YORUMLAR
Toplam 25 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Saniye sözüdoğru 19 Ağustos 2022 Cuma 11:31

Doğrudan gözlemleme fırsatı olmayanlar eşi müdahale ediyor diyor oysaki bu yanlış doğrudan eşi yönetiyor diyor orada çalışanlar. Biz de soruyoruz hangi kanuna dayanarak hangi yetkiyle hangi sıfatla?

Yorumu oyla      12      3  
Cengiz 18 Ağustos 2022 Perşembe 16:39

Belediyeyi zaten kraliçe yönetiyor kralın takdiri böyle. Demokrasilerde ise böyle bir durum söz konusu olmaz. Belediye başkanı ön seçimle değil Manisali vekilin kefaletiyle gelirse karısı da kraliçe olur normaldir

Yorumu oyla      15      3  
Halim Zeybek 18 Ağustos 2022 Perşembe 12:00

Son iki yorumu yazan ya seydaş yönetim kurulu başkanı veya oğlu ya da mersedesli işçi emekçi arkadaş olabilme ihtimali yüksek

Yorumu oyla      17      3  
REYHAN ALKIŞ. 18 Ağustos 2022 Perşembe 06:52

BURADA YORUM LARINI KİNAİCE YAZAN ARKADAŞLARA SESLENİYORUM.. HALİL ARDA VE DENİZ ARDA NIN YAPTIĞI TÜM PROJE VE ÇALIŞMALARINI ÇEKEMEDİĞİNİZİ HATTA TAŞLADIĞINIZI GÖRÜYORUM.. KEŞKE HALİL ARDA VE EŞİ DENİZ ARDA KADAR HALKÇI OLUP EMEKÇİNİN YANINDA DURAN DEMOKRASİ RUHUNDAN AYRILMAYAN GAZİEMİRDE USULSÜZ HİÇ BİR HAREKETE İZİN VERMEYEN SAYIN BAŞKANIMIZ HALİL ARDA VE EŞİ DENİZ ARDA KADAR EŞİTLİK İLKELERİNE SAYGI GÖSTEREN GÜZEL RUHA SAHİP OLAN BAŞKANIMIZ VE EŞİNE HAKSIZLIKLAR YAPACAĞINIZA VİCDANINIZI SORGULAMANIZI TAVSİYE EDECEĞİM SİZLERE..SAYIN MUHTAR ADAYLARIMIZA İSE ŞUNU SÖYLEME GEREĞİ DUYUYORUM.. MEVCUT KOLTUKLARINA GELMEDEN ÖNCE DEMOKRASİ HAKLARINI KULLANIP BÖYLE ÇALIŞMALAR YAPMADILARMI.. LÜTFEN KENDİNİZE GELİN VE BU KADAR GÜZEL ÇALIŞAN SAYIN BAŞKANIMIZ HALİL ARDA VE EŞİ DENİZ ARDAYA BU KADAR KİNAİCE KONUŞUP HAKSIZLIK ETMEYİN LÜTFEN.. SİZLERDE ASLINDA BİLİYORSUNUZ ÇOK İYİ ÇALIŞAN BAŞKANIMIZ VE AİLESİNİN OLDUĞUNU FAKAT TAŞ ATMAYA YORULMADINIZ MAALESEF SÖYLEYECEK O KADAR SÖZÜM VARKİ SİZLERE AMA ANLAYAN ANLADI DİYE DÜŞÜNÜYORUM..

Yorumu oyla      2      19  
Gülşah Bulat 17 Ağustos 2022 Çarşamba 22:38

Eğitimli genç bilinçli görevini layigiyla yapmak icin yetiştirilen genç bayan muhtar adaylarinin eğitilmesi nin kime neden rahatsız lik verdiğini anlayamiyorum lafa gelince.kadin dayanışması yapanlar niçin egitim almis bayan lardan bu kadar endişe duydular sonuna kadar destekliyoruz koltuk sevdasi bitsin eğitimli genç nesil gelsin

Yorumu oyla      2      18  
Vatandaş 17 Ağustos 2022 Çarşamba 09:22

Aslında bayan başkan, Avrupa birliğine Türkiye'nin baş temsilcisi olarak atansa kesinlikle vize sorunu biter,hemen bizi üye yaparlar,yazık Gaziemirde boşuna vakit geçiriyor...

