YORUMLAR
Toplam 17 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
bahtiyar 13 Ekim 2020 Salı 09:40

Hüdaverdi bey kimmiş o eşi tenisi çok seven vekil merak ettim, eğer bu iddia doğruysa çok sıkıntılar bekliyor demektir chp'yi!

Yorumu oyla      3      3  
hdpli çıktın 12 Ekim 2020 Pazartesi 18:53

Sana oy veren kalbimize yazık. PKK'yı niye kınamıyorsun kardeşim? Hergün kına ne olacak? sarı yeşil bakkal dükkanlarını Allah'ın her günü açmayı biliyorsun ama...!

Yorumu oyla      2      3  
Efe Arda 12 Ekim 2020 Pazartesi 18:19

Helal olsun size sayın Soyer siz seçilmiş bir başkansınız atanmış olanlara itibar etmeyiniz

Yorumu oyla      2      3  
ABY 12 Ekim 2020 Pazartesi 18:00

Sayın Başkan, Atakent ile Mavişehir'de TOKİ' nin sattığı alan arasında çok benzerlik var, hatta aynı olayın tekrarı. Atakent'teki spor alanı 2010 yılında TOKİ tarafından ihale edilip satılmış, Mavişehir'deki 2020 yılında satılmış. İkisini de TOKİ satmış, ikisi de özel şahıslara satılmış. Aradan zaman geçtikten sonra Mavişehir deki alan içinde Atakent teki gibi ŞARTLI PLAN NOTUYLA imar değişikliği yapacakmısınız? Bu imar değişikliği kararı ile Atakent halkını ve şehircilik ve planlama ilkelerini yok saydınız. 4 tane okulun yanına 5. okula onay verdiniz.

Yorumu oyla      3      3  
izmirli 12 Ekim 2020 Pazartesi 17:37

laf laf laf.icraat sıfır. olan izmir e ve izmirliye oluyor.

Yorumu oyla      2      3  
vatandaş 12 Ekim 2020 Pazartesi 17:24

Geldğinden beri çiçek böcek işleri daha yapıcı bi icraat göremedik...Tarım dan sorumlu baskan sanki. O işleri zaten eski başkan yapıyordu.kendisi yeni yapmış gibi anlatıyor...

Yorumu oyla      2      3  
İZMİRLİ 12 Ekim 2020 Pazartesi 17:21

Baskan ilk önce gecmişte bıraktıgı ilçeye bakmak gerekir gırtlaga kadar borc millet maas alamıyor. bu micro modeli iğdi. şimdi macroya baktığında yani izmir ili için düsünmek bille istemiyorum....

Yorumu oyla      2      3  
hüdaverdi kılıç 12 Ekim 2020 Pazartesi 17:19

sayın başkan ibb ne ait çok değerli bir arsayı eşi tenisi çok seven bir vekile tenis kulübü için tahsis ettiğiniz bilgileri her yerde çalkalanıyor, inşallah doğru değildir.

Yorumu oyla      4      3  
ali 12 Ekim 2020 Pazartesi 17:18

sizi takdir ediyoruz başkan. inanılmaz memnunuz.

Yorumu oyla      2      3  
Seferihisarlı 12 Ekim 2020 Pazartesi 14:33

Keşke sakin şehir ünvanı almasaydıkta gercekten sakin şehir kalsaydık mandalina bahcelerimizin içleri villa dolmasaydı eski binalarımız 5 katlı apartmanlar haline gelmeseydi bizbize kalabilseydik siz geldiniz ilçemize yazık oldu :( şimdi tarihe tarıma doğaya sahip cıkıyorum diyorsunuzya asıl doğa güzelliğini kazaklara satıp turizm imarlı yerlere villalar yaptırmasaydınız ya da Atatürk’ün ilçemizde ziyaret ettiği tarihi binamız olan eski belediye binamızı yıktırıp yerine ne oldugu belli olmayan yerler inşaa ettirmeseydiniz aa pardon orayıda satmıştınız...

Yorumu oyla      17      8  
Erhan 12 Ekim 2020 Pazartesi 14:27

Yapıcı konuşmalarından dolayı başkanımıza teşekkür ederiz,aklın yolu bir buda inciralti

Yorumu oyla      9      15  
BAK BAK 12 Ekim 2020 Pazartesi 14:15

EKİBİN ZAYIF, AZ LAF ÇOK İŞ ÜRET, BAŞKAN BURADA YAZILANLAR SENİN PERFORMANSIN, DÖN GERİ BAK

Yorumu oyla      16      11  
köylü 12 Ekim 2020 Pazartesi 14:08

Gaziemir belediye başkanı halil arda hariçtir,dimi sn.Başkan!!!

