YORUMLAR
Toplam 13 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
özgür 11 Mart 2020 Çarşamba 08:38

Belediyecilik kaynak üretme kaynak yönetme merkezidir. Geciçi işletme ruhsatı çıkar kaynak yarat belediye arsasının imarını degiştir kaynak yarat kredi çek uzun vade yap kaynak yarat Şirketlerini iyi yönet kendi kendine yetsin Belediye ve sosyal tesislerini ucuza verme zarar olmasın Makam arabasını bırak tasaruf olasun

Yorumu oyla      6      3  
Gazi 10 Mart 2020 Salı 22:37

Birak git kardes, belediye baskani olmak zorunda misin?

Yorumu oyla      6      3  
Köylü 10 Mart 2020 Salı 18:25

Halil Ardanın yazdıkları yenilir yutulur değil eleştiyle hakaret farklı şeyler insan her beğenmediği şey için hakaret yağdıramaz!!!!!!! Heleki TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN Cumhur Başkanına Ordusuna Askerine Polisine ezanına selasına birde ağıza alınmıcak küfürlerle şimdi kendini kurtarmak için borçları öne sürüp kendini kurtaramazsın belediye başkanlığından alınmalı kayyum gelmeli!!!!!!

Yorumu oyla      3      3  
Seydiköy çocuğu 10 Mart 2020 Salı 18:19

Halil Arda eski başkana top atarak borçları gündeme getirip algı değişikliği yapmak istiyor ama Sen ettiğin hakaretlerin cezasını çekemelisin. Ayrıca para yoksa neden özel kalemindeki sekretere uçuk maaşlar ödeyip son model cep telefonları ve aksesuarları aldın? Belediyede belli başlı kişiler görmedikleri lüksün saltanatın içindeler. Sen sosyal medya paylaşımı yüzünden bir emekçiyi işinden ettin sende başkanlığından olmalısın ayrıca belediye bütçesinden sürdürülen lüksünde hesabı sorulmalı!

Yorumu oyla      5      3  
düzenli 10 Mart 2020 Salı 16:59

sayın başkan bu borçlar 10 yılmeclislerde söylendi anlayan olmadı birgün çalışanların maaşı ödenmeyecek denildiğinde herkes güldü geçti.Siz seçim çalışmalarınızda ne yaparsanız yapın ben garanti başkanım dediniz daha 1 yıl olmadı başladınız ağlanmaya sizde menderes belediyesi gibi gibi borçları Gaziemir meydanına asın vatandaş görsün kim yapmış Allahtan Ak partili bir belediye değil olsa zaten manşetler yapardınız.

Yorumu oyla      2      3  
Gaziemir çocuğu 10 Mart 2020 Salı 16:45

Başkan Arda, bariz bir şekilde AKP'lilerin bel altı saldırısı altında. İşini dürüstçe yapmaya çalışan Başkanımıza karşı bu tutumun ilçemizde kabul görmeyeceğini göreceksiniz.

Yorumu oyla      2      9  
Seydiköy 10 Mart 2020 Salı 16:45

bu borcun sorumluları kimse onlar yargılanmalı gaziemirin parası kimin cebindeyse onlar koltukları bırakıp kaçtılar onlardan hesap sorun

Yorumu oyla      2      4  
Gaziemirli 10 Mart 2020 Salı 15:57

Sayin başkan siz bu borçları bilerek geldiniz size sürpriz olmadı. Yapamıyorsanız istifa edersiniz meclis üyeleri yeni birini secer.Ayrıca geleli 1 yil oldu gaziemirde elle tutulur bir hizmet yok işçi,memur ve partililerinizle ugraşacagıniza işinizle ugraşırsanız her şey daha güzel olur.

Yorumu oyla      7      3  
Gaziemirli 10 Mart 2020 Salı 15:12

Halil Arda sen Ülkenin Cumhur Başkanına Şanlı Ordusuna Askerine Polisine Dini değerlerimiz olan selaya hakaret etmişsin şimdi borç morç deyipte kendini aklayamazsın yazıklar olsun Belediye başkanlığı makamına yakışmıyorsun.

Yorumu oyla      4      3  
Değiştirmeyelim! 10 Mart 2020 Salı 14:57

Acitasyon yaparak gündemi değiştirmeyelim! Ağza alınmayacak sözlerle attığınız tweetler hem hakaret içermektedir. O kanlı gecede attığınız selalarımız ve ezanlarımız ile ilgili olan tweetin ise ne anlama geldiğini siz daha iyi biliyorsunuz. O yüzden gündemi değiştirmeyelim!

Yorumu oyla      6      3  
Ayten 10 Mart 2020 Salı 14:26

Sayın Arda her belediyenin borcu olabilir bu borçlar yıllardır orada çalışan masum işçileri çıkararak ödenmez, belediyenin kira getiren mallarını boşaltıp belediyenin gelirini kesmekle olmaz.Madem çok borç vardı bir yıldır neden belediyede tadilat yaptınız 5 yıllık binayı kırıp döküp bir sürü para harcadınız, parmak izli kapı nekadara mal oldu çokmu gerekliydi.Ayrıca kadrosu olmayan özel kaleminize ne kadar maaş veriyorsunuz, yeni uçuk fiyatlı telefonlar aksesuarlar bunlar bedavamı, yeni tadilat yapılan mutfağınıza herşeyi sıfırdan almak çokmu acildi!!! makam araçları almayabilirdiniz madem hizmet için geldiniz hizmet yapın orası sizin eviniz değil her geçen Başkan bu kadar tadilat değişiklik yaparsa tabiki hizmet olmaz borçlarıda ödeyemez. Yazık oldu Gaziemirin bu dönemine.....

Yorumu oyla      3      3  
iZMİRLİ 10 Mart 2020 Salı 14:18

Bu borcu yapan da sizden önceki CHP'li başkan değil miydi???

Yorumu oyla      2      3  
ahmet yavuz 10 Mart 2020 Salı 13:35

böyle saçmalık olmaz, yerel yönetimlerde ve spor kulüplerinde hesapsız harcama ve borçlardan başkanlar, yönetim kurulları ve meclis üyeleri de sorumlu olmalı. 50 kişinin çalışması gerektiği yere diplomasız mesleksiz 500 kişiyi dolduruyorlar, sonra vatandaş ödesin vergiyi, bu 3 yılda bir kez delege vs seçimlerinde oy deposu olarak kullanılan mesleksizler eli arkasında gezsin. en büyük sorun bld. şirketlerinde yağma hasanın böreği, en dandik dernekte bile borçtan başkan sorumluyken şirketlerde borcun sorumlusu yok, bu düzen değişmeli.

Yorumu oyla      4      3