Yorumu oyla      15      3  
karacan 17 Ağustos 2022 Çarşamba 08:56

herkes kendi işine baksın muhtarlarla uğraşacağınıza yapılacak yarım kalan işlere bakın.Muhtarları halk getirmesinide bilir göndermesinide bilir.Yazılarlar muhtarlara laf atmayın çıkın o zaman kendiniz aday olun.Hizmet olarak bir halt yemeyen belediye işi gücü bırakmış muhtarlarla uğraşıyor.Yazıklar olsun yazıklar olsun bu zihniyete.

Yorumu oyla      20      3  
Partili 16 Ağustos 2022 Salı 23:12

Sayın muhtarlar,bir çoğunuz uzun zamandır görevde olduğunuzu biliyoruz,artık koltuklarınızı gençlere bırakabilirsiniz,ama belediye başkanı belediye işlerini bitirdi muhtarların atanma işini eşine bırakmış çünkü belediye başkanları genel merkez atamaları ile gelirler onlara özenmişler demokrasi bu demektir sanırız,siyaset nasıl nelere kalmış yaşasın demokrasi...

Yorumu oyla      14      4  
Partili 16 Ağustos 2022 Salı 23:11

Sayın muhtarlar,bir çoğunuz uzun zamandır görevde olduğunuzu biliyoruz,artık koltuklarınızı gençlere bırakabilirsiniz,ama belediye başkanı belediye işlerini bitirdi muhtarların atanma işini eşine bırakmış çünkü belediye başkanları genel merkez atamaları ile gelirler onlara özenmişler demokrasi bu demektir sanırız,siyaset nasıl nelere kalmış yaşasın demokrasi...

Yorumu oyla      14      5  
mahmut 16 Ağustos 2022 Salı 22:29

sanki kendisi belediye başkan adayı olabilecekte. 5 milyona bitmiyor artık bu işler

Yorumu oyla      23      3  
haydar haydar 16 Ağustos 2022 Salı 22:28

kendisi muhtar adayı olsun bakalım kaç oy alacak?

Yorumu oyla      20      3  
Haydar Haydar 16 Ağustos 2022 Salı 21:10

Bu bayan belediyenin sahibi gibi yürüyor ve belediyede dolaşıyordu devlet kurumu mu kocanın çiftliği mi

Yorumu oyla      20      3  
Gaziemirli Vatandaş 16 Ağustos 2022 Salı 18:39

Yorumları okuyorum ve Gaziemirimiz adına çok üzülüyorum.. Gaziemir de yaşayanlar olarak Gaziemir ile ilgili bir tane de güzel haber çıkmaz mı basında ? Geçen hafta dersaneler konusunda full çıkaran başkan yardımcısı bayanın zırvaca açıklamaları, bu gün böyle absürd haber.. Bu kadar beceriksiz,iş bilmez başkan ve Gaziemirin sokaklarını dahi bilmeyen toplasan 4 tane oyu olmayan Meclis üyelerini, Belediyenim sahibi gibi yürüyen başkan beyin hanımı ve Vatandaşa tepeden bakan hor gören Necatisi, Aslısı.. Kendi içinde barışık olmayan meclis üyeleri, Sınavlarda full çeken başkan yardımcısı.. Gaziemir halkı bunları bu kadar beceksiz insanı hakedecek ne yaptı ? Nedir bu cezamız, günahımız..? Allah'ım tez zamanda kurtar bizi bunlardan AMİN..

Yorumu oyla      39      3  
Vatandaş 16 Ağustos 2022 Salı 18:29

Bu bildiri hazırlayan muhtarlar yıllarca her dönem aynı isimler acaba o koltuklardan artık kalkmayı isteseler birde bu taraftan bakmak lazım neden acaba her dönem aday olurlar ?????

Yorumu oyla      14      5  
Raziye Günsokmuş 16 Ağustos 2022 Salı 18:03

Şaka gibi

Yorumu oyla      19      3  
dinozor 16 Ağustos 2022 Salı 17:59

yönetişimdeki başarısızlığı es geçerek bu imzası bulunan muhtarların neredeyse hepsi yüzyıllardır görevdeler, değişim şart.

Yorumu oyla      15      3  
Gaziemir Çarşı Meydanı 16 Ağustos 2022 Salı 16:57

Yine Gaziemir yine tuhaflıklar zinciri gün geçmiyor ki güzel ilçemiz Gaziemiri yine böyle haberler ile manşetlerde görelim.. Geçen hafta başkan yardımcısı bayanın dersaneler konusu ile ilgili devirdiği çamlar, Kaş yapayım derken göz çıkartmalaar, Bugün böyle bir haber.. Keşke yapılan güzel icraatlar ile Gaziemir gündeme gelse ve güzel haberler okusak ama nerde..? Kim bilir belki bir gün güzel haberler de okuruz Gaziemirimiz ile lgili..

