YORUMLAR
Toplam 11 yorum var. Onay bekleyen 1 yorum var.
Bahattin 7 Ağustos 2021 Cumartesi 00:54

Gerçekten çok yazık oluyor bu güzelim İnciraltı''na... Büyük zararlar yaratmış olan ve çok ama çok uzatılmış bu plansızlık halı artık bitirilmelidir!.. Tüm ilgili otoriteleri görevlerini artık daha fazla geciktirmemeye ve doğru düzgün bir planı ivedilikle ve öncelikle askıya çıkarmaya tekrar ve tekrar davet ediyoruz!.. BU ADALETSİZLİĞE SON VERİN ARTIK!..

Yorumu oyla      2      4  
Defne 6 Ağustos 2021 Cuma 21:40

Oda başkanları temizlesin İnciraltı zaten bizim diyorlardı, hem gelsin görsünler bakalım ne kadar perişanız... Makamlarda oturmakla olmuyor...

Yorumu oyla      2      3  
TC misafir 6 Ağustos 2021 Cuma 19:48

Bugün İnciraltı bölgesindeydim istenilen yerlerde gayet tarım yapılıyor. Kuru otlar ve tarım yapılmayan yerler verimsizlikten değil bakımsızlıktan böyle. Bugün çok kişiyle de görüştüm bir çoğu ev yapıp kolay yoldan köşe dönmeye çalışıyorlar diyor, ağır ifadeler kullananlar da var bilesiniz. Bundan birkaç ay önce de bölgedeydim müteahhitlerle anlaşıp peşinat alanların olduğu söylenmişti bugün bunu yine duydum gerçeklik payı vermiyordum buna ama bir kez daha duyunca şimdi acaba diyorum. Bölgede kaçak işletmeler de şikayetler arasında. Deniz kıyısında yeni bir tane işletme yapmışlar (bence büyük ve yasal olmayan bir tadilat) yapılaşmanın yasak olmasına rağmen. Benim merakım ise belediye neden bunlara göz yumuyor? Balçova Belediyesi zabıtaları ve yapı kontrol birimi ayakta mı uyuyor?

Yorumu oyla      3      3  
VfV 6 Ağustos 2021 Cuma 17:06

Her ortamdan pay çıkarmak için ortaya çıkıyorsunuz ya hiç inandırıcı gelmiyor sizin amacınız. İmarı alıp betonları dikince yanmayacak orası değil mi?

Yorumu oyla      3      3  
CEM 6 Ağustos 2021 Cuma 16:34

Kuru otları temizleyin dernek olarak. Çözümü sakın betonlaşmada aramayın!!!!

Yorumu oyla      2      3  
Bülent ışık 6 Ağustos 2021 Cuma 16:33

11.59 doğru yazmışsın. Planlamaya geldi mi arazi bizim kuru otları temizlemeye geldi mi arazi tüm Izmir'lilerin.Başkan tuzlu sudan kuruyan ağaçlardan bahsetmiş. Tuzlu suya dayanıklı Sea spray çim var.

Yorumu oyla      2      3  
TANER 6 Ağustos 2021 Cuma 16:09

İNCİRALTI ARTIK PLANLANMALI LAMİ CİMİ YOK. BIÇAK KEMİĞE DAYANDI.BAKIMSIZLIK PLANSIZLIKDAN İNCİRALTI HERGEÇEN GÜN KAYBEDİLİYOR. ARAZİ SİZİN DEĞİL Mİ? DİYEN ZİHNİYET ARAZİ BİZİM DEĞİL TÜM İZMİRİN GEL BERABER TEMİZLEYELİM KURU OTLARI.

Yorumu oyla      2      5  
izmir 6 Ağustos 2021 Cuma 13:16

sadece inciraltı değilki.izmirn hemen hemn bütün parkları aynı şekilde.. bakım yok. o kadar personel nerde ? chp zihniyeti. ben şaşırmıyorum kimse de şaşırmasın

Yorumu oyla      3      11  
Arazi sizin değil mi? 6 Ağustos 2021 Cuma 11:59

Kuru otları temizleyin.

Yorumu oyla      9      4  
Inciralti 6 Ağustos 2021 Cuma 11:19

Evet yeşil olarak savunulan inciralti gerçeği bu işte.Heryer sararmış kurumuş ot.Biz korumak adına tutuşur yangın çıkar tehlikesiyle ugrayamiyoruz.Eskiden yeşillikken mangal yapardık bahçemizde.Senelerdir bu şekilde artık hiçbir şekilde kullanamıyoruz.

Yorumu oyla      4      4  
Uğur 6 Ağustos 2021 Cuma 11:09

Sahipsiz bırakılan İnciraltı''nın içler acısı hali... Şehrin merkezinde plansız vasıfsız yararsız bir alan...

Yorumu oyla      4      10