YORUMLAR
Toplam 18 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
berk 23 Aralık 2018 Pazar 17:58

CHP seçmeni bu kadar koyun olduğu sürece daha çok kazanırlar. Ne de olsa CHP seçmeni için icraat farketmiyor körü körüne takım tutar gibi oy kullanıyorlar. İzmir belediyeinden şikayet ederler ama seçim gelince yine CHP'yi desteklerler insanlar hak ettikleri biçimde yönetilirler ne de olsa.

Yorumu oyla      9      5  
İzmirli 8 Ekim 2017 Pazar 01:17

Erzurum ilçelerinin bu kadar müthiş bir başkandan mahrum kalması biz izmirlileri çok üzüyor. Gelecek seçimde erzurumdan aday yapılırsa daha isabetli olur.

Yorumu oyla      11      6  
Ahmet 3 Ekim 2017 Salı 22:53

Naciye uğurli Adına alına 2 daire birdükkanı nasıl aldı önce açıklasın toplam 3 milyon vede önüne nasıl havuz yaptı açıklasın

Yorumu oyla      12      5  
Vay Be!. 3 Ekim 2017 Salı 19:29

Yani AKP’yi bunca yıldır, inanılmaz krizlere rağmen, o güya ÜST AKIL’mı iktidarda tutuyor? Bunu mu diyorsunuz? Uyutulduk mu bu sefer de?

Yorumu oyla      16      6  
Sayın Karabel 3 Ekim 2017 Salı 19:27

Sizin yazılarınızı dikkatlice okuyordum ama bugünkü yazınızı 3 kez okudum size hak veremedim.Zira İzmir‘e gelen Ak Parti üst kademesi Torbalı- Kemalpaşa nadirde olsa Selçuk ardından havaalanına gidiyorlar.Genelde araçlara alınan kutu mendil var bir tane kullanmak için aldığınızda hemen kutunun çıkışına yenisi çıkar, kullanınca atarsınız.Kutunun içinde mendil bitince yenisini alırsınız.Hem ucuz hem heryerde bulabilirsiniz.Bu olaya kişi isimleri vererek örneklemek isterdim (liste çok kabarık) biraz düşünen bulur.Karar mekanizmasının gözünde herkes kutu mendildeki bir parça.

Yorumu oyla      16      5  
İZMİRLİ 3 Ekim 2017 Salı 17:26

becerebildikleri tek bir şey yok yol yaptırmaktan başka.Eğitim sistemi yapboz;sağlık sistemi çöküşte,enflasyon ortada,vergiler ortada,dış politikalar iflas etmiş., Akıl yok ki üst akıl olsun. Kocaoğlurahmetli Priştina kendi gayretleriyle körfez temizler metro tramvay yapar her tarafı parklarla doldurur çiftçiyi kalkındırır izmiri marka yapar kiminle ? halk la!

Yorumu oyla      18      6  
alsancak 3 Ekim 2017 Salı 15:53

"sivil toplum kuruluşlarında fikri dönüşüm olmadığı müddetçe AKP.Teşkilatı başarılı olamaz" diyor. bu kuruluşlarda bulunan kişilerde İzmirli.yani bu zamana kadar f"ikri dönüşümü" sağlayamadınız, bndan sonra hiç sağlayamazsınız, bence burada "fikri dönüşüm" de olması gerekenler AKP.Teşkilatıdır.

Yorumu oyla      17      5  
m.y. 3 Ekim 2017 Salı 15:42

yeryüzündeki 2 güçten biri hala akıl, ama artık "kılıç" ın esamesi yok, onunyerine "teknoloji" onun içinde bilim gerekli,kılıcın yerini füzeler almış, onuda dışardan alıyoruz .sadece "füzeyi" teknolojisini vermiyorlar.

Yorumu oyla      15      6  
Zagor 3 Ekim 2017 Salı 12:36

Daha önce basbakanin izmire her gelisinde saygida kusur etmeyen ve kendi partisi tarafindan bile elestirilen Kocaogluna, verdigi tepkiden dolayi, bir üst akil tayin etmek ancak akp kafasi tarafindan olur. Izmiri, Izmirliyi, Kocaoglunu anlamdiniz, anlyamayacaksiniz ve kendi hatalarinizi görmezden geldiginiz müddetcede kazanamayacaksiniz.

Yorumu oyla      20      5  
muhalif 3 Ekim 2017 Salı 12:19

sn.uğurlu ya "reis" demişsiniz, yani "küçüük reis" bu deyim artık günümüzde, legal olmayan yapılanmaların başındakine deniyor. üst akıl mı dersiniz yoksa başka bir şey mi, AKP.nin izmirde var olması çok ama çok zor. çünkü izmirin DNA.sı ile AKP.nin ki pek uyuşmuyor, arada "kültür" farkı var .sn. uğurlu hasbelkader başkan olmuş...

