YORUMLAR
Toplam 14 yorum var. Onay bekleyen 1 yorum var.
Sondurum 25 Haziran 2020 Perşembe 19:23

Ne zamanki ülkesi bulunduğu şehri ve insanı için emek veren birileri çıkınca bu tarz söylemler muhakkak olacak herkesi aptal yerine koyduğunuz aşikâr ülkede olan biten onca rahatsızlık verici olay varken halen karalama peşindesiniz projenin proje adamlarınızın neler yaptığını ülkece gördük az ötede oynayın lütfen tunç soyer izmir için bir şanstır çok daha iyi şeyler yapacağına inanıyoruz sonuna kadar yanındayız #aşklaizmir

Yorumu oyla      3      3  
sezarın hakkı sezara 25 Haziran 2020 Perşembe 17:14

şimdi ibo diyorki mesele "akp düşmanlıgı sebebi ile izmir in tunç soyer i seçmesidir " diyor! doğru da diyor . işte düşün kardeşim 5 milyon insan yaşıyor bu şehrin sınırların da. insanlar artık AKP den nasıl nefret etmişse son 1 yılı baya bir başarısız geçen belediye başkanının oy oranını %65 e çıkarıyor. hayır sorun tunç soyer i seçmek değil dostum ! sorun İzmir halkının AKP ye oy vermeyecek kadar bilinçli olması. Tunç soyer başarısız diyoruz ama herhangi bir AKP li belediye başkanın dan daha iyi yöçöneteceği ve yönettiği de aşikardır! Geçmiş yıllarda AKP li belediyelerin İstanbul ve ankarayı ne hale getirdiği ortada! günümüz de Bursa belediyesinin bursayı ne hale geitrdiği nasıl bir şehircilik katliamı yaptıgı ortada. e sen şimdi tutupta "tunç soyer bir projedir" diyecek kadar cahilsin kardeşim ! Her belediye başkanı her yönetici bir projedir başarılı olursa proje devam eder. Başarısız olursa proje sonlanır bukadar basit. Tunç soyer izmire özerklik istiyor diye komple teorisi üretmeye gerek yok. Bir bitmediniz arkadaş Hala akp yi savunuyor adam !

Yorumu oyla      4      3  
Nezahat 25 Haziran 2020 Perşembe 17:08

Kendileri beka sorunu, bunu unutuyorlar.

Yorumu oyla      4      3  
Altaylı 25 Haziran 2020 Perşembe 16:08

Kendisi Ağrı doğumludur ve Ağrılıdır.. diyeceklerim bu kadar..

Yorumu oyla      3      3  
söylenene ve söyleyene ... 25 Haziran 2020 Perşembe 15:41

Tahammül mü? Hangi tahammül? Sizlerin sınırınız mı kaldı yıllardır AKP'de Stalin'in tavuğu oldunuz.

Yorumu oyla      4      3  
Zagor 25 Haziran 2020 Perşembe 14:40

Okudugunu anlamayan kisileri Milletvekili yaparsaniz olacagi budur.

Yorumu oyla      13      4  
Baba Muhalefet 25 Haziran 2020 Perşembe 14:34

Bay Osmanağaoğlu'nun kendince milliyetçi(!) bu tepkisini görünce "milliyetçiliği ayaklar altına aldığını" övünerek söyleyen Recep Tayyip Erdoğan'ın peşine övünerek takılıp gönüllü koltuk değnekliğine soyunan lideri(!) geliyor insanın aklına... Ve bıyık altından gülüyorsunuz.

Yorumu oyla      12      4  
Bülent ışık 25 Haziran 2020 Perşembe 13:49

Ocak ayında Konya Büyükşehir Belediyesinin kripto para birimi şehir coin çıkaracağına dair haber var.

Yorumu oyla      13      4  
izmirli 25 Haziran 2020 Perşembe 13:33

Çok istiyosanız sizde yakalayın %65 oy oranını

Yorumu oyla      12      4  
Ercan 25 Haziran 2020 Perşembe 13:24

Bu ülkeyi esas bu ucuz siyâset bitirecek.Güzel kardeşim osman öcalan trt ye çıkartıldı sırf kürt oyları etkilensin diye.Bir cümleni duymadık bu konuda hatta destek bile verdiniz.Samimiyetsizsiniz her konuda olduğu gibi bu konuda da.Azîz kocaoglu bomboş iddialarla orgut suçlamasıyla nerdeyse ucyuzyil ceza istemiyle yargılandı.Kac yil sürdü. Nerdeyse tüm ekibi iceri alındı Sonuç.Kemal kilicdaroglu hakında da da suç duyurusunda bulundunuz.Şimdi sira soyere mi geldi.Gerçi secim öncesi de neler söylediniz babası üzerinden soyer hakkında.Burasi izmir öğrenin artık.içi boş suçlamalarınız bu kent te sökmez.Izmir bu konuda baya şerbetlidir.Boşuna gürültü çıkarıp ulkeyi de meşgul etmeyin.Izmir siyasetini de insanını da tanımakla başlayın önce derim

