YORUMLAR
Toplam 25 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Cem 11 Haziran 2021 Cuma 12:29

Bir de şu anda tarım yok diyenler var. Dün gezdim kardeşim her yer mandalin bahçesi, sera, çiçek tarlası vb. Tarım yok diyenlerin gözlerinde sorun var sanırım, dolar perdesi inmiş.

Yorumu oyla      2      3  
Uğur 10 Haziran 2021 Perşembe 23:31

Cem bey benim dedelerimde kalma bu toprak, kimseden almadık, alanlar üzerine gökdelenleri dikti bile siz ne yaptınız onlar gökdelen dikerken? biz para verip almış olsaydık şimdi hak arama mücadelesi yapmıyor, keyfini sürüyor olurduk sıradan vatandaş yani yerlisi olduğumuz için işimiz yürümüyor zaten...

Yorumu oyla      2      4  
TC misafir 10 Haziran 2021 Perşembe 21:53

İnciraltı ile ilgili bazı insanlardan duyduğuma göre, bazı hak sahipleri imar çıkmasını yönünde beklentiyle bazı müteahhitlerle ön anlaşma yapmışlar ve bu paraları peşin almışlar bu olanlar birkaç yıl önce olmuş imarın çıkması riske girince aldıkları bu bedelleri geri ödeme riski ile karşı karşıya kalmışlar doğruluk payı var mıdır bilemiyorum sonuçta belgesini görmek lazım. Diğer bir konu da basında bu kadar inciraltı haberinin çıkmasının İNGEDER başkanı olan Tayfun Karabulut'un ve ailesinin basın yayın dağıtım işi ile ilgilendiğinden bu kadar haber olduğu duyumu geldi ve hatta şirket değerinin de garibanlık mağdurluk derecesinin bir hayli üstünde olduğu söylendi bu rakamı açıklamayı da doğru bulmuyorum o kişinin ticari hayatı sonuçta. Tayfun Karabulut hakkında söylenilenin doğru olduğu kanaatindeyim ama müteahhitler böyle bir kumar oynar mı orasını bilemem.

Yorumu oyla      2      4  
TC misafir 10 Haziran 2021 Perşembe 21:36

Şehir plancıları sadece sizin 100 yıllık toprağınız içi çalışma yapmıyor, biraz mantık yürüten anlar şehir plancısı, yani şehri planlar köyünden şehrin merkezine kadar adamların işi o. İnciraltı için çalışma grubu yapılınca bizim tapulu toprağımız oluyor, peki tüm İzmir bölgesi planlanıyor diğer arazi sahiplerinin tapulu malı değil mi? Ne kadar komik ve bilgisiz bir demeç. Sizi rantçı olarak gösterdiklerini beyan etmişsiniz, siz değil miydiniz körfez geçiş projesi için sembolik temel atma töreni düzenleyen? ne alakası var körfez geçiş projesinin imar hakkıyla? Sizler hep körfez geçiş projesi haberlerine gerek kendi platformlarınızda gerekse haber altlarına yorumlar yaptınız bölgeye değer katacak diye yalan mı? Herkes gördü o haberleri ve yorumları. Sizi siz rantçı olarak bu hareketleriniz ve demeçlerinizle gösterdiniz başkasında suç aramayın. İnciraltı haberleri dışında İzmirin hangi sorunları için buraya toplanıp yorum yazdınız hiç! Ben burada yaklaşık 10 yıldır yorum yazıyorum bilenler bilir. Burayı yakından takip eden biri olarak söylüyorum İnciraltı haberleri haricinde ortalıkta yoksunuz.

Yorumu oyla      3      5  
Semi 10 Haziran 2021 Perşembe 20:54

İnciraltına imar girmemeli betona hayır inciraltı olduğu gibi ilelebet böyle kalmalı

Yorumu oyla      4      4  
Selim 10 Haziran 2021 Perşembe 18:47

Daha ne kadar bekleyecek terk edilmiş bu güzelim inciraltı yazıktır ya tarım yok imar yok çöplük içinde inşallah hükümetimiz inciraltı halkının sesini duyup planlama en kısa zaman da yapılır

Yorumu oyla      3      5  
Altta biri yazmış 10 Haziran 2021 Perşembe 18:29

Tapulu "tarlaya" çivi çakamıyoruz.

