YORUMLAR
Toplam 20 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Mukaddes çetiner coşkun 20 Temmuz 2019 Cumartesi 08:52

Ben beşinci nesil benim torunlarım büyüdü yedinci nesilgördü bu topraklar hala bir gelişme yok atalarımızdan kalan bu topraklarda çivi çakamıyoruz şehrin ortasında atıl kalmış bir alan bırakın türkiyeyi dünyanın hiçbir yerinde yoktur herhalde bir tarafta özdilek bir tarafta istinyepark toprak sahipleri mağdur olsun beklesin böyle bir haksızlık ve adaletsizlik görülmemíştir herhalde bizlerde özdilek ve istinyeparka verilen hakları istiyoruz .

Yorumu oyla      4      5  
Aysel 19 Temmuz 2019 Cuma 14:32

Yazık bu inciraltı halkına...Sesimizi duyun artık..!!!

Yorumu oyla      5      5  
Bahattin 19 Temmuz 2019 Cuma 14:23

Çok ama çok geciktirilmiş bir konu. Hem mülk sahiplerinin hem de İzmir''in hakkı gasp edilmiş oluyor. Öncelikle ve ivedilikle ele alınıp çözülmeli.

Yorumu oyla      5      5  
İlknur 19 Temmuz 2019 Cuma 13:52

Cumhurbaşkanım bu konuya bizzat eğilecektir.Çünkü mağdur nedir en iyi kendileri bilir.Burdaki halka tarım yap diyorsun toprak bor kusuyor imarada izin vermiyorsun ne yapacak burdaki halk taşmı yiyecek.ÇÖ ZÜL ME Lİ artık imar sorunu okadar.

Yorumu oyla      5      7  
İnciraltı 19 Temmuz 2019 Cuma 13:46

İzmiri gezerken bi etrafınıza bakın dağlar,tepeler bile doldu taştı.şehrin en güzel en merkezi yerlerinden biri olan inciralti ise kaderine terkedilmiş.Sadece inciraltı değil sahipleride.Daha kaç nesil beklemeliyiz.Bizler hala umutla imar bekliyoruz.

Yorumu oyla      5      5  
TANER 19 Temmuz 2019 Cuma 12:19

Çok merak ediyprum burdaki toprak sahipler daha nekadar sabredecek.Herkese ballı kaymak burdaki halka yıllardır zulüm.Her seçimde aynı vaatler,sabredin halladicez.Allahaşkına adam gibi imara açında İzmirli kazansın Türkiye kazansın tabiki toprak sahibi kazansın...

Yorumu oyla      6      5  
Zeynep çiftçi 19 Temmuz 2019 Cuma 12:08

İnciraltı sorunu çözüme ulaşmalı, Cumhurbaşkanımız ve belediyemiz artık el ele versin

Yorumu oyla      6      6  
Adalet yok 19 Temmuz 2019 Cuma 11:44

Bu ne Allah aşkına. Bu bölgenin bir ucunda 5 yıldızlı Özdilek otel diğer ucunda istinye park izmir. Eeee ikisinin arası tarım alanı ve sit alanı. Siz kimi kandırıyorsunuz yaaa. Tarım alanı ve sit alanı gariban toprak sahip için geçerli. Holding olunca her ikiside kalkıyor. Kimse haktan adaletten bahsetmedin.

Yorumu oyla      7      5  
Kerim Çolak 19 Temmuz 2019 Cuma 11:33

inciraltında gerçek toprak sahibi kaldımı ki? zenginler topladı bütün arazileri. gariban toprak sahipleri satmak zorunda kaldı. herkes tutturmuş bir sağlık merkezi lafını göz boyamak için. o kadar büyük alana kim sağlık merkezi yapıp da para kazanacak.

Yorumu oyla      9      5  
Izmirli 19 Temmuz 2019 Cuma 11:26

Kimsenin bu bölgedeki sulamada kullanılan kuyu sularındaki son 20 yılda meydana gelen tuz oranındaki aşırı artıştan haberi yok. Kimsenin tarım ürünlerinin egzoz gazlarından kaynaklı ağır metal etkilenmesinden haberi yok. Kimsenin otobanlardan kuş uçumu 1.000 metre mesafedeki alanda TARIM YAPILMAMASI gerektiğinden haberi yok. Sonra herkes orası tarım alanı diyor. Bravo tebrikler.

Yorumu oyla      6      5  
İsmail Ünlü 19 Temmuz 2019 Cuma 11:24

İzmir''deki ilgili dernek ve odaların tamamına, AKP-CHP-MHP Balçova ilçe başkanlarından tüm partilerin İzmir il başkanlarına, İnciralti muhtarından İzmir valisine, Balçova ilçe belediyesinden İzmir Büyük Şehir Belediyesine, Ulaştırma Bakanından dönemin Başbakanına ve nihayet Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanına İnciralti yer sahiplerinin 40 yılı aşkın mağduriyeti ve çevreci imar talepleri INGEDER adına Tayfun Başkan tarafından görsel ve yazılı olarak iletildi ve iletiliyor. Kimseye tek bir kötü söz söylenmedi ve muhatap olunan herkese eşit seviyede duruldu. Allah aşkına sonuç alınması için mutlaka birinin kendini yakması, intihar etmesi mi lazım ? İlgi çekmek için dedikodu programlarına malzeme mi bulunması lazım ? Çıplak eylem mi yapalım ? yada kapkara çarşafla mı gezelim ? INGEDER doğru bildiği herşeyi yaptı ve yapıyor, bizim bilmediğimizi söyleyin yapalım da, artık bitsin.

