YORUMLAR
Toplam 13 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
DEVLETBEY 19 Nisan 2023 Çarşamba 18:52

YUVAYA DÖN MUSAVAT DERVİŞOĞLU FIRATI UNUTMA

Yorumu oyla      5      3  
DEVLETBEY 19 Nisan 2023 Çarşamba 18:50

ÇALIŞKAN BAŞKAN OYUM MHP YE CcC ..........

Yorumu oyla      5      3  
Lan bırak! 8 Aralık 2022 Perşembe 16:48

Ahmet gibi muhtemelen İzmirli olmayan tiplerde nedense bir İzmir nefreti var. Bu da kinini kuşmuş, gitmiş. Cesaretiniz varsa İzmir'de aday çıkarın. AKP'nin arkasına saklanmayın. Biraz ayağa kalkın. CHP'nin İzmir'de seçim kazanması için kimsenin kucağına oturmasına gerek yok. Sizden başka herkes hain, terörist. Kafaya bak!

Yorumu oyla      3      6  
Ahmet gökekin 8 Aralık 2022 Perşembe 00:25

PKK''nın kucağında Rumsever son derece doğru bir cümledir. Bunu defalarca doğrulayacak davranış ve kararlar almıştır. Sayın İzmir halkı oy vermiştir ama böyle davransın diye oy vermemiştir. Hdp li bir çok belediye başkanı ve milletvekili de oy ile seçilmiştir fakat görev aldıktan sonra bir çoğu ihanet etmiştir rumsever gibi. Üç büyük il diye bahsedilir bunlardan birisi İzmir dir ama diğer illerin yanında Allah vergisi güzelliği dışında Türkiye''nin en büyük köyüdür aslında. Unutuyordum İzmir''in %90 İzmirli değildir.

Yorumu oyla      6      5  
NEHİR 7 Aralık 2022 Çarşamba 17:06

GARİBAN BABASI ÇALIŞKAN BAŞKAN ADAMGİBİ ADAM ABİMİZ VEYSEL BAŞKAN.

Yorumu oyla      5      6  
JALE 7 Aralık 2022 Çarşamba 17:05

TÜRKİYEDE MHP İZMİRDE MHP BORNOVADA MHP CcC.

Yorumu oyla      4      6  
GÜLTEPELİ 7 Aralık 2022 Çarşamba 17:03

İZMİRİN HALİ ORTADA TRAFİK FELÇ, ALTYAPI YOK, HERYER ÇÖP ÇAMUR ÇUKUR.

Yorumu oyla      4      7  
CcC 7 Aralık 2022 Çarşamba 16:59

HAREKETİN LİDERİ DEVLET BAHÇELİ. ÖNÇE DEVLET VE MİLLET.

Yorumu oyla      4      6  
ÜLKÜ 7 Aralık 2022 Çarşamba 16:58

İZMİRİN EN ÇALIŞKAN BAŞKANI İNADINA CcC MHP CcC

Yorumu oyla      4      6  
Vatandaş 7 Aralık 2022 Çarşamba 16:53

Bir zamanlar aynı partide siyâset yapanlar şimdi ayrı partilerde siyaset yapıyor,memleket sevdası için mi? Yoksa koltukları için mi? Böyle bir siyaset ile ülke sorunları bitmez sedece genel başkanlar ve parti yöneticileri yerinde kalır,halk öyle beklemeye devam eder...

Yorumu oyla      8      3  
karşıyakalı 7 Aralık 2022 Çarşamba 16:49

10 yıldır çivi çakmayan akp olunca hiç sıkıntı yoktu belediye çivi çakmayınca nasıl da gündeme gelmiş :) Halbuki belediye başkanı açık açık sebebini söylüyor. Bugüne kadar hükümetin onlarca stadını yapmış bir mimar uçuk fiyatlar istediği için proje yapılamıyor diye. Cezaevine 1 bina yapsak nolur minvalinde devam ettiğine göre artık izmir’den umudu kesmişler milletvekili falan da istemiyorlar.

Yorumu oyla      6      4  
Rezalet-2 7 Aralık 2022 Çarşamba 16:42

Buca'daki alan yeşil alan olmalıdır. Toplam inşaat alanı 70 bin metrekare, beyefendi bir bina yapılacak diyor. Asbestli gemiyi de savunmuştunuz, geri adım atmak zorunda kalmıştınız. Konya örneği veren, Çorumlu olup da MHP'nin İzmir İl Başkanı olan kişi Konya'daki eski stadın, merkezdeki dev arazisine millet bahçesi yapıldığından sanırım bihaber olmalı ki sürekli Konya'da şu kadar yeşil alan var diye örnek veriyor. Orada millet bahçesi yap, burada konut+ticaret, biraz da yeşil alan... Sonra da yeşil alan az de. Bu alanın az ilerisine 200 bin metrekarelik Portakal Vadisi yapılıyor. Yeşildere'ye yeşil koridor yapılacak, itiraz eden sizsiniz. Ne yaptığınız belli değil. Konya'ya millet bahçesi, hızlı tren-garı yap, İzmir'e yapma. Yok ya! Bu şehir 150 milyar vergi veriyor. 150 milyar nerede? Otogar metroya son iki yıldır 3 bin TL ödenek konuyor. 8 yıldır proje yapilmayi bekliyor. Çıkıp da tek kelime edemediniz. Koltuk gidecek diye nasıl da korkuyorsunuz. Enflasyonu patlatmışsınız, market taşlatıyorsunuz. Tehditler havada uçuşuyor, tek bir soruşturma yok. Anketler kötü geldikçe barajı indirdiniz. Bu korku niye? AKP'nin HDP ile anayasa görüşmesine gayet doğal dediniz.

Yorumu oyla      5      4  
Rezalet! 7 Aralık 2022 Çarşamba 14:01

PKK'nın kucağında Rumsever mi? Bu nasıl üslup? Soyer'e oy veren İzmirli; sözlerinize dikkat edin. CHP suç duyurusunda bulunacak mı, bekliyorum. İzmir'de yok hükmünde bir partinin son derece başarısız il başkanı bu halkın oy verdiği belediye başkanına canı istediğinde hakaret edemez. Açıklamanın geri kalanı da son derece komik. Bu üslup, bu kafayla vekil sayısı 2'den 1'e, belki de sıfıra düşer.

Yorumu oyla      9      6