YORUMLAR
Toplam 19 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Lütfi 21 Aralık 2019 Cumartesi 17:18

Her ne kadar belediyelerde çalışan üreten ,alın teri döken emekçi çalışanların sendikası ve sendika yöneticileri olsada,çalışan işçi emekçileri her zaman sahipsiz kalmış işveren vekilleri başta olmak üzere yöneticiler tarafından daima ezilmişlerdir ,halende ezilmekteler.Buna CHP.,nin üst düzey siyasetçileri çözüm bulup işçi emekçilerine sahip çıkıp,çalıştıkları şantiyeleri ve çalışma alanlarında işçilerin çalışma koşullarını yerinde görüp işçilerin sorunlarını kendi ağızlarından dinlemelidir,3 kişinin yapacağı işleri 1 kişiye yaptıran zihniyete dur demeli,maaşlar çok düşük ve çalışma koşulları çok ağır eğer CHP.,li yöneticiler bunları yapmaz ,seçimden seçime oy istemeye geldiğinde bu güçlü tabanını kaybeder buda çok büyük bir felaket olur.Üllke neden bu halde CHP.,li tüm siyasetçiler bir düşünsün,yoksa yarın çok geç olabilir ve bunun telafisi mümkün olmayabilir

Yorumu oyla      4      5  
İşçi 21 Aralık 2019 Cumartesi 14:49

Şiddeti bizde kınıyoruz bize yapılan şiddeti de kınıyoruz. Bir insana yapılacak en büyük kötülük onu işinden etmektir. Siz bizi işimizle sınıyorsunuz sayın başkan yapmayın.

Yorumu oyla      7      5  
Madur 21 Aralık 2019 Cumartesi 14:46

Ne güzelde maduru oynuyosunuz her söylemi işçiden emekçiden eşitlikten haktan hukuktan olan Chp li başkan yaptıklarınızlada bunu kanıtlasanız işçiyle emekçiyle esnafla garibanla uğraşmasanızda biraz hizmet yapsanız önceki başkanın projeleriylede övünmeyi bırakın Halil ibrahim başkan gerçekten İYİ insandı gariban dostuydu onu gaziemir asla unutmayacak.

Yorumu oyla      6      5  
Nevzat 21 Aralık 2019 Cumartesi 14:42

Şiddete hayır, sözünde durmayıp insanları işinden eden başkan’a sonuna kadar hayır. Gaziemir Belediye Başkanı artık kendine gelmeli ve kimsenin ekmeği ile oynamamalı.

Yorumu oyla      7      5  
Can butonu 21 Aralık 2019 Cumartesi 13:29

Can butonu sizin projeniz olmamasına rağmen ödülünü gururla alıyorsunuz ama önceki başkanın işe aldığı görev verdiği personelleri işten çıkarıp adını gaziemir belediyesinden kazımaya çalışıyorsunuz? Sadece Almanya bağlantılı Yabooo dışında ne projeniz var? İşçi çıkararak değil kendi projenizle haber olun bir kerede!

Yorumu oyla      7      5  
Entel 21 Aralık 2019 Cumartesi 12:34

İyiki okumayı biliyorsunuz yoksa biz hiç kitap okumamıştık!!! Siz bu milleti cahilmi sanıyosunuz çok okumayı seven biri gazigemi kapatmazdı kendinizi komik duruma düşürmeyin hizmet yapın

Yorumu oyla      6      5  
ESNAF 21 Aralık 2019 Cumartesi 10:59

Sn başkan geldiğin günden beri esnafı bitirdin işçiyi bitirdin .bunu ilçe başkanı CHP gn merkez görmüyormu .iyi insan değilsin ........işçi ile uğraşma. Müdürlerinle uğraş parklar çok kötü .

Yorumu oyla      9      5  
M.y 21 Aralık 2019 Cumartesi 10:56

Başkana laf yok o kadar

Yorumu oyla      4      10  
Entelköy 21 Aralık 2019 Cumartesi 10:48

Entel bir başkan gibi kitap okurken pozlar vermek kolay önemli olan fikirlerinle hizmetinle insanlığınla poz vermek. Geldiğinden beri insanları işinden çıkarıyorsun milyon tane kitap okusan ne fayda! İnsan ol!!!!

Yorumu oyla      9      5  
2 21 Aralık 2019 Cumartesi 10:28

Sözleşmeli personeli ise sırf önceki başkan işe aldı diye hakları olan kadrolara başkalarını yerleştirmek için şirkete kaydıracak sözüm ona onları işten çıkarmayacak ama şirkete geçirdikten sonra bir bir postalayacağını herkes biliyor. CHP GENEL MERKEZ NERDESİN? KILIÇDAROĞLU DEMEDİMİ KİMSE İŞTEN ÇIKARILMAYACAK DİYE? BİZ İŞTEN İNSAN ÇIKARSIN DİYE Mİ BAŞKAN SEÇTİK?