Yorumu oyla      7      5  
Defne 19 Temmuz 2019 Cuma 11:22

Bu memlekette kimse çıkarı olmadan bir iş yapmıyor herhalde, İzmir kazanacak Türkiye kazanacak kimin umurunda sanki... Bakınız parası olanlar mevzi imar planlarıyla kendi avmlerini otellerini dikiyor geri kalan borlu suyla bölünen avuç içi kadar toprakta olmayanı oldurmaya tarım yapmaya çalışıyor o da olmayan imara arsa vergisi ödememek için. İnciraltı ile herkesin fikri var ama bilgisi yok.

Yorumu oyla      7      5  
Zeynep zeynep 19 Temmuz 2019 Cuma 11:18

Gerçekten inciralti İzmir için çözüm bekleyen bir sorun oldu.Lütfen ülkemiz şehrimiz için taşın altına elini koysun yetkililer.Dayanacak kimsenin hali kalmadı. Topraklar bölüne bölüne küçüldü. Sesimizin duyulmasını istiyoruz.

Yorumu oyla      6      5  
İsmail Yıldız 19 Temmuz 2019 Cuma 11:15

Eğer cumhurbaşkanı isterse.. İnciraltı gibi bir yerin bunca kaybedilmiş zamandan sonra, kamu yararı açısından kesin bir statüye, kanuna gereksinimi vardır.. .. Büyükşehir Belediye başkanımız sayın Tunç Soyer de sanırım bu konuda kararlı iradesini koyacak ve bütün İzmir İnciraltı''nı kazanacaktır.. İnciraltı'' nın siyaset üstü bir tutum ve iradeye ihtiyacı vardır.. ... Bu randevu un gerçekleşmiş olmsını dilerim

Yorumu oyla      6      5  
İsmail 19 Temmuz 2019 Cuma 11:11

İzmir’in bu bölgesini bilirim. Beş nesildir beklentiyi görünce üzüldüm. Gerçekten İzmir içinde bir dram yaşanıyormuşda haberimiz yokmuş. Niye bakanlık bu konuyu çözümlemiyor? Kim neyi bekliyor? Yazık değilmi bu du insanlara

Yorumu oyla      6      5  
mağdur 19 Temmuz 2019 Cuma 11:06

kockoca belediye bu konuyu halletmiyor ne yerlere neler yapılıyor aynı durum balçova arsa mağdurlarının arsaları içinde geçerli o kadar seçimler geldi geçti bütün partilerin adayları bakanlar binlerce sözler verildi seçim bitti hepsi yalan oldu bu konuyu izmir milletvekilleri çözmeliler neden vekiller kimin vekilileri hem izmir milletvekili olup hemde bunca yıllık sorunları görmezden gelmek hepsinin bu konulardan bilgisi var başta binali yıldırım olmak üzere 5 yıl önceki yerel seçimlerde söz verdi gitti kaybetti bir daha konu bile etmedi halbuki sen izmirin vekilisin balçova arsa mağdurları ilk sahiplerinden hayatta kalan 3-5 kişi yazık günah tunç başkanın bu konuları çözmesi gerekiyor belediyeyi aşıyorsa bile aynı dernek başkanının yaptığı gibi cumhurbaşkanına gitmesi lazım kaldıki bu konu büyüttükleri kadar zor bir iş değil insanların tapulu yerlerini onlara vermemek de ne oluyor dünyada görülmüş şey değil yeter artık bu insanlarla dalga geçmeyi bırakın

Yorumu oyla      6      5  
Ülker 19 Temmuz 2019 Cuma 11:04

İnciraltına imar gelmesi ,İzmirin kazanması demek..

Yorumu oyla      5      6  
ahmet 19 Temmuz 2019 Cuma 11:02

tunç bey seçimden önce söz verdiydi..çalın şatonun kapısını,hatırlatın..

Yorumu oyla      5      5  
Balçovalı salih 19 Temmuz 2019 Cuma 11:01

Hah işte bu son nokta.İnşallah Cumhurbaşkanı İzmir'in İzmirlinin 40 yıllık sorununu çözer ve İnciraltı'nı İzmir kazanır..Tek tek meyhaneci doldu oraları.

Yorumu oyla      4      5  
Uğur 19 Temmuz 2019 Cuma 10:50

Yazık gerçekten yazık, ülke ekonomisi bu haldeyken elimizdeki cevherleri değerlendirememek gerçekten çok acı, neden İnciraltı modern bir sağlık merkezi olmasın? Dünyanın her yerinden 12 ay turist gelse ülke kazansa izmir kazansa iş imkanları olsa... Ah ki ne ah bunlar için de birlik lazım vizyon lazım...

Yorumu oyla      4      5