YORUMLAR
Toplam 15 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Selin 27 Ağustos 2021 Cuma 13:32

İnciraltı ve balcova arsa mağdurlarına ait yerler bilerek isteyerek kasıtlı olarak planlaması yapılmayan alanlardır.siyasiler bu alanları her seçim öncesi seçim malzemesi yapmıştır.vede yapmaya devam edecektir.görünen o ki bir erken seçim havası var bu nedenle bekletiliyor.akp li vekilin bir daha kimse buraları seçim malzemesi yapamayacak dediğinin üstünden 1 yıl geçti söylenen sözlerin arkasında durulmuyor durulmadığı gibi vatandaşa bir bilgide verilmiyor.kendisine ait bir yerin durumunu soran vatandaş azarlanıyor.arsalarin avukatı çok kesinmiş gibi konuşup sonra ortadan kayboluyor.bu yerlerin sahiplerinin çoğu mezbelelik depreme dayanıksız 50 60 yıllık evlerde oturuyor yada fahiş kira veriyorlar vicdanlar kör sağırı oynuyor.ne olmayacak yerlere planlar yapıldı bu iki konu inciraltı ve arsa mağdurlarının yerlerinin planlanmaması için hiç bir neden yoktur.tek neden insanları bezdirip rantcilara teslim etmektir..seçim malzemesi yapmayı aklınızdan geçirmeyin artık kimse bu oyunlara gelmeyecek

Yorumu oyla      2      3  
Orada Dur... 27 Ağustos 2021 Cuma 08:46

Meslek odalarıyla hangi gün bir diyaloğun oldu? Buna kendi meslek hayatın dışında baro dahil. Haberdeki fotoğraf bile yeterli değilse ne söylense boş. Rantçı kafalardan yarar gelmez.

Yorumu oyla      3      3  
Taner 26 Ağustos 2021 Perşembe 16:52

Hergeçen gün İzmire Türkiyeye zarar.İnciraltı biran önce planlanmalı.Burdaki halka resmen zulüm yapılıyor.Meslek odalarındaki şahısların 1 m2 yeri olsa burda en başta kendileri imar diye bas bas bağırırlar.Hepsinin tuzu kuru.Başkasının malına uzaktan gazel okumak hoş.Aynı gzeli kendi malın olsa okuyabilirmisiniz?ARTIK YETER DÜŞÜN YAKAMIZDAN...

Yorumu oyla      4      5  
İnci 26 Ağustos 2021 Perşembe 13:30

Bıktık artık anlamak istemiyorlar kent ormanı imar planına dahil sanıyorlar... Planla 1 kent ormanı daha kazanacak İzmir. Boş sera naylonu ve sera demirleri daha mı modern daha mı iyi. Tapulu yerimiz bomboş duruyor ne tarım oluyor ne başka bir şey ne istiyorsunuz bizden? Böyle kalsın demek ne ahlaki ne vicdanidir.

Yorumu oyla      8      7  
SEMİH ALTINOK 26 Ağustos 2021 Perşembe 12:44

Gelmezler- Gelemezler maalesef vekilim. İnanın İnciraltı'nı bu şehrin yıllardır sorunu haline getirenlerin başındadır, meslek odaları.. Ben bizzat 2013 yılında oda başkanına gelin tarım yapamıyoruz, sular bozuk demiştim. O da bana haklı olabilirsiniz ama biz çıkıp tarım bitti diyemeyiz" demişti. Peki ideolojik yaklaşım değil de nedir bu? Yetti artık üzerimizden geçindikleri,masa başında konuş bitti.

Yorumu oyla      6      7  
Balçovalı Salih 26 Ağustos 2021 Perşembe 12:40

Sayın Milletvekilini kutluyorum, cesaretle gerçekleri konuştuğunuz için..

Yorumu oyla      6      6  
Yeşil 26 Ağustos 2021 Perşembe 12:37

Tutturmuşlar Yeşil yeşil yeşil. Sizin yeşilden anladığınız nedir? Şuanda inciraltinin bir kısmı kurumuş tarla bir kısmı verimsiz bir şekilde yetiştirilmeye çalışılan çiçek ve mandalina, bir kısmı kaçak düğün nargile çay bahçesi kendin pişir kendin ye.... Vs vs. Ne yeşili ? Olan bunlar! Yakışıyor mu İzmir''e bu hali?.