Yorumu oyla      16      4  
Mustafa -Buca 25 Haziran 2020 Perşembe 12:41

Sn.Osmanağaoğlu, Yargılaması süren Urla Bel.Bşk. nı dikkate alıyorsun da, Yargılaması biten Müntazer Türköne hakkında Sn.Bahçeli'nin demecini bu değerlendirmenin neresine koyuyorsun ?, Fetö ile boy boy fotoğraf çektiren,Prensilvanya'ya gidenler el etek öpenler veya Bank Asyayı açanları bu bakış açınızın neresine koyuyorsunuz, Ülke her konuda perişan durumda iken halk inim inim inlerken, tamamen turizm amaçlı bir fikir fırtınasında Yok İzmir bayrağı imiş, yok İzmir parası imiş... bunlar acı içindeki halkımızın dikkatini başka yöne çekmekten ibarettir, kuşa bak kuşa, yapılmamış,olmamış Para basmayı düşünüyorsan, olmamış turizm amaçlı bir fikrin değil, bizzat hemde Fetö'nün Türkçe olimpiyatlarda onuruna bastırılan paradan niye bahsetmiyorsunuz, pes vallahi.. hele o olimpiyatlardaki konuşmaları bir kere daha izlemeni tavsiye ederim, Bayrak meselesine gelince O şanlı Ay yıldızlı bayrağı, eleştirdiğin insanın parti lideri İzmir'i kurtarırken, ülkeyi kurtarırken hep burçlara dikti her halde bunları biliyorsunuzdur, amma O bayrağı temsil eden TC ibaresini kurumlarda indiren, andımızı kaldıran bir iktidarla ortak olduğunuzu hatırlatırım, ancak şuna eminim bugün muhalefet olsaydınız Bunları avazınız çıktığı kadar bağıra bağıra dile getirirdiniz, aynen Sn.Bahçeli'nin muhalefette iken bunları dile getirdiği gibi, bu nedenle İzmir'liyi hafife almanız, bir şey bilmezler ne desek inanırlar şeklinde düşünmeniz hep size kaybettirmektedir, ama bir türlü ders çıkarmıyorsunuz olumsuzluklardan... Sizi sağduyu'ya davet ediyorum.

Yorumu oyla      18      4  
ibrahim 25 Haziran 2020 Perşembe 12:15

mesele İZmirlinin Tunç Soyeri'i seçmek zorunda kalmasıdır. AKP düşmanlığı şehri bir çukurun içine atmıştır. Bugün mecburen bu adamı savunanlar emin olun görev süresi bitmeden ilk kovalayacak kişiler olacaktır. Tunç Soyer bir projedir, proje AKP düşmanlığı üzerinden fırsat bilerek ortaya atılmıştır. En kısa zamanda da devlet gereğini yapacaktır.

Yorumu oyla      4      22  
Komedi 25 Haziran 2020 Perşembe 12:04

Hayırdır; kayyum için altyapı mı hazırlıyorsunuz? Kim, ne zaman ayrı bir bayrak istemiş? Bu bir şaka mı? Sözde belediye başkanı demek milli iradeyi tanımıyorum demektir. Sabah akşam gündeminizin Soyer olmasından gına geldi. Biraz iş yapın. Bu yaptığınız "siyasetin" İzmir'de karşılığı YOK, bunu ne zaman anlayacaksınız? Küçük dağları ben yarattım havasında gezenlerin aldığı oy belli iken bu hava ne?

Yorumu oyla      15      5  
Binnaz kabakci 25 Haziran 2020 Perşembe 11:59

Izmirin simgesi turizim acisindan caba sarfeden insana bu cumleleri konusurken sormazmi bu halk size kimi pkk kimi hdpyle suclamak diye osman ocelani devletin tv cikaran soyermi bu ulkede TÜRKÜM dogruyum demeyi yasaklayan soyermi her yerden tc kaldiran soyermi pes pessss

Yorumu oyla      15      4