Yorumu oyla      25      3  
Komik açıklamalar 16 Ağustos 2022 Salı 16:52

Paralel muhtarlık ne yahu! İsterse 1000 tane aday belirlensin, herkesin 1 oyu var. Bu telaş niye? Muhtarlar ne işe yarıyor? Millet sabahtan aksama kadar ağır işlerde çalışır, muhtar klimalı yerde oturup aynı ücreti alır.

Yorumu oyla      11      3  
Aynada bakın kendinize 16 Ağustos 2022 Salı 16:51

kavga etmediğiniz acaba kim kaldı acaba.Personel memnun değil!sendika memnun değil!müdürler memnun değil!muhtarlar memnun değil!partililer memnun değil!muhafelet memnun değil!esnaf memnun değil!sarnıç memnun değil!oy verdiğimiz muhtarlarımıza karışacağayınıza 2024te kendi muhtar adaylarınızla,yanınızdaki üç beş meclis üyenizle,kendiniz bayımsız aday olun.sonucu görün.

Yorumu oyla      22      3  
Dutlu Kahve 16 Ağustos 2022 Salı 16:43

Gaziemir'in güzel muhtarları hiç merak etmeyin.2024'te yepyeni bir dönem başlar.16 mahalle muhtarı belediye başkanı gibi çalışır.Muhtarlarımız 3 yıl ötekileştirildi.2024'te yeni gelen başkanımız inşaAllah muhtarlarımızdan gelen tüm talep ve önerileri DİNLER.

Yorumu oyla      18      4  
PALA 16 Ağustos 2022 Salı 16:41

SEYDİKÖY HALKI SİZ YİNE DE ŞANSLISINIZ BİR DE KOMŞUNUZU GÖRSENİZ BİZ NE KADAR ŞANSLIYMIŞIZ DERSİNİZ :D

Yorumu oyla      14      3  
Yazık şu geçen zaman YAZIK 16 Ağustos 2022 Salı 16:40

Nedir bu belediye başkanlarının krallık hanımlarının kraliçelik hevesi allah aşkına geriye dönüp bir bakın gölgesinde seçildiğiniz bayraklar rüzgarla yön değiştirdiğinde hepiniz birer hiç olarak toplumunun dışında kalıyorsunuz. Yani gerçekle yüzleşmek için illa tokat mi yemeniz gerekiyor. Yaa insan olun demiyorum sadece bi aynaya bakın yeter.!!!

Yorumu oyla      23      3  
Sarnıçlı 16 Ağustos 2022 Salı 16:27

Bunlar Belediye sınırlarınıda aşmışlar!!! Bir tek Muhtarlar kalmıştı karışmadıkları oda tamam! Keşke Deniz hanım aday olsaymış nasıl olsa bütün gün Belediyede dolaşıyor her şeye karışıyor istediğini işe aldırıp istemediğini işten çıkartıyor istediğini göreve getirip istemediğini görevden aldırıyor sanki babalarının aile şirketini yönetiyorlar anlaşılır gibi değil nerde kaldı insan hakları nerde kaldı demokrasi nerde kaldı emekçiye ve emeğe saygı nerde kaldı liyakat bunlarda sadece ben seçildim istediğimi yaparım düşüncesi var yazıklar olsun

Yorumu oyla      31      3  
Çarşı Meydanı 16 Ağustos 2022 Salı 16:07

Hanımefendi aklınca milletvekilliği için zemin hazırlıyor kendine. İnsallah söylenildiği gibi aday adayı olursunuz da bize de gülecek bir şey çıkar. 2023 de hanımefendiye 2024 de eşi beyefendiye kapıyı gösterecektir Gaziemirin güzel insanları.

Yorumu oyla      28      4  
T.C. Vatandaşı 16 Ağustos 2022 Salı 15:38

Buyurun buradan yakın. Esperi olarak, subaya ait rütbenin bir üst rütbesini eşi için kullanırlar. Buradaki espri, kadına verilen değeri anlatır ve keyifli bir durumdur bence. Kimse bu espride başka bir art niyet aramaz zaten. Ama iş siyasetçilere özelliklede Belediye Başkanlarına gelince, durum zaman zaman içerisinde çıkılmaz haller alabiliyor. Onun için bu konumda olanların bu anlamda daha özen göstermesinde fayda vardır. NOKTA

Yorumu oyla      24      3