Yorumu oyla      6      8  
Çiğdem Nalcı 26 Ağustos 2021 Perşembe 12:37

İzmir'in yeşil alanı dediğiniz, kent ormanıdır. Karşısı 5 milyon m2 alan şahıs mülkiyetidir. Bugün izmirli girip kullanamamaktadır. Kullanan kamuya faydasız nargileci, mangalcı ve düğün salonunu kullanır. Gerisini kullanamaz. Planlama olursa burada 3 yeni kent ormanı yeşil alan çıkar. Kent ormanı daha da büyür. Yapılacak otel ve hastane gibi işletmelerle 50 bin izmirli iş aş bulur. Bilip, araştırıp yorum lütfen yapın. Burası kamu yeri değil, 5 nesildir izmirli ailelerin yeridir.!!!

Yorumu oyla      7      6  
Ali 26 Ağustos 2021 Perşembe 11:27

Son yeşil alanı da yağmalamak için her gün gündemde tutulan yer İnciraltı Yazıklar olsun İzmirin son doğal alanı

Yorumu oyla      8      6  
Günay Toprak 26 Ağustos 2021 Perşembe 11:12

. İnciraltı her geçen gün kaçak yapılarla giderek tıkanıyor.. . Tarım artık orada tartışılmıyor çünkü ğmjansız hale geldi . Mülk sahipleri, büyük fedakarlık yaparak topraklarının neredeyse yarısını hslja, devlete veriyor . Kent ormanına üç kent ormanı daha yeşil alan demektir . İstinye açıldıktan sonra tıkanmış trafik üç kuyularda tamamen felç olacaktır.. . Göztepe stadı çevresi pandemi sonrası tıkanacaktır.. . İnciraltının plansızlığı her geçen gün İzmir ekonomisi ve çevreciliği için de kayıptır . Bu alan Avrupa''da olsaydı oraya Dünya''nın turistini çekerlerdi, çünkü jeotermali var, dağı var.. . Hava alanına 15 dk vb vb.. Bu inatlaşma ve cahilce yaklaşımları aklım almıyor..

Yorumu oyla      7      10  
Uğur 26 Ağustos 2021 Perşembe 11:06

Plan çok çok çok geç kaldı, sermaye grubu değilde halk için plan söz konusu olunca nedense bir türlü plan çıkamadı gitti...

Yorumu oyla      6      7  
AMİR İYİGÜN 26 Ağustos 2021 Perşembe 10:58

PLANLAMA MİLLETİMİZİN MÜLK SAHİPLERİNİN ŞİFA BEKLEYENLRİN YARARINA OLMASI DİLEĞİYLE VE BU AMAÇLA EMEK VERENLERE SEVGİ SAYGILARIMI SUNAR BAŞARILAR DİLERİM

Yorumu oyla      6      5  
eren 26 Ağustos 2021 Perşembe 10:39

MÜteahhit belediye başkanıyla aynı kafadasın ve aynı amaçtasın belli ki. Orada tarımın azalıyor olması öncelikle sizler gibi zihniyetlerin yarattığı beklenti ve kısmen de teknik olarak jeotermalin yanlış kullanımıyla ilgilidir (düzeltilebilir). Ayrıca Tarım İl Müdürlüğü veri kayıtlarına baksanız bile oranın ne kadar tarım arazisi olduğunu kaç çiftçinin ne kadar üretim yaptığını görürsünüz. Yasal olarak da orası tarım alanıdır ve korunması gereken mutlak tarım alanıdır ( Hukukçusunuz ya.). Birileri gibi kaçak yapılaşmayı meşrulaştırmaya çalışanlardan mısınız? Bu rantçı zihniyet CHP ye yakışmıyor.

Yorumu oyla      9      8  
ülker 26 Ağustos 2021 Perşembe 10:16

Dünyada örneği olmayan bir alan Şehrin ,ortasında ve plansız nasıl bir zihniyettir.İzmire ,İnciraltı halkına yapılan en büyük vicdansızlıktır.En çokta odaların planlanmasında katkısı olması gerekir.Yeter artık !! İnciraltı ile uğraşmaları..

Yorumu oyla      5      4  
26 Ağustos 2021 Perşembe 08:41

inciraltı imara açılırsa yaşanmaz hale gelir. şu haliyle zaten araç trafiğine kapalı. trafik kördüğüm. oraya bina yapılırsa otoban yapsanız oranın trafiği yetersiz kalacak. İnciraltı böyle kalmalı. turizm sağlık konusunda ihtisaslaşmalı.

Yorumu oyla      7      4