YORUMLAR
Toplam 13 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Lombak-en alttan 23 Ağustos 2021 Pazartesi 22:56

Tıpıs tıpış dersimlinin dediğini yapanları kastediyorsun biliyorum.

Yorumu oyla      4      3  
altan koralttan 23 Ağustos 2021 Pazartesi 16:16

cb seçimlerinde tıpış tıpış muharrem ince'ye verenler pek sinirlenmiş..hayırdır?

Yorumu oyla      3      6  
Fikret ASLAN 23 Ağustos 2021 Pazartesi 11:53

AK'lilerin finanse etiiği Muharrem İNCE'nin, tek hizmet ettiği kişi Recep Tayyip Erdoğandır.

Yorumu oyla      5      7  
Eski Chp li 23 Ağustos 2021 Pazartesi 10:00

Sayın Soyer senin Başkan adaylığın bile son ay belli oldu.İzmir madem kaleidi neden Kılıçdaroğlu 3 Ay önce Aday Soyer'i açıklamadı...İşte güvensizliğin belirtisi.5 ilçede Adayları değiştirdi..bunu seçmen unutmadı Kılıçdaroğlu.

Yorumu oyla      3      3  
Vatandaş 23 Ağustos 2021 Pazartesi 09:40

Ikiside aynı fark yok,hizmet yok,show show başka bir şey yok,rakip parti 20 yıldır ıktidarda biz sen ben kavgası ile zaman geçiriyoruz,ülke genelinde iktidar olmak yerine mahallede muhtar,ilçe ve illerde belediye başkanı olalım bize yeter,bırakın bunları belediye başkanları kendine göre meclis üyelerini alıyor,halka hizmet olmuş mu olmamış önemli değil önemli olan genel merkez otomatik olarak kontenjan atamaları belediye başkanları atama yapmak bu işlerde çok başarılı takdire şayan olduğu gerçek,genel merkez yöneticilerini karşılama ve temel atma törenlerinden ibaret,belediye başkanları istediğini yakını eş ve dostunu işe yerleştirme ya da danışman olarak görev verme hepsi bir arada, iktidar ülke çiftliğinde muhalefet hasbelkader aldığı belediyelerde sefa sürüyor halkda bunların kavgasını kuru kuru sürdürüyor...

Yorumu oyla      6      3  
beyaz 23 Ağustos 2021 Pazartesi 09:28

Adamı canlı canlı yedik. köşeye attık başımıza bela olacak diye. ohh ne güzel ya. Kemal Bey seçilmeyeceğini biliyordu ve istifa edip aday olma cesareti bile gösteremedi. Aday olanı da kapı dışarı attı. Tayyip te cesaret var cesaret. bizde olmayan ve asla olmayacak olan..!

Yorumu oyla      7      3  
çaylak 23 Ağustos 2021 Pazartesi 08:10

Madem bu kadar hak arayıcıymış da c.başkanlığı seçimi gecesi neden hakkını aramamış daa 'adamlar kazandı yaww'deyip ortadan kaybolmuştur.

Yorumu oyla      5      8  
Gürkan 23 Ağustos 2021 Pazartesi 01:57

Kimse de demiyor ki afiş niye asılıyor? Her seçim dönemi saçma sapan şeylerle sokaklar pislik içinde kalıyor. Vatandaş sen afiş asarsan, sokakta müzik çalarsan oy mu verecek? Bu kadar boş işler ancak bizde olur. Sabahtan beri afiş afiş de ...

Yorumu oyla      8      3  
Hadi canım sizde! 22 Ağustos 2021 Pazar 20:22

Ciddi ciddi İnce'nin Cumhurbaşkanı olacağını zannediyorlar. İzmir'de, İzmir'in seçilmiş belediye başkanına savaş açmak; hayırdır? Herkes haddini bilsin! Partinin kuruluş amacı belli oldu. Bahçeli gibi bunlar da AKP'ye destek verirse kimse şaşırmasın.

Yorumu oyla      14      11  
#Soyeryalnızdeğildir 22 Ağustos 2021 Pazar 19:45

Sağa sola afiş asıp, minibüslerde bozuk ses sisteminde bangır bangır seçim müziği açmak ultra saçma ve gereksiz. Günümüzde artık miting bile gereksiz.

Yorumu oyla      14      6  
Adil ve eşit hizmet anlayışı 22 Ağustos 2021 Pazar 19:39

İzmir BB kamu hizmeti olan toplu taşımada ayrımcılık yapıyor. Merkez ilçelerde 120 dk. aktarma hakkı var. Çevre ilçe belediye otobüsleri deki aktarma hakkı İzmir BB meclisince 10.02.2016 tarihinde iptal edildiğinden ; belediye otobüsleri ( ESHOT ) dolmuş işletmesi gibi indi bindi para ödeniyor . Ayrıca İZTAŞIT ( özel halk otobüsü ) uygulamasında ( 2019 Aralık ayında Seferihisar ilçesinde başladı ) ısrar edilirse çevre ilçelerden belediye otobüsleri ( ESHOT ) çekilerek toplu ulaşım tamamen özelleştirilecek . İzmir BB çevre ilçelerdeki bu uygulama ile kamu hizmeti olan toplu ulaşımdan çekilecek. Aynı uygulamayı yani lastik tekerli belediye otobüslerini ( ESHOT ) merkez ilçelerden de çekip İZTAŞIT ( özel halk otobüsü ) uygulamasına geçebilecek misiniz ?

Yorumu oyla      5      10  
Yazık 22 Ağustos 2021 Pazar 19:27

İnce'nin partisi tuhaf bir şekilde CHP'ye saldırıyor. Sizin kuruluş amacınız CHP'nin oylarını mı bölmek yoksa iktidar olmak mı? İzmir'in seçilmiş belediye başkanını tehdit eder gibi açıklamalar, hayırdır? CHP'yi arkasına alıp, Gündoğdu'daki kalabalık miting İnce'nin ayarlarını bozmuş. Hadi şimdi miting yap bakalım kaç kişi gelecek? Kuantum demekle iş bitmiyor.

Yorumu oyla      12      11  
TC misafir 22 Ağustos 2021 Pazar 19:22

Chp'nin seçmemiz için önümüze sürdüğü başkansınız yani bağımsız aday olup kimse sizi seçmedi akp faktörüyle seçildiniz bunu asla unutmayın. Kısaca vatandaş seçmedi, seçmek zorunda kaldı.

Yorumu oyla      10      10