YORUMLAR
Toplam 16 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Hulya 7 Ekim 2016 Cuma 16:31

Toplum bilinci ders olarak okutulmalı Narlıdere arıtmadan guzelbahce istikametine doğru sahil kenarında durum aynı kocaman agır banklar sahilin kenarında çöp kutularını ya sökmüşler yada kırmışlar yediklerini içtiklerini çöp kutusuna atmayıp oturdukları yerin dibine bırakmışlar çalışanlar vardiyalı bile çalışsa yetişemezlerlütfen biraz empati kuralım senden sonra gelecekler canlılarada bu dünyadan güzellikler kalsın teşekkürler

Yorumu oyla      11      5  
uğur 6 Ekim 2016 Perşembe 11:47

Kalemine sağlık Hanzade . Özensizliğimiz sadece İnciraltına has değil ki. İstersen aşağıda ki yorumlara bak. Çoğunun kaba ve nezaketsiz olduğunu görürsün. İnsana böyle davranan doğaya niye iyi davransın.

Yorumu oyla      11      5  
m.y. 5 Ekim 2016 Çarşamba 20:24

sn.tekeli inciraltı kent ormanı içinde bir proje yapar olur, biter.....

Yorumu oyla      11      5  
muhalif 5 Ekim 2016 Çarşamba 20:22

kültürparka ilgi neyse, inciraltı kent ormanına da aynı derece, yani sn. Kocaoğlu iyi niyetli, izmir için çalışıyor ancak, altındaki kadro yeterli ve ehil olmayınca, bu görüntüler ortaya çıkıyor. liyakata göre görev her yerde olmalı...

Yorumu oyla      11      5  
5 Ekim 2016 Çarşamba 17:21

Piriştina dan kalan miras mı ? Burayı aziz kocaoglu yaptı. Piriştina kültürparka fuar holleri yaptı. Ayrıca kültürparka dokunma diyen arkadaşım. Burada sırf ağaç var da ne oluyor ? Mangalcılar basmış durumda.

Yorumu oyla      11      5  
BD 5 Ekim 2016 Çarşamba 15:23

Çok doğru tespitler.Kent ormanının bir müdavimi olarak Acilen Dokunulması gerekenler kısaca özetlenmiş. Priştina dan kalan bu zengin miras ki İzmir için müthiş bir zenginlik; böyle hoyratça kullanılmamalı... Aşağıdaki yorumlarda, İnciraltının kötü idaresi anlatılırken Çiğli sahillerini övmek çok ilginç ve de şovence geldi bana...

Yorumu oyla      11      5  
Tayfun 5 Ekim 2016 Çarşamba 13:56

Hanzade hnm kaleminize sağlik,kış aylarına girileceği şu günler Kent Ormanının bakımı için çok güzel bir zaman, Belediye herhalde gerekenleri acilen yapacaktır . Basınımız bu tip konuları sürekli gündeme getirmeli ve takipçisi olmalı ,basın dördüncü kuvvet olarak en buyuk denetleme/denetletme mekanizması ,bunu iyi kullanmak gerekli.

Yorumu oyla      11      5  
Hakan Bozer 5 Ekim 2016 Çarşamba 13:41

İğneyi kendine çuvaldızı Belediyeye batır.Her insanın başına bir zabıta mı dikeceksin? Eğitim yok,kültür yok,terbiye yok, ahlak yok. Toplum bu hale gelmiş.Yapılanı bozmak,kirletmek,yakmak ve yıkmaktan anlıyor maalesef halkın çoğunluğu.Duyarlı insanlara da üzülmek,topu ona buna, Belediye'ye ve SORUMLULARA atmak kalıyor.İş ailede başlayacak. Eskiden olduğu gibi terbiye önem kazanacak. Fert değil toplum bilinci oluşacak. O zaman ancak sorun ortadan kalkar.

Yorumu oyla      11      5  
Deniz 5 Ekim 2016 Çarşamba 10:34

Plansız inciraltı ile bu kadar olur... İnciraltının acilen planlanması İzmir'e kazandırılması lazım...

Yorumu oyla      11      5  
5 Ekim 2016 Çarşamba 09:22

Bu arkadaşa tavsiyem oraya yakın yerdeki evini satsın Çiğli'den alsın. Tam karşıdaki Çiğli'nin sahilleri daha güzel ve temiz.

Yorumu oyla      11      5  
5 Ekim 2016 Çarşamba 09:21

Bu yazıyı yazan zat neden aynı güzelliğin tam karşısındaki Çiğli sahilini görmezden gelir? Bunu anlamak güç. Hep inciraltı anlatılıyor. İzmirde başka yer yokmu? Karşıda Çiğli sahili var.

Yorumu oyla      11      5  
5 Ekim 2016 Çarşamba 07:35

Büyük baskan Piristina sehri yürüyerek gezerdi. Şehre dokunurdu. Çok doğru yazmışsınız o yüzden işte diyoruz ki, #Kültürparkadokunma

Yorumu oyla      11      5  
5 Ekim 2016 Çarşamba 00:36

Burasının cazibesi arttırılmalı. Boş arsaya ağaç ek ... başka ?

Yorumu oyla      11      5  
ST 4 Ekim 2016 Salı 22:48

Yapmak önemli ama yapılan yere bakmak, ilk günkü güzelliğini korumak ve sürdürmek çok daha önemli. İşte biz bunu bilemiyor ve yapamıyoruz. Tabii insanlarımızın duyarsızlığı, cahilliği, kabalığı ve vandallığı da cabası.

Yorumu oyla      11      5  
Seferiss 4 Ekim 2016 Salı 21:06

İnciraltı Kent Ormanı harikulade doğası ile amatör fotoğrafçıların da ilgisini çeken bir yerdir.Hele ilkbahar ve Sonbahar dönemleri içinde Lagünü de barındıran doğasıyla oldukça çekicidir. Büyük Şehir Belediyesi Ülkemizde örnek Rekreasyon alanları işletmecilik sistemi kurmalı Sasalı Doğal Yaşam parkı ,Kültürpark ve İnciraltı Kent ormanı için Balçova Teleferik te bulunan yeme - içme mekanları sistemi daha da geliştirilerek buraya da adapte edilmeli işletmeciliği kurumsal hale getirilmelidir. WC ler için hijyen ön planda olmalı uygun yönlendirme levhaları yerleştirilmelidir.Her yaşta kentlinin huzur içinde aktiviteler de bulunacağı çağdaş bir dinlence alanı olarak geliştirilmelidir.

Yorumu oyla      11      5  
rahmi kücükocak 4 Ekim 2016 Salı 19:02

cok güzel yazmisin kardesim. tatil günü gitseydin o vatan parcasinin nasil coplüge döndügünü insanlarin cöplerini yerlere attigini gorurdun. sen gorevini yaptin simdi gorevliler ne yapacak bakalim

Yorumu oyla      11      5