YORUMLAR
Toplam 20 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Mustafa 5 Nisan 2023 Çarşamba 01:30

Ben Gürçeşme Küçükada Mh. de oturuyorum. Vatandaş olarak Devletimizden yardım istiyoruz. İzmir Büyükşehir Belediyesi''''nin Semtimize EKSPO 2026 purojesi altında yapılacak olan bu projeyi istemiyoruz. Bizler semtimize KENTSEL dönüşüm istiyoruz. İzmir Büyükşehir Belediyesi EKSPO 2026 projesi adı altında vatandaşların ellerinden evleri ve arsalarını öldüm fiyatına alacaklar. Devletimize ve Devlet büyüklerinden bizlere sahip çıkmasını istiyoruz.

Yorumu oyla      2      3  
Mehtap ç 2 Eylül 2022 Cuma 12:33

Tunç soyer evlerimizi yıkıp Expo istemiyorum boş araziler var.pinarbaşında Balçova da fuar bomboş git orlara yap burda bizleri evimizden 1400. Haneyi yikipta Expo yapılmaz.çokk uygun yerler var gidin orda yapın.burda oturan vatandaşlar bir maaş alan hurda toplayan sosyal yardımlarla geçinen insanlar evleri yikipta bizler nereye gitcez nerde geçiniriz.siz ev fiyatlarını biliyormusunuz kira fiyatlarını biliyormusunuz.bizim bir maaşınız kira parası biz ne yicez ne iscez siz bunları dusünseydiniz bukadar insana üzmezdiniz.ama düşünceleriniz boşa çıkacak.

Yorumu oyla      2      3  
Alim AKKAYA 31 Ağustos 2022 Çarşamba 12:48

EKSPO 2026 projesini İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç SOYER bu hayalini İzmir Fuarında gerçekleştirin. FUAR alanı bu projeye çoook uygun. Fuarda şu anda bomboş bir işe de yaramıyor. Biz vatandaş olarak semtimizde KENTSEL DÖNÜŞÜM istiyoruz. Bu projeye aramızı ve evimizi vermeye hazırız. EKSPO 2026 PUROJESİNE evimizi aramızı vermiyoruz, destekle olmuyoruz.

Yorumu oyla      2      3  
Alim AKKAYA 7 Ağustos 2022 Pazar 12:42

İzmir Gürçeşme Lale Mahallesinde ve 19 mh. de KENTSEL DÖNÜŞÜM beklerken İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç SOYER EKSPO 2026 purojesi adı altında insanların evlerini ve arsalarını ucuz bir fiata bu arsaları istimlak edip 100''lerce vatandaşı mağdur edecek bir proje sundu. İzmir Belediye Başkanı Tunç SOYER bu hayalini neden İzmir Fuarında gerçekleştirmiyor. Fuarın alanı çoook müsait. Biz EKSPO 2026 PUROJESİNE destek vermiyoruz. Biz semtimizde hakkımız olan KENTSEL DÖNÜŞÜM istiyoruz. Bu konu hakkında halkımızdan destek bekliyoruz. Devletimize ve Devlet erkanlarımızdan bu konuda bizlere yardımcı olmasını rica ediyoruz.

Yorumu oyla      2      3  
Alim AKKAYA 7 Ağustos 2022 Pazar 11:48

Ben GürçeşmeLale Mh. de oturuyorum. Vatandaş olarak Devletimize yardım istiyoruz. İzmir Büyükşehir Belediyesi''nin Semtinizde EKSPO 2026 purojesi altında yapılacak olan bu projeyi istemiyoruz. Bizler semtimize KENTSEL dönüşüm istiyoruz. İzmir Büyükşehir Belediyesi EKSPO 2026 purojesi adı altında vatandaşların ellerinden evleri ve arsalarını öldüm fiyatına alacaklar. Devletimize ve Devlet ekranlarından bizlere sahip çıkmasını istiyoruz.

Yorumu oyla      2      3  
Metine Karataş 6 Ağustos 2022 Cumartesi 21:31

Sayın tunç bey evlerimizi yikmaklan belki çok şey kazanabilirsin ama bizleri evsiz yurtsuz bırakarak çok ah alacaksiniz bizler ev sahibiyken gecinemiyoz eşim malulen emekli kara ciğer şirozu bizim yaşadığımız mahallede komsuluktan. Ziyade bir aile olmuşuz biz evlerimizin yıkılmasını istemiyor evimizin karşılığında gecinebilecek ev istiyoruz beddua almayın bu dünyada para biter ama bu fakirlerin ahi haki kalmaz

Yorumu oyla      2      3  
Asliye 6 Ağustos 2022 Cumartesi 21:21

Exspo istemiyoruz biz çevre ve şehircilik bakanın söylediği yerinde kentsel dönüşümü istiyoruz çekin kirli ellerinizi uzerinizden

Yorumu oyla      2      3  
Pınar 6 Ağustos 2022 Cumartesi 21:19

Sayın Tunç soyer ve Abdulbatur son bir kaç yıldır gultepe yesildere ve gurcesmeye dadandiniz ilk seçimde gideceksiniz siz halkçı değilsiniz zenginlerin baskanisiniz .bu proje binlerce insanı mağdur edecek burdaki insanlar sosyal yardımlarla gecinen insanlar gidecek yerleri olmayacak bu işin altından kalkamazssinjz bizi rahat bırakın hizmet etmiyorsunuz zaten insanalr terk edip gitsin diye bari gölge etmeyin.

