YORUMLAR
Toplam 12 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Bornovalı 24 Nisan 2021 Cumartesi 18:16

Ticaret bakanı yanlış yapmış gereği yqpılmış. Bornova belediye başkanı da belediyeye yağ satmış. Iduğ un yaptığı doğrumu o zaman. Hırsız bizim olunca göz mü yumacaksınız. Yazık size bayır

Yorumu oyla      6      3  
Mükremin 24 Nisan 2021 Cumartesi 14:50

"Halkın iradesini yok saymak" mı? Burada halkın iradesi ile seçilmiş, bir Belediye Meclisi var.Bırakalım,meclis (yasalara uygun olarak)seçimini yapsın.Zaten rahmetli başkanın birlikte seçildikleri üye sayısı fazla. uygulanmamalı.Halkın iradesi dışında, demokrasi dışı yöntemler uygulanmamalı.

Yorumu oyla      8      3  
Ahlak mı? O ne ola ki? 24 Nisan 2021 Cumartesi 14:03

Ne diyorsunuz siz sayın Bayır? Pudra şekeciler için, dezenfektancılar için, atları sucuk yapanlar için, 128 Milyarı çar-çur edenler için ahlak bir şey ifade eder mi?

Yorumu oyla      3      5  
Siz ne yazdığınızın farkında mısınız? 24 Nisan 2021 Cumartesi 12:31

Buradaki konu yasa bunu demiyor, meclis üyelerine güvenmiyor musun değildir; etik meselesidir. Ortada hayatını kaybetmiş, halk tarafından seçilmiş bir belediye başkanı var. Halkın iradesini yok sayarak aday çıkaramazsınız. Erken seçim olur o başka ama buradaki durum bambaşka.

Yorumu oyla      3      8  
Mükremin 24 Nisan 2021 Cumartesi 10:58

Sayın Bayır'da tek adamlığa alışmış. Yasalar, bir şekilde boşalan belediye başkanlığı hangi partide ise, o partililer yeni başkanı seçer demiyor ki. Belediye Meclisi kendi üyelerinden birini seçer diyor. Ya boşalan koltukta bağımsız birisi olsaydı. CHP'nin mecliste çoğunluğu var.Meclis üyelerine güvenmiyor musun? "güvenilmez" meclis üyelerini kim belirledi.

Yorumu oyla      11      6  
Mahmut PEKDEMİR 24 Nisan 2021 Cumartesi 00:38

Siyasi ahlaksızlığın ne olduğunu iyi biliyor demekki. Uzman olduğu konu herhalde.

Yorumu oyla      9      6  
Partili 23 Nisan 2021 Cuma 22:19

Sayın Bayır izmir CHP için her zaman yanında olup destek veriyor ama genel merkez yöneticileri kendilerinde keramet sanıyor, kontenjan milletvekili atamaları belediye başkanları atama ile hiç tanımadığı ilçelere kendi tanıdıklarını belediye başkanı olarak atıyorlar sayın BAYIR size bu konuda izmir yapısını dokusunu bilen biri olarak ne zaman sorup bilgi aldılar hiç bir zaman dediğiniz biliyoruz ayrıca Menemen olayında olduğu gibi genel merkez Torbalı seçimlerine müdahil olursa sürpriz olabilir kendileri bilir genel merkez yöneticileri izmir'e geldiklerinde halk seçmen ve parti üyeleri ile görüşmekten daha ziyade Kordon gitsin yeter seçmen ve parti üyeleri sorunları daha rahat bir şekilde çözerler...

Yorumu oyla      14      4  
Ahlak kitaplarında var mı? 23 Nisan 2021 Cuma 19:38

Beleşçiliğe alışmış olanlara ahlak hiç birşey ifade etmez. Bir kulaklarından girer, öbüründen çıkar gider.

Yorumu oyla      6      4  
ali yalçın 23 Nisan 2021 Cuma 18:52

yın vekilim bu kez de hata yapıp 2nci menemen vakasını yaşamayalım.Tum meclis üyelerini toplantıya çağırın izmirdeki tüm chp uyelerinide bu toplantıya davet edin bu sorun kendiliğinden çözülür halk bir şekide onları ikna eder

Yorumu oyla      5      3  
HASAN GÜRSEL ALTUĞ 23 Nisan 2021 Cuma 17:20

Neden aday çıkarmak siyasi ahlaksızlık olsun ki,siyasi ahlaksızlık 6 okun felsefesine uygun meclis üyesi belirlememektir.Siz bu felsefeye uygun meclis üyesi belirleseniz neden diğer partiler bld başkan adayı çıkarsın ki. Sorun sizin partide ,başka partilere neden çamur atıyorsunuz ki.

Yorumu oyla      8      7  
ALİ 23 Nisan 2021 Cuma 17:01

Beklediğim yorum çapacıdan geldi, helal taco.. menemende eğer başkan vefat etseydi vs aday çıkarmazdık diyenler kıvırmasın.

Yorumu oyla      6      3  
milli irade yalan oldu 23 Nisan 2021 Cuma 15:52

Milli irade, milli irade diyenler sandıkta alamadıkları yerleri hiç sıkılmadan aldılar, almaya da çalışıyorlar. İstanbul seçimlerini iptal ettiler ama sadece başkanlık için; meclis ve diğer sonuçlar aynen kabul edildi. Tam bir rezillik!

Yorumu oyla      5      5