Yorumu oyla      4      6  
IZMIR 12 Ekim 2020 Pazartesi 13:37

Verdiğimiz oya yazık oldu. Programı sonuna kadar izledim. Gerçekten yazık. Hiçbir proje ,sorun konuşulmadı.İzmir'e yazık cidden.

Yorumu oyla      23      10  
Tekrara düşmek 12 Ekim 2020 Pazartesi 13:32

Neredeyse hep aynı açıklamalar. Bekleyen çok sayıda proje varken başkan sürekli, SADECE tarımdan, sütten bahsediyor. Trafik sorunu var, basit, uydurma dokunuşlarla sorun çözülmeye çalışılıyor. Sorun sadece belli bölgede varmış gibi ilave şerit açtık deniyor ki bu sefer de karşı şerit kilit oluyor. Trafik sorunu için En az 50 km metro lazım, en az 100 km yeni ana arterler lazım, yolların genişlemesi lazım, kentsel dönüşüm lazım, ... yapılacak çok iş varken 4 gb internet dağıttık, şu kadar koli dağıttık deniyor. Böyle mi dünya şehri olacağız? Narlıdere metro projesi hariç 2 yıldır temeli atılan, devam eden başka büyük hiçbir proje yok. Elde poşet gıda dağıtılıyor.

Yorumu oyla      15      8  
Bunlar ne oldu? 12 Ekim 2020 Pazartesi 13:15

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, kent içi trafiğinin rahatlatılması için üç kritik noktada trafiğin yer altına alınacağını ve yaşayan meydanlar oluşturulacağını söyledi. Soyer, "Şair Eşref-Havagazı Tüneli ile Alsancak Garı önündeki alanın yaya öncelikli hale getirilmesi ile yaklaşık 15.000 metrekare bir meydan kazanacağız. Trafiğin yer altına alınacağı diğer iki nokta da Karşıyaka Vapur İskelesi önü ile Basmane Garı-Dokuz Eylül Meydanı olacak" dedi. 111 noktada kavşak düzenlemeleri yapılacağını da sözlerine ekleyen Soyer, şöyle konuştu: "Trafiği sıkıştıran 111 noktayı tespit ettik. Yeni kavşak düzenlemeleri yaparak trafiği rahatlatacağız. Akıllı Trafik Sistemi hayata geçecek, sıkışıklık ortadan kalkacak." Bayraklı - Buca - Karabağlar hattına yeni bir ana arter açılacağını da vurgulayan Soyer, "Yol altyapısı yetersiz yerlerde yeni ana arterler açacağız. Tünel-Viyadük ile Homeros-Otogar bağlantısı sağlanacak. Trafik sorunu yoğun olan ilçemiz Buca'ya yeni bir arter yapacağız. Bayraklı-Buca-Karabağlar'ı 29.3 km.'lik yeni bir ana arterle birbirine bağlayacağız. Yapılan yol, yeni bir koridor olma niteliği taşıyacak" diye konuştu. "Otopark sorunu çözülecek"

Yorumu oyla      11      3  
Sayın Başkan 12 Ekim 2020 Pazartesi 13:10

Merhaba,Sayın Başkan inciraltı için sağlık temalı planlamaya Destek olucağını Belli Etti. Başından Beri Zaten Kendininde ifade Ettiği Gibi Doğayı Bizlerde Seviyoruz Ve Koruyoruz.Bu Planlama İle Zaten Büyük Bir Yeşil Alan Daha Kazanılmış olucak Bölgemiz.Söyleşi Başında Kendininde İfade Ettiği Üzere Farklı Bir Bölgede Su 20-30 Metreden Cıkarken 300 Metreden Cıkmaya Başlamıştır.Yeraltı Kaynaklarını Etkileyebilir Demektedir .Tamda Bu Noktadayız inciraltı İçinde ; Otobandan Etkisi,Toprak Etkisi,VE Metrodan Dolayı Su olmaması (Borlu Olması) vs Gibi Bu Bölgeyide Etkiliyen Birçok Etken Vardır.İleriGörüşünü Güvenerek İzmir İçin Elini Taşın Altına Koyacagından şüphemiz yoktur.Halkın Yanında Olduğu İçin Teşekkür Ederiz.

Yorumu oyla      5      7