Yorumu oyla      4      4  
Bülent ışık 10 Haziran 2021 Perşembe 17:34

Bizim köyde zeytinlik var orası da imara açılsın.

Yorumu oyla      4      4  
Ahmet Kaner 10 Haziran 2021 Perşembe 17:00

Bu zavallı ülkenin toprağını,çiftini,bağını,bahçesini gözünü para bürümüş,üretimden kaçan, kolay yollardan para edinmeyi yol eden KARA RANTIYECI den koru Allah'im.

Yorumu oyla      4      3  
Cem 10 Haziran 2021 Perşembe 15:56

O bölgenin imara kapalı olduğunu bile bile bahçe olarak makul fiyatlarla aldınız. Şimdi imara açılsın değeri yüze katlasın kolay yoldan zenginlik peşindesiniz. Yok öyle yağma.

Yorumu oyla      7      5  
halktan biri 10 Haziran 2021 Perşembe 14:51

Merhaba ,Bu bölgede Şuanda Hiçbirşey olmamakla beraber,Kendi Tapulu tarlamıza çivi Çakamıyoruz.Hadi İmarı Vs Geçtik diyelim ; Birde Şu Yönden Bakınız mesela Biz Atıldurumdaki Tarlamıza Arada Gidip Vakit Geçirmek İstiyoruz Ama İçindeki Eski ev Harabe olmuş,yıkılıyor resmen oraya bir çivi cakamıyoruz.Baraka bile yapamıyoruz ceza yeriz diye.Lakin Etrafımız AVM,Otel Doldu Çıktı ?? Ya Bize Günah değilmi has malımızı kullanamıyoruz?? Neden resmi tapulu malımız sit alanı ? En azından Evitadlat edip ufak biryer yapıp yazlıkniyetine giderdik ama yasak NEDEN?? Sayın Çevreciler,Tarımı İddaa Edenler Lütfen Siz Destek olun Sit Statüsünü Kaldırıp bizmde önümüzü Açın..Bizde Malımızın Mürvetini Görelim...En azından Kafamızı kaldırınca otel avm görürüz de Tam Yukarı Bakınca GÖkyüzünü Görürüz...Tabi Çok Görmezseniz...Saygılar..

Yorumu oyla      5      9  
İnci 10 Haziran 2021 Perşembe 14:34

Keşke adalet herkes için olsa, gariban İnciraltı yerlisi yıllardır bekliyor, bekletiliyor. Holdingler, patronlarsa beklemiyor gökdelenleri dikiyor. Haksız olsalar bile itirazci kesimin sadece bize gücü yetiyor. Bırakın da bir kerede halk için bir şeyler yapılsın artık...

Yorumu oyla      6      7  
süleyman 10 Haziran 2021 Perşembe 14:10

Nasıl bir ülke olduk.Arsa ,tarla sorunu için cumhurbaşkanından yardım isteniyor.Kabile devletimiyiz biz koskoca Türkiye Cumhuriyeti Devletinin düşürüldüğü duruma bak.Yazık.

Yorumu oyla      5      3  
Bülent Akbay 10 Haziran 2021 Perşembe 13:17

Bu ara onların yoğun sıkıntıları var , hatta beklenmedik , çöküş olobilir.dagilabilirler.hukumet bu dönem çözmesi zor görüyorum. Siz yinede morelinizi bozmayın, devam edin her soyadının desteğini alirsaniz , ilgi artar, o zaman çözüm hızlanır. Başarılar dilerim.

Yorumu oyla      3      4  
Sezara cevap 10 Haziran 2021 Perşembe 13:05

İnciraltı arsa sahipleri senin gibi istemüzükçülerinde hakkını savunuyor eyy sezar. Burda senin 5m2 yerin olsa en ön saflarda senide görürdük neyseki senin gibi boş laf üreten zihniyetlere artık pirim yok. İnsalara iş lazım üretim lazım.Bu alanında İzmire ve Türkiye ye katma değeri çok fazla senin aklın almaz o yüzden oturduğun yerden boş laf üretip gölge etme.

Yorumu oyla      5      8  
Komedi 10 Haziran 2021 Perşembe 12:59

Amerikan Başkanı dahil herkesi devreye sokun.

