YORUMLAR
Toplam 18 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Kazım 26 Şubat 2021 Cuma 01:13

İzban yapsın kamulaştırmayı dicem de en az 10 yıl sürer. Tcdd en azından cb yetkileriyle hızlanabilir.

Yorumu oyla      2      3  
Parasız 25 Şubat 2021 Perşembe 21:22

Belediyede para yok içi boş kredi alıyorlar.Hangi parayla Bergama ya gidilir. Yeni projeden önce şehrin yollarını yapsınlar. Köstebek yuvası her yer.

Yorumu oyla      2      3  
ALTAY'a 25 Şubat 2021 Perşembe 14:54

Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olma! OKU; www.izmir.bel.tr/tr/Haberler/izmir-in-sut-kuzulari-156-bini-gecti/44617/156 Ve o verdiğin rakam sadece Bergama alımı.

Yorumu oyla      2      3  
Altay 25 Şubat 2021 Perşembe 10:21

İzmir BB si küçük küçük yaptığı şeyleri büyük büyük Propaganda çalışması yapıyor, mesela yılda 1 milyon 360bin litre süt aldık diyor, göze ne kadar çok geliyor degil mi aslında sadece 150 baş ineğin vereceği süt miktarıdır buda orta boy 1 işletme demek yada süt soğutma tankı vermişler. bugün 40 haneli köylerde bile kooperatif kurulduğu takdirde devlet hibe ediyor zaten VS.

Yorumu oyla      2      3  
Rafet 25 Şubat 2021 Perşembe 01:38

Ben bir izban çalışanı olarak söylüyorum.Bunlar hepsi üçkağıtçı soyguncu.

Yorumu oyla      2      3  
Muhtesin Tunç 25 Şubat 2021 Perşembe 00:08

Kozakın en büyük gelir kaynağı çam fıstıgı 2008 denberi var olan hastalık ile ilgili AKP iktidarı hiç bir şey yapmadı bari Büyükşehir Belediyesi birşey yapsa

Yorumu oyla      3      4  
Vatandaş şaban 24 Şubat 2021 Çarşamba 21:41

İzban Aliağa Bergama arası niye yapılmıyor. Projenin temeli atıldı ama yapılmıyor. Aliağa, da güzergah üzerinde hatırlı kişilerin değerli gayrimenkulleri var onları sahipleri TCDD, nin hattına vermek istemiyorlar. Bu nedenle güzergahı değiştirmek istiyorlar projeyi yapan mühendislerin emekleri hiçe sayılıyor. Bu hat yapılmadığı için Bergama Kınık hattı yapılamıyor. En çabuk şekilde eski projeyi bir an önce başlatın sayın bakan.

Yorumu oyla      3      3  
Ben bir ev hanımıyım 24 Şubat 2021 Çarşamba 20:29

Dikilide sanayi cad oturan 6 hane evler lavabalarini kullanamıyor rogarlar taşıp içeriler batıyor bide onlara çözüm bulsaydınız dahada memnun olurdu kovid 19dan korunalim derken mikroblu suyun kokusunu çekiyoruz geliyorlar vijanjorle çekip bırakıyorlar bu ilgilenmekmi

Yorumu oyla      2      3  
Uyar 24 Şubat 2021 Çarşamba 19:45

Uyar

Yorumu oyla      2      3  
HASAN GÜRSEL ALTUĞ 24 Şubat 2021 Çarşamba 16:54

Sezar bey. Ben tarımın içinden geliyorum .Ailem tarım yapıyor.Tarımda sosyal yapıyı en iyi bilen insanım.Benim beldemde 30 yıl önce 200 hane üretim yaparken şu an 20 hane üretim yapıyor. Bunların yaş ortalaması 55.10 yıl sonra 20 hanede 2 haneye düşecek emin olun. Ülkede nasıl bazı sektörler kartelleşiyorsa tarımda şu an kartelleşme yolunun neredeyse sonunda.Büyükşehirin son 15 yılda üreticiye dağıttığı inek,koyun keçi manda ,tırtıl böceğine kadar hepsini biliyorum. Emin olun ki yüzde 99 heba oldu.Yorumlarımı sosyal bilimci ve eski bir belediye başkanı olarak yazıyorum.İnanın Büyükşehirin tarım adına destek oluyorum diye yaptığı hizmetler tekrar ediyorum hem görevi değil hem de bunlar heba oluyor.O yüzden hep yazarım önce ASLİ görevlerini yapsınlar. İmla hataları için özür dilerim.

Yorumu oyla      3      5  
Tarım 24 Şubat 2021 Çarşamba 15:56

Tarım politikalarına girmek tam da yerel yönetimlerin görevi! Atma işkembeden Bay Altuğ! Halkın gıda güvenliği sadece zabıta önlemleriyle değil, yerelde üretim artışı, örgütlenmesi, desteklenmesiyle olur! İftira da atmayın, 3-5 fidan değil dağıtılan! Yapılan arıtmaları İZSU sitesine giren okuyor, yatırımlar ortada zaten, deprem ve pandemiyi hiç konuşmayalım! Ülkede bir ayda çadırdan eve geçen depremzede örneği gördünüz mü? Yapılanları vicdanınızla bir değerlendirin bakalım. (Kafasına giydiği kasketi ben de beğenmiyorum, işte o tribün şov!)

