YORUMLAR
Toplam 12 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Smyrnoff 1 Temmuz 2021 Perşembe 17:55

Soyer in başarısızlığını inkar etmek delilik olur ama bu adamı çeşitli platformlar da linç etmek için bir takım kurulduğu da çok belli. Şu yorumların bazılarına bakıyorum da bildiğin fanatiklik ve trollük akıyor. hakarete varan yorumlar mevcut. bu böyle olmamalı ! Türkiyenin en çok ihracat gerçekleştiren 2. şehrine köy falan diyenler. koktuğunu iddia edenler falan . acınası . emekli. işssiz veya paralı troller oldugunu düşünüyorum. Afedersiniz ama izmir de tarafsız haber yapıp okudugumuz tek gazeteyi okunmaz hale getiyorsunuz. hoş yorumları okuyup okumamak bir seçenek tabi ama ister istemez insanın gözü şu rezil yorumlara takılıyor.

Yorumu oyla      3      3  
Bülent ışık 1 Temmuz 2021 Perşembe 17:29

Bucalı rumuzlu AKP li Izmır köy ise Istanbul'da bir yıllık konut fiyatları artışı yüzde 28 Ankara'da yüzde 30 iken Izmır 'de nasıl yüzde 34 oluyor. Yok Dikili'nin köyünde arsa satılmış falan 40 km ötede Petkim, Tüpraş satılırken ne tepki verdiniz?

Yorumu oyla      2      3  
barış ceylan 1 Temmuz 2021 Perşembe 15:18

il yönetiminde kaç kişi belediyelerden maaş alıyor kamuoyu önce bunu öğrensin. sonra diğer konulara geçelim.

Yorumu oyla      10      5  
Eşitlikçi anlayış 1 Temmuz 2021 Perşembe 14:48

İzmir BB kamu hizmeti olan toplu taşımada ayrımcılık yapıyor. Merkez ilçelere 120 dk. aktarma hakkı var. Çevre ilçe belediye otobüslerindeki ( ESHOT) aktarma hakkı İzmir BB meclisince 10.02.2016 tarihinde iptal edildiğinden çevre ilçe belediye otobüsleri dolmuş işletmesi gibi indi bindi para ödeniyor. Bu nasıl sosyal belediyecilik ? İzmir BB Başkanı sayın Tunç Soyer’in “ Eşitlik yurttaşlık mümkün “anlayışı doğrultusunda tüm kamusal hizmetlere eşit ve adil erişimini sağlayacak projeler kapsamında neler var. İzmir BB kamu hizmeti olan toplu taşımada yurttaşlara eşit ve adil hizmet veriyor mu ? Merkez ilçelerde 120 dk. aktarma hakkı var . Çevre ilçelerde aktarma hakkı yok. CHP İzmir teşkilatı çevre ilçe vatandaşlarına İzmir BB ‘nin toplu taşımadaki bu haksız uygulamasını nasıl anlatacak .

Yorumu oyla      8      6  
BUCALI 1 Temmuz 2021 Perşembe 14:37

İŞTİR KİŞİNİN AYNASI LAFA BAKILMAZ,NESİNİ ANLATSINLAR BİZE İZMİRİN HALİ ORTADA,YOLLAR KÖY YOLLARINDAN BETER,TRAFİK HERGÜN AZAP,ALTERNATİF YOL YAPIMI YOK,TRAFİĞİ RAHATLATICI ALTGEÇİT YOK,SABAHLARI KESKİN LAĞIM KOKUSU İLE UYANIYORUZ,SOKAKLAR ÇÖP VE PİSLİK İÇİNDE DAHA ANLATAYIM MI SAYIN SOYER?

Yorumu oyla      8      8  
tuna 1 Temmuz 2021 Perşembe 14:30

ne demek partı yonetıcılerıne ıstıdam kontenjanı? partılılere mı sadece ıs verıyorsunuz

Yorumu oyla      8      4  
demokrat 1 Temmuz 2021 Perşembe 14:07

Malesef partimizin düşmana ihtiyacı yok, Tartış ama yapıcı tartış, dışarıya poz kesmek için değil

Yorumu oyla      4      4  
Altay 1 Temmuz 2021 Perşembe 13:51

Hadi buyurun, o 30 bin CV'yi tc no son 4 hane, isim-soyisim ilk harflari, meslek, eğitim, oturduğu mahalle ismi bazında yayınlayın ve o CV bankasından işe girenleri de listeden silmeyip işaretleyin. Buyurun ŞEFFAF belediyecilik.

Yorumu oyla      8      4  
Partili 1 Temmuz 2021 Perşembe 13:31

Niyahet,insanın kendi hatasını görüp ve kabul etmek iyi bir erdem olduğunu yetiskinler söylerdi,sayın SOYER geçte olsa doğru ve gerçek öz eleştiri yapıyor. Seçim zamanı bir çok kişilere iş sözü veriliyor beklentilerii yüksek bu tür olaylar sonunda düğüm oluyor partiye olumsuz etki yapıyor lütfen herkes dikkatli olmalıdır...

Yorumu oyla      4      4  
İSLAMLARLI 1 Temmuz 2021 Perşembe 13:26

keşke Dikilinin İslamlar köyünde satılan 25 arsayı da konuşsaydınız. HALKÇILIKTAN RANTÇILIĞA NASIL DÖNÜŞTÜĞÜNÜZÜ DE TARTIŞSAYDINIZ. ADİL KIRGÖZE SORSAYDINIZ, O KÖYDE UYGUN FİYATA ARSA DAĞITILACAK GENÇ YOK MUYDU?

Yorumu oyla      7      4  
Komedi 1 Temmuz 2021 Perşembe 13:07

Küstüm; yemicem işte

Yorumu oyla      8      4  
SOKAK 1 Temmuz 2021 Perşembe 12:36

Konuşulacak o kadar çok konu ve yanlışlar var ki... bunu Sayın Tunç SOYER görebilse sorun çözülecek. Ama etrafı öyle kuşatılmış ki, doğru ve gerçekleri görmesi bu koşullarda mümkün değilmiş gibi duruyor.

Yorumu oyla      10      4