YORUMLAR
Toplam 13 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
misafir 25 Temmuz 2019 Perşembe 09:49

bende doğru bulmuyorum tabi ki ama bu kadar neden büyütüldü bu konu ilkay hanımda bu yanlıştan geri döndü zaten ... meğerse ne kadar düşmanı varmış ilkay hanımın çekemeyenler kuyruğuna bastıklarına gün doğdu sanırım .

Yorumu oyla      6      5  
Xxxx 24 Temmuz 2019 Çarşamba 21:36

Karaburun ve Mordogan Ferhan eroglunu secmedigine çok pişman olacak çok...

Yorumu oyla      4      8  
Aysel 24 Temmuz 2019 Çarşamba 21:34

Bu kadin geldiğinden beri sahiller pislikten gecilmiyo özellikle ardıç plji rezalet.sinek ilaçlama yapılmıyor sineklerden midemiz bulandı.ayrica belediye cafeleri uygun fiyatlı olması lazimken diğer özel cafelerden daha pahalı.diger başkana kıyasla İlkay hanım en başta sınıfta kaldı.cok çalışacak göz yok onda anca zeytin ağaçlarının meydandaki yerini degirtirsin.kendisi belliki cebini doldurmak icin başkan olmak istemiş hizmet için değil.

Yorumu oyla      5      8  
Karaburun 24 Temmuz 2019 Çarşamba 16:14

öğrenirsiniz ilkay hanım sizde bazı belediye başkanları gibi sadece belediye başkan maaşı alır gibi yapıp ihalelerden başka yollarla el altından keseyi doldurmayı :) böyle gözünün içine sokar gibi ikinci maaşı bağlatmak ne demek çok safsınız böyle tepenizde zıplarlar işte (şaka bir yana umarım öğrenmezsiniz bu küçük hata ile kalsın bu yanlışınız son olsun)

Yorumu oyla      8      11  
TC misafir 24 Temmuz 2019 Çarşamba 15:06

Sn. Tacettin Bayır, İlkay Hanım'ın Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na gönderdiği yazıyı bir okuyun çevre koruma imar planı ve bölge inşaatı için neler demiş ne talep etmiş bakmanızda fayda var Chp'yi ve Karaburun'u bitirecek benden söylemesi. Bu kafayla akp den farkı kalmaz Chp'nin. Eleştirileri maksatlı olarak görenlere de şunu söylemek isterim ki akp seçmeni gibi seçtiklerimizi her yaptığında desteklersek onların yaptıkları hataların ve yanlışların sonuçlarını bizler ve bizim çocuklarımız çeker bunu sakın unutmayın. Bizler vatandaşız taraftar değil.

Yorumu oyla      11      10  
ALO 24 Temmuz 2019 Çarşamba 14:49

BAK BENİM PARTİM CHP İYİ BİR HAREKET 4 KİŞİYİ ETKİLER KÖTÜ BİR HAREKET 37 KİŞİYİ ETKİLER BU BİLİMSEL VERİ SİZE BİR ÇAĞRIŞIM YAPMIYOEMU SİZLER BUNUN NE ANLAMA GELDİĞİNİ ANLAYAMADINIZMI

Yorumu oyla      10      7  
ahmet 24 Temmuz 2019 Çarşamba 14:25

hangi hakla ilkay hanımı eleştiriyorsun ki..sen bir chp'li bir iyi partilisin..yarın kimbilir nerede olacaksın...

Yorumu oyla      9      8  
alo 24 Temmuz 2019 Çarşamba 14:23

CHP VE KARABURUN BELEDİYESİ BU KONUDA SINIFDA KALDI

Yorumu oyla      10      10  
Nurettin 24 Temmuz 2019 Çarşamba 14:22

CHP belediye başkanını üyelikten çıkarmalı. Ancak öyle temizler elini.

Yorumu oyla      12      10  
ahmet 24 Temmuz 2019 Çarşamba 12:49

Karaburun işi en uygun şekilde çözümlendi herkes işine baksın uzatmasın.

Yorumu oyla      11      15  
Atilla Kamar 24 Temmuz 2019 Çarşamba 12:42

Karaburun belediyesini karıştıranlar galiba belediye çalışanları... ! Görev beğenmeyenler, ücret şikayeti yapanlar ve görev yerini de beğenmeyenler vs. Yolları ve meydanı istedikleri gibi kullanamayan esnafın bir kısmı da bunlara ilave....

Yorumu oyla      11      12  
Fahri 24 Temmuz 2019 Çarşamba 12:34

Şeyin vekilim ahmet çakır başkanım halkla bir araya gelip belediye çalışanlarla beraber birlik beraberlik içindeydi şimdi ne oldu da dagildi bunu ilkay hanıma sormak lazım ben kendim chp ye oy vermiş biri değildim ahmet başkanım gelinceye kadar ben chp oy vermiş adamım şimdi niye düşmanım ilkay hanıma sorun nedense başkanım demiyorum ben ilkay hinimla bir ay başkanlık yaptığı günlerde beraber çalıştık nasıl başkanlık yaptığını görmüş bir insanım o yüzden ferhan başkanı destek verdim su anda belediyeden çıkarıldim bin im gibi 5mi 6mi bilmiyorum arkadaşlar ıssız kaldı hadi ben akp ye kostüm atıldım peki öbür çıkarılan arkadaşlar bazıları chp li onlar niye atıldı merek ettim bir tanesi sendikayı şikayet etti diye ayrıldı birde mordagan sendika başkanıydı bu karaburuna acil değişiklik olması gerekir birde ilkayin yaptıkları birde halkla dalga geçer gibi konuşmaları işçileri yaptığı göz ardı edilecek gibi deyil bence bir an önce kimseyi zarar vermeden istifa etmesi lazım bu benim görüşüm tabiki sizlerin ve chp halkın karalı saygilar

Yorumu oyla      7      7  
metin üstün 24 Temmuz 2019 Çarşamba 12:28

sayın bayır bunu akp yapsa günlerce dilinize dolardınız. gücünbüz bu işin iptaline yetmiyor mu? o zaman bu belediye başkanı hakkında disiplin süreci başlatılsın.

Yorumu oyla      17      10