Yorumu oyla      5      3  
İzban 24 Şubat 2021 Çarşamba 15:51

Hükümette para yok, İzban Bergamaya gidemez! Tek yolu var, ihale beşli çeteden birine verilir, ancak o zaman gider!

Yorumu oyla      3      4  
sezarın hakkı sezara 24 Şubat 2021 Çarşamba 15:41

Adam tarıma destek verilmesini popülizm olarak görüyor. sevgili Hasan kardeşim ayrıca o popilizm değil yukarı da yazdığım gibi popülizm dir. İzmir büyük şehir belediyesinin tarım politikaları taa Ahmet piriştina zamanından beri var. Aziz Kocaoğlu zamanın da ise son derece yüksek destekler verildi. şimdide aynen devam ediyor. Senin o güzel hükümetinin yapmadığı , yapamadığı şeyleri yapıyor sen gelmiş belediyenin görevi değil diye eleştiriyorsun . bu nasıl zihniyet? ha şu var bak! kaç tane arıtma yaptınız ? kaç km yağmur suyu kanalı yaptınız vs.. bu eleştirilerine sonuna kadar katılıyorum ancak çiftçilik ile hiç bir alakanız olmadığı çok bu sebeple tarıma verilen destekler hakkında bilgi sahibi olmadan yorum yapmayın Hasan bey ! Bugüne kadar ne torbalı da, ne möenderes te, ne ödemiş ve tire de nede bergama da verilen desteklerden ememnun olmayan bir tane çiftçi yok! türkiyenin her yerinde çiftçiler iflas baytrağı çekerken izmir de bir çok çiftçi İzmir büyük şehir belediyesi nin verdiği destekler ile ayakta kaldı. bir çiftçi çocuğu olarak yazıyorum bunu. kendi mesleğim de mimarlık. Hasan bey sizin burada yaptıgınız kaş yapayım derken göz çıkarmak oluyor. eleştiri yapıyorsunuz bir kısmın da haklısınız lakin tarım politikalarını popülizm olarak suçlamak haddiniz değil.

Yorumu oyla      7      3  
24 Şubat 2021 Çarşamba 14:45

Kanunda Brezilya'dan canlı hayvan alın yazıyor mu? AKP'nin tarım ve hayvancılığı getirdiği durum ortadayken, belediyeye sen bu işlere girme demek, aman oy falan alırsın, sakın ha demektir. Daha dün Dikili-Çandarlı'da yeni bir arıtmanın temeli atıldı; Dikili'de sadece altyapıya 50 milyondan fazla para harcandı. Dikili-Foça ... gibi ilçelerde toplam yatırım 580 milyonu geçti. Bergama'da bal tesisi yapıldı. Katı atık bertaraf tesisi inşaatı sürüyor ...

Yorumu oyla      2      3  
vatandaş 24 Şubat 2021 Çarşamba 14:22

selçuk sefer saatlerini tcdd neden arttırmıyor geliş gidiş çalışmıyor izban

Yorumu oyla      2      3  
HASAN GÜRSEL ALTUĞ 24 Şubat 2021 Çarşamba 12:16

Sayın Başkanın yaptık ve yapacağız dediği hizmetlerden sadece bir kaçı 5216 sayılı Büyükşehir Kanunun büyükşehirin görevleri ile ilgili 7. maddede ki konular. Ama haberde yazan diğer yaptık ve yapacağız dediği şeylerin tamamına yakını kendi görevi ve yetkisi olmayan konular.Açın bu kanunu okuyun 7. maddede ki görevleri. Büyükşehir belediyesinin görevi tarım politikalarına girmek değil. Üreticiye verilen 5 adet meyve fidanı ile bu ülkede tarımımı kurtaracaksınız.1 kamyon meyve fidanı dağıtıp popilist politika sergiliyorsunuz sadece.2 yılda kaç tane arıtma yaptınız,kaç kilometre yağmur suyu kanalı döşediniz. Bunları yazın. Bunları yapamıyorsunuz zira bunlar büyük yatırım. Büyük yatırım yapamadığınız için sütle,koyunla,keçiyle,mandayla,fidanla gününüzü geçirip popilizm yapıyorsunuz.

Yorumu oyla      8      14  
24 Şubat 2021 Çarşamba 12:10

Seçim öncesi AKP temel attı, sonra iş durdu. Ödenek de yok. Bu arada Kemer-Şirinyer arası yeni bir istasyon geliyor.

Yorumu oyla      4      3  
Önder 24 Şubat 2021 Çarşamba 11:12

İzmir Metro Genel Müdürü İZBAN içinde oldukça o iş bitmez. Ayrıca TCDD den iş bekle çok zor çokkkk

Yorumu oyla      3      5