Yorumu oyla      4      5  
citizen 10 Haziran 2021 Perşembe 12:56

Kardeşim izmir bitmiş okeye dönüyor, 10km mesafe 2 saatte alınıyor şehir kilitlenmiş vaziyette iş yapamaz hale geldik! Bu yeşil alanıda imara açın binlerce konut, işyeri ile doldurun bakalım istanbulluları kim hangi yoldan nereye gidebilecek!

Yorumu oyla      3      5  
Cem 10 Haziran 2021 Perşembe 12:50

Ranta geçit yok kardeşim, boşuna umutlanıp çabalama. Böyle hassas bir dönemde sayın Cumhurbaşkanımız da bu rant oyununa geçit vermez zaten. Üstelik plan çıksa ne olacak yargı var.

Yorumu oyla      3      5  
Defne 10 Haziran 2021 Perşembe 12:09

Evlerinden işyerlerinden yazlıklarından yazan, bir eli yağda bir eli balda olan insanların klavyelerinden bırakın böyle kalsın burası zaten tarım alanı diyenlere sesleniyorum... Gelinde kendiniz görün tarım yapmayı ve para kazanmayı deneyin siz başarırsanız biz size hibe edelim yerlerimizi... ne kadar da anlatsak karşımızda bir grup zümre var kendilerini sürekli haklı sanan...

Yorumu oyla      5      5  
sezarın hakkı sezara 10 Haziran 2021 Perşembe 11:46

İncirlatı arsa sahiplerinin zihniyeti şu " Burada artık tarım yapılamıyor bu sebeple imara açıp tüm yeşil alanı yok edelim " açık ve net ! zihniyetleri bu. şu haber başlığındaki fotografa baktınızmı? Size bu konuda destek sağlayacak tek kurum akp idi. onlarda malum kendi iç savaşları ile uğraşıyorlar. Tunç soyer in size destek vermeyeceğini de daha önce burada yazdım. Aklı selim kimse de tarım yapılamıyor diye milyonlarca dönüm yeşil alanı yok etmez.

Yorumu oyla      11      16  
ILKNUR D. 10 Haziran 2021 Perşembe 11:11

Artık aklı salim yetkililerin burada tarım yapılamayacağını bilmeli biliyor da. İmar için her geciken zaman İzmir in zararına Toprak sahiplerinin artık boş vaatlere zaman oyalamalarına tahammülü yok. Çıksın artık bu imar daha neyi bekliyorsunuz Hani tek hükümetli sistemde bürokrasi çok hızlı akacaktı? Kamu yararı alınmış projede kimsenin beklemeye ve bekletilmeye hakkı yok.

Yorumu oyla      16      9  
TD 10 Haziran 2021 Perşembe 11:00

Burdaki halka burdaki mal sahiplerine yapılan zulmü hiç bir yerde göremzsiniz. Önüm arkam sağım solum otoban,gökdelen,avm... Mal sahibine resmen ölü fiyatına toprağını sat sonra bişekilde zamanla zaten imara açılır deniliyor. İmar hakkımız söke söke alırız. Siz çakma STK lar ,İzmir düşmanları , size rağmen imarı alacağız.

Yorumu oyla      16      10  
Uğur 10 Haziran 2021 Perşembe 10:31

Tayfun başkanı tebrik ediyorum, gerçekten umut yorgunu olduk... Herkes söz veriyor ancak hiç kimse bir şey yapmıyor gerçekten kime guvenecegimizi şaşırdık...

Yorumu oyla      14      9  
Dilek olcay 10 Haziran 2021 Perşembe 10:31

Bir toprak sahibi ve Izmirli olarak yillardan beri Izmire ve Turkiyeye saglik turizmi konusunda buyuk katki verecek bu alani n artik degerlendirillmesi konusunda katki veren herkesden daha cok destek isterken Sayin Cumhurbasjanimizinda ilgisini bekliyoruz

Yorumu oyla      15      9  
TANER 10 Haziran 2021 Perşembe 10:29

Harbi yorulduk... İlla bu topraklar gerçek sahiplerinden cebren ve hile ile alınacak ensesi kalın iş adamı görünümlü mafyalara satılacak ondan sonra ballı imara açılacak.Bu mudur sizin düzeniniz,yazık vallahide yazık billahide yazık.

Yorumu oyla      16      9