Yorumu oyla      7      5  
Tazmanya canavarı 20 Aralık 2019 Cuma 23:53

Ben bu sendikayı anlamıyorum. Başkana küfür et herşeyi yap yandaş diye arkasında dur. Eleştiri olabilir ama küfür ve hakeret işten çıkma sebebi aynı şeyi Tayyibe yapsaydı ne olurdu işten çıkarıldığı hapsede girerdi .el insaf terör estirmeyin hak hukuk çerçevesinde herşey serbest.

Yorumu oyla      4      11  
Adalet 20 Aralık 2019 Cuma 20:42

Evet şiddeti kınıyoruz fakat Halil Ardanın çalışanlara yaptığınıda kınıyoruz ben seninle çalışmak istemiyorum diye kimseyi işten çıkaramaz buda başka bir şiddet o insanları ekmeğinden ettiği gibi onurlarınıda kırıyor o insanlar yıllardır kaç başkanla çalışmış kimse dokunmamış sen geldiğin günden beri işçi çıkardın bu gidişle belediyede kimseyi bırakmıcan heralde neden belediye başkanı olduğunu anlamak mümkün değil

Yorumu oyla      10      5  
Bergamalılar 20 Aralık 2019 Cuma 19:44

Belediye iş kendi %30 eksikle çalışan üyeleri için de umarız bu kadar cesaretli bir şekilde ses duyurur. Kendilerinin tuzu kuru ama yüzlerce kişi asgari ücretle calisiyor resmen. Aksi halde herkes disk e geçecek durum bunu gösteriyor

Yorumu oyla      5      8  
Muhalefet 20 Aralık 2019 Cuma 18:28

CHP liler haksızlıkları sözde savunanlar sizin belediye başkanınız çalışanlarını benim taktirim deyip kapının önüne koyunca hatta sepep bulamayıp türlü mazeretle kendini savununca haklımı oluyor aynı şeyleri AKP liler yapınca zulüm oluyo değilmi gün gelir devran döner nasılsa bi daha seçim kazanamazsınız Halil arda hekesi Chp den soğuttu bu kralcılar ne yapacak o zaman ama inanın Ak partililer böyle yapmaz.

Yorumu oyla      9      6  
Seydiköylü 20 Aralık 2019 Cuma 17:34

Çek elini artık işçinin yakasından sende Allah korkusu yokmu...

Yorumu oyla      9      5  
Bravo 20 Aralık 2019 Cuma 17:11

Halil Arda sayende Gaziemir görmediği zulumü gördü ne istiyorsun çalışanlardan insanların ekmeğinden açıkla bunu! Çık adam gibi açıkla! İyi insanım dedin hep hiç de iyi insan değilsin hatta çok kötüsünüz sende ekibinde! Yazıklar olsun!!!!!

Yorumu oyla      9      5  
İŞÇİ 20 Aralık 2019 Cuma 15:51

BU SENDİKANIN DA BAŞKA İŞİ YOK GALİBA HERGÜN GAZİEMİR DE GEZİYOR KENDİ NEMALARI GİTTİ YA ONDAN BURADALAR GAZİEMİRDE GEZECEKLERİNE GİTSİNLER ÜYELERİNİN NE İHTİYACI VAR ONU SORSUNLAR KENDİ ÜYELERİ OLAN İŞÇİLERİN SORUNLARIYLA İLGİLENSİNLER

Yorumu oyla      8      17  
çarşı 20 Aralık 2019 Cuma 15:43

Adam küfretsin.hakaret etsin.sonnra sen bu adamı savun.olayı disk-belediye iş rekabetine getir.olmazzz.yıllardan beri işçinin yanında olmamışsınız.temsilcileriniz hükümdarlık kurmuş.şimdi küfür olayını hakaret olayını belediyeişi çekemiyorlar diye konuşuyorsunuz.işçinin hakkını savunurken neden işçi kardeşlerinize saldırdınız.hadi oradan.

Yorumu oyla      8      14  
gaziemirli 20 Aralık 2019 Cuma 15:33

ilçemizin huzurunu kaçırmayın.sendika eylemi diyerek pazar yerinde insanları tedirgin etmeye hakkınız yok. Kavga , eylem, bağırmalar sizin yaşam tarzınız olabilir bizler sakin ve huzur içinde yaşayan insanlarız. Huzurumuzu kaçırmayın

Yorumu oyla      14      8