YORUMLAR
Toplam 15 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Fikret ASLAN 8 Haziran 2022 Çarşamba 13:07

Zamanında AKP'ye oy verdiğim için Allah benim belamı versin.Keşke ellerim kırılsaydı da AKP'ye oy vermeseydim.

Yorumu oyla      3      3  
8 Haziran 2022 Çarşamba 12:49

2 yıl sonra hızlı tren bitecekmiş. Mümkün değil. Hızlı tren çalışmalarında İzmir tarafında çalışma yok diye aşağıda yazılmış. Görülen o ki hattı Manisa üzerinden Menemen'de bırakacaklar. Kemalpaşa-otogar-Basmane ( ya da Alsancak ) kısmı iptal olmuş gibi duruyor. Yüksek hızlı tren yerine de hızlı tren yapılıyor. İZBAN gibi diyebiliriz. O da Menemen'de kalıyor. 15-20 yılda yapıla yapıla bu yapılmış olacak.

Yorumu oyla      2      3  
fıkra bu kadar 8 Haziran 2022 Çarşamba 12:27

Çandarlı Limanı "ivedilikle" gündeme gelecek bir konuymuş.

Yorumu oyla      3      3  
hadı ordan 8 Haziran 2022 Çarşamba 12:26

yht menemen tarafından gelicek halkapınarla alakası kalmadı ondan bile haberın yok. otogar metro ona baglı değil. izbanı sen yapmadın ortaksın ama hala tcdd ordan kıra alıyor. senın trafıkten şikayet etmeye hakkın yok..once metro yap öle konuş. f altay metrosu sızın kurdugunuz dumenler yuzunden gecikti.hala ecek acak konuşuyosun..siz izmirliyi salak yerıne koymaya devam ettikçe tabela partisi olmaktan kurtulamazsınız..

Yorumu oyla      3      3  
Gaziemirli 8 Haziran 2022 Çarşamba 11:17

Nükleer atıklar ne oldu, ağzınıza bile alamıyorsunuz

Yorumu oyla      4      3  
8 Haziran 2022 Çarşamba 11:01

Mazota zam yapan siz, ulaşım zammında belediye suçlu. O araçlar su yakmıyor. Sen önce bunu öğren. Siz yaptığınız zamları geri alın, ondan sonra gelin oy isteyin bizden. Ayrıca evet İzmir Sol'un kalesi. İtirazın mı var?

Yorumu oyla      4      3  
İZBAN ve OTOGAR Metrosu 8 Haziran 2022 Çarşamba 10:35

Beyefendinin İZBAN ile ilgili söyledikleri doğru değil. İstasyonların tamamını ve güzergahlardaki duvarları Belediye yaptı. DDY sadece mevcut hattını yüklü bir kira karşılığında kullandırıyor. DDY^nin yaptığı çağdışı sinyal sistemi nedeni ile İZBAN'ın kapasitesi arttırılamıyor. Otogar Metrosu yıllardır Hazretleri bekliyor. Neymiş Hızlı Treni bekliyorlarmış. Bu ne biçim zihniyet, Otogar Metrosu hızlı tren hattından mı gidecek? Eğer birleşim noktası varsa orayı çözersin ve hattın gerisini yaparsın. Bu kadarını da düşünemiyorlar mı?

Yorumu oyla      7      3  
private35 8 Haziran 2022 Çarşamba 09:14

çandarlı limanıihalesini kim aldı? neden bitmedi? neden konsept değişikliği yapılyor? plansızlık ve bilimden uzak birilerine para kazandırma yolu mu? pire limanı ile 10 yıl önce kıyaslanan çandarlı limanı olacaktı. Pire oldu deve biz pire bile olamadık. yazık .

Yorumu oyla      7      3  
İzmir 8 Haziran 2022 Çarşamba 09:03

Ankara-İzmir YHT projesi 2024'te bitecek diyorsunuz da projenin neden İzmir tarafından başlamadığını anlatmıyorsunuz Sn.Sürekli? Siz projenin cidden 2024'te biteceğine inanıyor musunuz? Daha Sivas'ı açamadınız.

Yorumu oyla      6      3  
İzmir 8 Haziran 2022 Çarşamba 09:00

Su ve ulaşıma her ay enflasyon oranında zam yapıyorlar diyeceğinize 7 tl olan mazotun nasıl 28 tl olduğundan bahsedin. Eshot su yakmıyor, personel giderlerini, amortisman ücretlerini, araç bakımlarını siz karşılamıyorsunuz. Kaldı ki 65 yaş üstü, İç İşleri Bakanlığı personeli vs. binişlerini de devlet olarak karşılamıyorsunuz. Böyle atıp tutmak kolay tabi.

Yorumu oyla      6      3  
İzmir 8 Haziran 2022 Çarşamba 08:56

Daha bu kente bir metre ray döşemeyenler Belediyeyi metro konusunda eleştiriyorlar şaka gibi. Çok fazla reklam gideri var diyorlar Adana'da yapılacak açılışın afişlerini İzmir'e asıyorlar. Çöp tesisi yapılmıyor diyorlar, yapılacak yere itiraz ediyorlar. Yani her işleri falso ama baktığınızda çamur siyasetinde üstlerine yok.

Yorumu oyla      5      3  
İZMİR YERLİSİ 8 Haziran 2022 Çarşamba 08:54

Metro otogara Devlet tarafından yapılacaktı? Sayın Sürekli birde bunları konuşsanız ?

Yorumu oyla      6      3  
Oğulcan 8 Haziran 2022 Çarşamba 08:22

Hayaller-Hayatlar... Anlat cınım dinliyorum

Yorumu oyla      5      3  
İZMİRLİ 8 Haziran 2022 Çarşamba 00:52

Yine boş laflar ve kanıta dayanmayan algı siyaseti yürüten iddialar, Çok personel çalıştırıyorlar iddiası tamamen palavra, İzmir Büyükşehir Belediyesinin en fazla çalışanı bulunan birimlerinin başında İZSU ve ESHOT bulunmakta İZSU da su aboneliği bulunan vatandaş başına düşen personel sayısı ile ESHOT da otobüs başına düşen personel sayısı, AKP'nin yönetiminde bulunan bütün diğer büyükşehir belediyelerindekine göre daha düşük, üstelik bu sayılar AKP belediyelerinin birçok hizmeti hizmet alım yöntemi ile taşeron firma personeline yaptırmasına rağmen bu şekilde..

Yorumu oyla      5      3  
8 Haziran 2022 Çarşamba 00:44

Özet olarak biz süperiz, belediye iş yapmıyor demiş. otogar hattını da kısaca unutun demiş. En azından yakın zamanda anlaşıldı ki bu hat yapılmayacak. millet bahçesi yapacaklarmış da belediye engelliyormuş. Buca Cezaevi'nin arazisini komple millet bahçesi yapın, tutan mı var? Hadi, yarın çıkın deyin ki bu arazinin tamamı park olacak. Diyebiliyor musunuz görelim.

Yorumu oyla      5      3