Yorumu oyla      2      3  
Asiye ö. 6 Ağustos 2022 Cumartesi 21:08

Mahallemizde Expo projesini istemiyorum. İtiraz ediyorum. Expoyu başka yere yapın. bunca insan mağdur olacak hiç mi bizleri düşünmüyorsunuz. Fakir kesimlerde yaşıyoruz. Zar zor geçimimizi sağlıyoruz. Bizi yerimizden yurdumuzdan etme Tunç SOYER.

Yorumu oyla      2      3  
Celal 6 Ağustos 2022 Cumartesi 20:52

Bukadar insan nereye gitcek bizler Expo istemiyoruz.evimizden semtimizden ayrılmak istemiyoruz.expo nuzu başka kırsal kesime yapın.bizi mağdur etmeyin.

Yorumu oyla      2      3  
Ümit Delibaş 6 Ağustos 2022 Cumartesi 13:47

Bu kadar fakir insan nereye gidecek zengin insanın zaten oralarda oturmaz lütfen proje iptal ollsun rica ediyorum

Yorumu oyla      2      3  
Yasemin delibaş 6 Ağustos 2022 Cumartesi 12:37

Tunç başkan evimizin yıkılmasını istemiyorum ben dar gelirli bir vatandaşım geçimimi zor karşılıyorum expoyu istemiyorum evimden yurdumdan ayrılmak istemiyorum expoyu başka yerde yap bizleri yerimizden yurdumuzdan kopartıp mağdur etme ben hasta insanım üç çocuğum var gözümüzü bu semtte açtık bizim uykularımızı kaçırmaya hakkın yok. Expo olacak kırsal yerler var yerleşim alanına Expo yapıp bizi mağdur etme...

Yorumu oyla      2      3  
Mehtap 6 Ağustos 2022 Cumartesi 12:20

Tunç başkan evlerimizi alıp Expo yapıp bizleri evimizden yurdumuzdan etmeye hakkın yok.ben Expo istemiyorum.expoyu başka yerde yap.bunca insanı ve beni mağdur etmeyede hakkın yok.ve bizleri evimizden etmekle kalmayıp evde sokakta yaşayan can dostlarımızında evsiz kalmasına müsaade etmiyorum.kısacası expo.yu. Başka yerde yap.yerleşim yerde deyil kırsal kesimde uygun yerlerde yap.

Yorumu oyla      2      3  
Karakaya 6 Ağustos 2022 Cumartesi 11:38

Tunç başkan Ne senin exponu nede yapacağın başka projeleri istemiyoruz. Ellerini Çek üzerimizden Bizleri yerimizden yurdumuzdan etmeye hakkın yok bizleri bu şekilde üzemezsin burası gariban kesim diye kancayı burayamı taktın kesinlikle Expo istemiyoruz yol yakınken bu projeden vazgeç bizleri rahat bırak...

Yorumu oyla      2      3  
Mülayim barmak 5 Ağustos 2022 Cuma 21:27

Başkan soyer bu proje kapsamında olan binlerce aile var ben bizzat gittim bu projeyi cizen kişi ile görüştüm buralar rant bölgesi dedim. 15 sene öncesi büyük sehir belediyesi 14 imarli rezistans alani demişti simdi encumen kararı deyip b sonra bu kararı iptal edip bu insanlari magdur etmek halkçı bir belediye başkanına yakismaz biz bu prejiyi kabul etmiyoruz.reddediyoruz

Yorumu oyla      2      5  
Sabriye kk 5 Ağustos 2022 Cuma 19:33

Bu kadar vatandaşı evinden yaşamından ve başka çevrelerde yaşatmaya mahkum edemezsiniz. Yıllarca alıştığımız çevreden koparamazsınız dikilecek 3 veya 5 ağaç için burada kök salmış vatandaşı çıkaramazsınız expo olacaksa şehir dışına yapın expo yapılacak olan alanların sağı virane solu virane 5 milyon turiste bu rezilliğimi göstereceksiniz kaldıki İzmire 5 milyon turist gelmiyor expo yamı gelecek başkanım siz demiştiniz kimsenin göz yaşı uğruna bu proje yi yapmam vatandaşın göz yaşı melez çayını doldurdu yol yakınken vaz geçin ki adınız iyi anısın

Yorumu oyla      2      4  
5 Ağustos 2022 Cuma 16:41

Burada dönüşüm şart. şehrin göbeği rezil hâlde.

Yorumu oyla      3      3  
Mustafa Acar 5 Ağustos 2022 Cuma 14:09

Bizleri mağdur bırakacak her türlü projeye karşıyız yeni ev alacak gücümüz yok ev fiyatları kiralar çok yüksek çekin artık ellerinizi fakir halkın üstünden rant uğruna halka göz yaşı döktürtmeyin. Konak küçükada ve diğer mahallelere dokunmayın. İzmir de expo alanı yapılacak çok yer var kullanılmayan fuar, Pınarbaşı Balçova olimpiyat evlerinin arkası Uzundere fuarının oraları. Buralarda bürokrat ve zengin kişiler yaşamadığı için önem verilmediğini kemer ile şirinyer arasında İzban durağı yapılmadığından zaten biliyoruz şimdi çok yüksek binalar mahallemize doğru gelmekte evlerimizin neden elimizden alınmak istendiğini çok iyi biliyoruz Rabbim yardımcımız olsun bizlere ondan başka güvenilecek kimse kalmadı saygılarımla.

Yorumu oyla      2      7  
ERKAN 5 Ağustos 2022 Cuma 12:20

Tunç başkan bir işi de başar be kardeşim

Yorumu oyla      4      7  
Skandal! 5 Ağustos 2022 Cuma 11:37

Al yine bir engel. Muhalefet itiraz edeceğiz dememiş, yapamaz demiş.

Yorumu oyla      4      3