YORUMLAR
Toplam 12 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Aziz sencer 5 Mart 2021 Cuma 18:21

Bunların. Bi bilgisi yok bunlar izmire ne zaman güzel bi yatırım yapılsa toplanıyorlar ellerinde pankart ne yapılacağını bile bilmeden itiraz moda oldu yaa bunları dikkate almamak lazım bunların. Isı gücü itiraz etmek ??????

Yorumu oyla      2      3  
Meslekleri neymiş? 5 Mart 2021 Cuma 12:33

Bu kadar teknik eleştiriyi fotoğrafta görülen kişiler mi söylüyor?

Yorumu oyla      2      3  
TC misafir 5 Mart 2021 Cuma 12:24

ak trollerle uğraşıyorduk bir de tunç trolleri çıktı başımıza. Laflara bakıyorum Tayyip Erdoğan gibi bir terörist demedikleri kalmış hep derim chp akplileşti diye aşağıdaki yorumlar da bunun kanıtı. Zamanında gezi parkı için itiraz edenler şimdi kültürpark için iktidar kafasına büründü haberleri yok. Burada yetti dediğiniz insanlar kentin ve çocuklarının geleceği için daha yaşanılabilir olması adına mücadele veriyor sizlerin verdiği mücadele sadece sırtını sıvazladığınız politikacının geleceğini düşünmek bence asıl terbiyesizlik ve artık yeter denmesi gereken nokta burası. Sürekli olarak aldığım bilgileri aktarıyorum sivil toplum kuruluşlarıyla yapılan toplantılar göstermelik, fikirler soruluyor ama fikirlere önem verilmiyor uyarılara kulak asılmıyor. Tunç Soyer sadece "bakın ben ne kadar demokratiğim sivil toplum kuruluşlarıyla görüş alışverişi yapıyorum" diyor ama yaptığı sadece kendi fikirlerini dayatıp "bakın anlaşmaya vardık" demek. Biri çıkmış aşağıda "bunları uzun havuza götür" demiş yahu arkadaşım daha yeni tüm izmiri niagara şelalesine götürdü millet sokakta yüzdü, havuzu mu kaldı bu işin? bir ara megaköylü denen zavallı vardı bakıyorum da onu aratmayacak tipler türedi bana da yeni eğlence çıktı.

Yorumu oyla      3      3  
saim35 5 Mart 2021 Cuma 10:13

Ve işte dağ fareyi doğurdu... Katılımcı ve demokratik diye allayıp pullanan planlama sürecinin ne kadar kadük olduğu ortaya çıktı. Neymiş? İki toplantı organize etmekle katılımcılık sağlanamıyormuş. Yeni yerel yönetimin, geçici ruhsatlı yapıları yıkıp yerine ağaç yerine bina dikme konusundaki ısrarı neden? Bu planı Aziz Kocaoğlu döneminde hazırlanan çalışmadan farklı kılan bir detay yok ki bu durumda. O zaman ne diye artistlik yapıp hazır planları, projeleri kurullardan çektiniz? Neden biz katılımcı şekilde yeniden planlayacağız dediniz? Aradan iki yıl geçti. Kültürpark mezbeleliğe döndü. Yazık değil mi? Rant sevicilik bu, başka bir şey değil.

Yorumu oyla      3      3  
Terbiyesizliğe dönüştü 5 Mart 2021 Cuma 00:43

Bu bir avuç kişinin yaptığı artık terbiyesizliğe dönüştü. Bırakın da bir iş yapılsın. İtiraz edecekseniz, gözünüz yiyorsa, yüreğiniz varsa, gidin Sarayın kapısına dayanıp Kanal İstanbul'a itiraz edin.

Yorumu oyla      5      7  
Yetti gari 5 Mart 2021 Cuma 00:34

Bi susun yahu. Resme bakıyoruz 15-20 kişisiniz. Koca İzmir'i siz mi esir alacaksınız. İnsanları rahat bırakın da işleriniyapsınlar.

Yorumu oyla      5      7  
sizden bıktık 4 Mart 2021 Perşembe 20:40

sizden görüş alınmadımı bütün agaçlar kayıt altında daha ne istiyosunuz anlamadım artık art niyet arıyorum hep itiraz..bıktık artık sizden

Yorumu oyla      11      9  
TC misafir 4 Mart 2021 Perşembe 20:17

Tunç taraftarları yine yorum yapmış önce itirazları okuyun be arkadaş, insanlar neye itiraz etmişler bir bakın. yaklaşık 60.000m2 betonarme yapının önü açılıyor ve bunların kaç kat olacağı ve ne amaçla kullanılacağı belirsiz. Biri ileride çıkar bu boşluktan faydalanır bir şahsın tahsisine peşkeş çekerler siz de aval aval bakarsınız. Mevcut planda kesinlik yok isteyen istediği gibi at koşturur ileride kise de dur diyemez, plan oy birliği ile geçmiş akpliler neden kabul etmiş hiç düşündünüz mü?

Yorumu oyla      8      11  
olacağı 4 Mart 2021 Perşembe 19:44

Demokrasi söylemlerinin varacağı yer buydu! Kim adına ve ne hakla itirazlarını sürdürüyorlar? Birileri bunlara bizi temsil etmediklerini, egolarını tatmin ettiklerini neden anlatmıyor?

Yorumu oyla      10      10  
Yeter artik be ! 4 Mart 2021 Perşembe 18:57

Burası bizim çocukluğumuzun FUAR'ı. Sizin entel kaprisleriniz yüzünden Aziz Kocaoğlu'nun başlayacağı iş durduruldu.Şimdiye kadar bitip Kültürpark bu mezbelelik halinden kurtulcak idi. Bari buna taş koymayın. Yettini zartık.

Yorumu oyla      11      9  
altan koralttan 4 Mart 2021 Perşembe 18:14

tunç başkan bunları uzun havuza götür...

Yorumu oyla      9      9  
Çukur, park, İnciraltı ... 4 Mart 2021 Perşembe 16:58

Adamlar Mars'a gidiyor, biz bir parkı elden geçiremedik. Yok şöyle olmuş, burası olmamış, şurası niye böyle ... abicim bir parkı elden geçirmek ne kadar zor olabilir? Bu şehirde delirmemek elde değil. Yıkın fazla-gereksiz binaları, sert zemini sökün, havuzu büyütün, bir-iki tane kafe yapın olsun bitsin. Bu şehrin ciddi problemleri var. Bozuk plak gibi aynı konular üzerinde takılıp kalıyoruz.

Yorumu oyla      11      5