin çıkarları doğrultusunda kullanmakla suçlayan bu kesim uluslararası güçlerin düğmeye basmasıyla ortaya çıkmış olsa da.." derken "bu kesim"e büyük bir haksızlık yapmışsınız.. Sizin deyiminizle "bu kesim" tüm yolsuzlukları, uluslararası güçlerin düğmeye basmasıyla değil, neredeyse 15 yıldır dile getiriyor ama "rüzgar gülü/ödlek/çıkarcı" medyada yer bulamıyor. 2) Ayrıca, "bu kesim suçluyor" derken de sanki bir iftira varmış gibi bir izlenim yaratmışsınız; "bu kesim yolsuzlukları dile getiriyor" deseydiniz meseleyi daha doğru ortaya koymuş olacaktınız diye düşünüyorum. 3) "Tüm bu gelişmeler Türkiye’yi hızlı bir şekilde Rusya’nın kucağına doğru itiyor." cümlenizi de sizin gibi tam bağımsızlıktan yana olduğunu bildiğim bir yazara yakıştıramadım.. İlla birilerinin kucağına oturmamız mı gerekiyor?Saygılarımla Sn.YALDIZ...

Yorumu oyla      14      6  
göçebe 30 Kasım 2017 Perşembe 18:49

Zamanlama tabii ki manidar tamam da, kara parayı, rüşveti görmezden duymazdan mı gelelim? Zamanında bakanları yargılasalardı ABD'de yargılanan bakan olmayacaktı! ABD ambargosunu delebieleceğini sanan 'köylü kurnazları' yüzünden ülkemin itibarı kalmadı, buna sebep olanları mı görmezden gelelim? Ne diyorsunuz, ko0rkmayın açıkça yazın! Zaman kalmadı zaten, bu işin ardı kötü, siz de biliyorsunuz, fatura gene bize çikacak!

Yorumu oyla      13      6  
Benim hatam destek mi 30 Kasım 2017 Perşembe 16:57

Akaryakıt zamları yağmur gibi, hayat pahalılığı belimizi büktü.Tarım ve hayvancılık bitti.Bütün gıda maddeleri ithal ve pahalı.Çalışana ve emekliye %4 zam o da verilmeden eridi gitti.Cüzdan boş mutfak boş.Taban 2016 da referandumda uyarıyı yaptı.Ülkeme dışarıdan ve içeriden saldırıya cesaret eden olursa gövdemi siper ederim.Ama hayat pahalılığı ile baş edemiyorum diye haykırırken sesimi duymayanlarda kusura bakmasınlar.Kimler hata yaptıysa cezasını çeksin.Tek neden medet umulan ötekileştirme.

Yorumu oyla      13      6