YORUMLAR
Toplam 13 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
bucalı 23 Haziran 2021 Çarşamba 15:35

Yeni yollar yapalım battı ?iktı yollar yapalım diyeceğine fikrine bak bunun ne kadar İzmiri yönettiğiniz belli...büyük koy yaptınız güzel şehrimizi. .

Yorumu oyla      2      3  
Ibrahim Tetik 23 Haziran 2021 Çarşamba 12:13

Sayin vekilimizi tartisma programlarda da gormek isterim cunku bu izmirin fikirlerine ve calismalarina ihtiyacı var saygilarimla

Yorumu oyla      2      3  
Ibrahim Tetik 23 Haziran 2021 Çarşamba 12:09

Sayin vekilimizin daha programlarda gormek istiyorum bu izmirin fikirlerine ve tecrubesine ihtiyaci var

Yorumu oyla      2      3  
Vatandas 23 Haziran 2021 Çarşamba 00:46

Şehir de gidilecek yol bırakmadı izelman iki şeritli yolun bile bir şeridi izelman otoparkı. Bırakın onu izelmanin park ettirdiği araçların yanına bile bir sıra daha park ediliyor (hilton civari) . Ayrıca gazi bulvari burada da üç şeritli bir yol var emniyet müdürlüğünden yolun sonuna kadar park edilmiş araçlar yüzünden ilerlemeyen trafik ve o trafikte hoşgörüsünü kaybetmiş sürücüler. Bir diğer örnekte hürriyet bulvari olsun orada da yolun sağı yine izelman otoparkı sol tarafı esnafların araçları için otopark ara sokaklarda korsan otoparklar tüm bunların arasında felç olmuş bi trafik. Birde şuna değinmek isterim Mustafa Kemal Sahil bulvarında ki Karataş ve inciralti kavşak düzenlemelerinin o bölge de trafiği rahatlattigini bunun gibi birçok yerde bu uygulamaların bile çok büyük katkılarının olacağını düşünüyorum. Saygılar.

Yorumu oyla      2      3  
TLG 22 Haziran 2021 Salı 16:14

Allahım !! memleketimizi şu AKP ve CHP ikilisinden ne zaman kurtaracaksan ya rabbim ... Al birini vur ötekine

Yorumu oyla      4      3  
Bu neyin kafası? 22 Haziran 2021 Salı 15:01

İzmir'de trafiğin sadece Alsancak'da olduğunu zanneden tipler, gelmiş burada millete cahil diyor. Modern çözüme bak! Otobüs ağırlıklı toplu ulaşımın yapıldığı şehirde, sen otobüs hatlarını kısaltıp, aktarma yaptırıp, üstüne de 90 dakikayı kaldırırsan, insanlar tabiki de özel araç kullanmaya başlarlar. Bu sıcakta, aktara aktara, ağzına kadar dolu otobüslerle parası olan adam salak mı ki yolculuk yapsın? 10 milyar bütçen var, Karşıyaka'da yapılan tramvaya bak! İskeleden sonrası tek hat ve bina önünde bitiyor. Sonrası? Yeşildere'nin alternatifi yok. Niye yok? Körfez geçişine karşı çıkıldı; tamam da alternatif projen yok. Niye yok? Bisiklete bin, martıya bin, tek-çift plaka ... Dalga mı geçiyorsunuz? Tunç Başkan buğday işlerini bırakıp, biraz trafik sorununa baksa iyi olacak. Vakit hızla geçiyor. Altın dokunuş diye duba koymakla bu iş çözülmez. Sorunlar belli, çözümler de belli; iş çözümleri hayata geçirmeye kalıyor.

Yorumu oyla      7      3  
Vatandaş 22 Haziran 2021 Salı 14:09

Yorumlara bakınca ne kadar İzmir'in nasıl bir şehir olduğunu tekrardan hatırladım. Sayın Soyer veya Sayın Serter, siz avrupai bir şehirde olduğunuzu sanıyorsunuz ama ortadoğunun içinde bencil ve cahil bir halka hitap ediyorsunuz bunu unutmayın. Böyle modern çözümleri kaldırabilecek bir halk yok karşınızda. Çünkü ben merkezli düşünce anlayışları milyonlarca kişinin olduğu şehirde merkeze herkesin arabayla erişmesinin imkansız olduğunu anlamalarına izin vermiyor. Bir gün İzmir'de böylesine modern adımlar atacak bir başkanı görmek nasip olur inşallah. Trafik sebebiyle havanın kirlenmediği sakin bir kordon-alsancak-konak gerçekten efsane olur.

Yorumu oyla      4      7  
kentli olmak 22 Haziran 2021 Salı 11:54

Okuyunca beynim yandı.Körfeze hep beraber giricez,trafik vs.. Osmanlı Bankası nın reklamı vardı yıllar önce;yok aslında birbirimizden farkımız,ama biz Osmanlı Bankasıyız; Z kuşaği yetiş,nerdesin....

Yorumu oyla      9      7  
asi 22 Haziran 2021 Salı 11:26

bumu yani bulduğunuz çözüm vallahi bravo sayın vekil söylenilecek bişi yok tebrikler

Yorumu oyla      9      6  
Komedi 22 Haziran 2021 Salı 11:19

Bir sonraki çözüm önerisi: yürüyün :)

Yorumu oyla      8      5  
Sade vatandaş 22 Haziran 2021 Salı 10:38

Buldukları çözüm valilik yasaklasın tek çift plaka olsun,Tunç başkan 10 tane alt geçit sözü vermişti seçilmeden önce onlar neden yapılmıyor merak ediyoruz,kuru sıkı sallamak kolay artık icraat görmek istiyoruz yollar zaten köstebek yuvası gibi alttakım diye bir şey kalmadı arabalarımızda yazıklar olsun vekili de aynı başkanı da uyanın artık İzmirli hemşehrilerim bu zihniyetle İzmir bu çileleri daha yıllarca çeker,artık masal anlatan değil iş yapacak insanları seçelim.

Yorumu oyla      9      6  
eray 22 Haziran 2021 Salı 09:57

BUNE BÖYLE BELEDİYE BAŞKANINDAN VEKİLİNE KADAR AKIL TUTULMASI OLMUŞ BUNLAR SİZ MİLLETE AKIL VERMEYİ BIRAKIN HALKIN SORUNLARINI ÇÖZÜN YAZIK İZMİRİ İZMİRLİLERİ GETİRDİĞİNİZ DURUMA BAKIN. AMA SİZDE HAKLISINIZ HERTÜRLÜ İZMİRLİ SİZE OY VERİYOR DİYE KILINIZI KIPIRDATMIYORSUNUZ.

Yorumu oyla      10      6  
Alpay 22 Haziran 2021 Salı 09:25

Yazık ya bir milletvekili ne diyor ya tekli plaka çift plaka sana mı sorcam arabamı ne zaman binceğimi Alsancakta 15 tl otopark parası almasını biliyorsun trafik çözümüne bak biri diyor arabaya binmeyin biri diyor tek plaka binsin çift plaka binmesin ayıp ayıp

Yorumu oyla      17      8