Yorumu oyla      20      6  
ÜST AKIL KİMDİR 3 Ekim 2017 Salı 12:04

Bence: -Özel İdarenin görevlerini ve Personelini Belediyeye, mallarını ve arazilerini devlete verenler. -Üçkuyular’da insanların İmam Hatip Lisesine ihtiyacı varmış gibi, Maliye Meslek Lisesini İmam Hatip yapanlar. -Öğretmen, öğrenci ve velilerinin % 99 sapına kadar Atatürkçü ve Laik olan İzmir’in Türk Kolejinden sonra en iyi özel okulu olan Fatih Koleji’ni sahibi FETÖ’cü olduğu iddiası ile kapatıp, burada okuyan 2000 öğrenci ve ailesini perişan edenler. 2000 kişinin pozitif bilimler okuduğu okulun öğrencilerini dağıtıp, koca okulu 100 kişilik İmam Hatip Lisesine çevirenler. -İzmir Körfez temizlik projesine ÇED raporu vermeyenler. -Başka Büyük Şehirlerinin metrolarını hükümet yaparken söz verdikleri Otogar Metrosuna bile başlamayanlar. -Belediye’nin kendi parası ile yapmak istediği Narlıdere ve Buca Metrosunun yapılmasına taş koyanlar. Ağaçlı yoldaki Karayolları arazisineBelediye ruhsat vermiyorken tüm İzmirlilerin karşı çıkmasına rağmen, yandaşlara Bakanlık tarafından ruhsat verenler -Kordondaki seyir balkonlarını yıkmak isteyenler. -Halkın karşı çıkmasına rağmen yandaş firmalara RES ruhsatı verenler. -İzmir’e su sağlayacak Çamlı barajına mani olup, Efemçukuru’nda Altın madeni açtıranlar. -Sayın Piriştina ve Kocaoğlu’nun gayretleri ve Büyükşehir Belediyesinin maddi katlıları ile gerçekleşen İZBAN'ın Selçuk İstasyonu açılışını Büyükşehir Belediye Başkanından gizleyenler, açılışa gidincede yuhalatanlar ve buna ses çıkarmayanlar. İlk akla gelenler bunlar.Yani AKP’liler ÜST AKIL’I görmek istiyorlarsa aynaya bakabilir.

Yorumu oyla      27      6  
Zuhal Sütçü 3 Ekim 2017 Salı 11:53

İzmir i değil,mensubu olduğun iktidar ı sorgulasın sayın Uğurlu.16 yıldır memleketin ne içler acısı hale geldiğini İzmirli biliyor.

Yorumu oyla      24      6  
3 Ekim 2017 Salı 11:38

narlıdere metrosu onayı geldi. Ama ihaleye cıkacak adam yok. Opera binası 15 yıldır yapılacak en sonunda ihalesini iptal ettiler. Akp yi savunmak icin yazmıyorum. chp türkiyede oy kazanmak istiyorsa öncelikle izmire calısan adam koyacak. yoksa bütün türkiye görüyor izmirde hiçbirsey yapılmadıgını.

Yorumu oyla      13      20  
Bülent ışık 3 Ekim 2017 Salı 11:07

Bir parti milletvekili adaylarını genel başkan belirliyor.Diger parti milletvekili adaylarını önseçim ile belirliyor.Ama önseçim yapmayan da değil önseçim yapan da üst akıl oluyor.CHP de üst akıl halktır.

Yorumu oyla      21      7  
VATANDAŞ 3 Ekim 2017 Salı 10:29

NARLIDERE METROSU İÇİN 7 AYDIR ANKARA'DAN ONAY BEKLİYORUZ!

Yorumu oyla      23      6  
Ercan 3 Ekim 2017 Salı 10:13

Izmiri neden alamadıkları belli .Ne üst akılı allah aşkına.390 yılla bu kentin belediye başkanı yargılandı Nerdeyse bütün ekibi içeriye atılarak iş yapamaz hale getirilmeye çalışıldı.Nerdeyyse tüm projelere engel çıkartılan bir şehir burası.Ust akıl ariyorsa önce kendi partisine baksın.Bir bir belediye baskanlari ıstıfa ettirilmeye başlandı .Izmiri önce bir rahat bırakın da sonrasını rahatca görelim

Yorumu oyla      25      6  
İzmirli 3 Ekim 2017 Salı 09:08

Üst akil aziz kocaoğlu. Bunu siz gazetecilerde biliyorsunuz. Yigenimi ilce baskani yapmak icin calismam dedigi gun il baskanyardimcisi. Karsiyakada ilceye karsi liste cikardi. Akrabanin ilce baskani olmasi yanlis. Calismadan belediyeden yuksek maas almak dogru. Bu zihniyetlerle CHP 40 yil gecse iktidar olamaz. Ilce baskani 2 yil yonce belediye baskaninin akrabasi degildi herhalde bu gun akraba oldu. Üst akilin Aziz Kocaoğlu olduğu gün gibi ortada. Siz gazeteciler biliyor ve yazmiyor...

Yorumu oyla      14      19  
Işık Dikicigil 3 Ekim 2017 Salı 08:50

AKIL OLSUN. ÜSTÜ, ALTI FARKETMEZ. DEMEK Kİ İZMİR DE AKIL VAR.

Yorumu oyla      19      8