YORUMLAR
Toplam 22 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
sezarın hakkı sezara 20 Mart 2019 Çarşamba 12:03

biri lutfu isimli yorumcuya 20 senedir devletten alınan minumum ödenek ile neler yapıldıgını yazsın.çünkü ben yazmaktan usandım.

Yorumu oyla      4      5  
Lombak 20 Mart 2019 Çarşamba 11:11

Bunun adı yapılmayan projeler çöplüğünü devralıp 3. Cemre diye satmaktır. Uçuk üfürük balon Brüksel ofisleri falan. Cilala, parlat sat. Ortak İzmir, eşit vatandaşlık ve Türksüz Anayasa...hedepe proceleri böylece devam ediyor. Kent savruluyor. Bir konu belirlersin onun peşinde gidersin. Kurumların stratejik planlarında uyum yok. Bir bakıyorsun Sağlık, bir bakıyorsun turizm. Bir bakıyorsun tarım bir bakıyorsun sanayi. Ama hangisi seçildi ve diğerleri dışarıda kaldı? Ben 20 yıldır görmedim. Sana sorarlar ne kentisin diye? Cevabı yok.

Yorumu oyla      4      5  
kafalara bak 20 Mart 2019 Çarşamba 11:08

Yaparsa zeybekçi yapar diyen kafalar var :) yahu yaptı zaten ülkeye yapacağını, soğanı, samanı bile dışarıdan alıyoruz, neyin kafası bu? Bi kulağımızın arkası kaldı, ne biçim insanlarsınız siz, nasıl bir ahlak, nasıl bir sağırlık, nasıl bir körlüktür bu?

Yorumu oyla      4      5  
iç ses 20 Mart 2019 Çarşamba 09:50

güven vermiyor;bu vizyonsuzlukla İzmir seçimi akp ye verir.

Yorumu oyla      4      5  
murat 20 Mart 2019 Çarşamba 09:30

Kale'ye telefirik nerdeyse 20-25 yıldır farklı adaylarca seslendiriliyor daha Özfatura zamanında söyleniyordu ama gecekondu yığınları arasında pek hoş olmazdı tabii. Mitolojik boyutu da olan pagos tepesi şu berbat görüntüden tamamen temizlenir, hristiyanlar için manevi değeri de yüksek olan anfi tiyatro tamamen gün yüzüne çıkarılırsa agora, namazgah(asıl eski izmir), kadifekale aksı müthiş bir turizm destinasyonu olur. O zaman telefirik çok anlamlı olur. Bir de Alsancak Limanı konteynır değil de Kuruvaziyer limanı olursa İzmir'e yapılacak en büyük katkılardan biri olur. Oraya gelecek turist için pagos tepesi başlı başına gezilecek önemli bir yer olur. Tabii bunlar çok büyük projeler Tunç Bey ne kadar yapabilir bilemem umarım hayata geçer.

Yorumu oyla      5      5  
izmir 20 Mart 2019 Çarşamba 08:40

izmir turizm ticaret fuarlar kenti olma yonunde ilerleye devam edecek Aziz baskanin biraktigi yerden Tunc baskanla devam edecegiz , izmir yasayan bir kent ulkenin gururu olamaya ulkeye yol gostermeye devam edecek. tum izmir liler bunu basaracak guctedir.

Yorumu oyla      11      7  
Lutfu 20 Mart 2019 Çarşamba 08:30

Sanki bu belediye yi 20 senedir ben yönetiyor um da , göreve yeni mi geleceksiniz yahu 20 senedir siz yönetiyorsunuz bu belediye yı ne yaptınız 20 senede . Gazi Mustafa Kemal ın arkasına saklanıp siyaset ten yapmaktan başka

Yorumu oyla      7      13  
Apolitik 20 Mart 2019 Çarşamba 02:04

Saçma sapan ve bomboş projeler. İzmir’in 5 yıl boyunca bu kişi tarafından yönetilecek olmasını düşünmek bile insanı geriyor, apolitik yapıyor. Güven vermiyorsun, samimi değilsin. En önemlisi sen hangi partiden adaysın, farkında mısın? Aday olduğun partiye bir bak sonra mevcut başkanı eleştir.

Yorumu oyla      8      13  
muhalif 2 20 Mart 2019 Çarşamba 00:21

kadfekaleye teleferik projesi, Kocaoğunun 3. dönem adaylık projesiydi ve kültürparktan idi. bu proje hayata geşmedi,şimdi ise hem Soyerin hmde konak adayı Abdül Baturun, projeleri,hangisi yapacak göreceğizz. bu arada 3.cemre toplantısının Kaifekalede yapılmasıda çok iyi oldu, böylece gelenler Kadifekalenin yeni yüzünüde gördülar, bu yeni yüz, Kocaoğlunun yaptığı 2. etap kamulaştırmarın yıkımları devam ederken, kadifekalenin gecekondulardan nasıl temizlendiğini görmüş oldular. Soyer e ise kalan bu alanların düzenlenmesi olacaktır.batı Anadolu medeniyetleri yada ege medeniyet müzesi yapımı beleiyenin değil, kültür bakanlığının yapacağı bir yatırım olacak zaten çokta gecikti,yer olarakta tarihi Alsancak sıgara fabrikası seçildi,ihaleside yapılmıştı, 31 mart seçimlerini AKP. kazanmadığında da burayı yapacaklarını umut ediyorum.

Yorumu oyla      12      6  
mustafa yıldırım 19 Mart 2019 Salı 23:21

İZMİRE ZEYBEK GEREK sy zeybeğin yaptıkları yapacağının teminatıdır İzmir hizmete doyacak

Yorumu oyla      5      16  
Ali k 19 Mart 2019 Salı 22:30

Yaparsa Zeybekçi yapar

Yorumu oyla      7      26  
Lombak 19 Mart 2019 Salı 22:26

Aziz''in teleferiği aktive etmesi kaç yıl sürdü diye düşündüm bir an. Denizli horozu gibi bayılmak istedim. Akdeniz anemisi denilen fos proce ise cabası. Ooo yoooo!

Yorumu oyla      8      20  
Esentepeli 19 Mart 2019 Salı 21:21

İşte böyle akılcı projelerle İzmir kalkınır. İzmir''in altyapı kadar üstyapı projelerine de ihtiyacı var. Görsel değişikliğe ihtiyacı var. Yolların, kaldırımların, parkların göstermelik değil ciddi bakımı ihtiyacı var. Ulaşım belirli saatlerde indirimli olması çok mantıklı. Teleferik projesi harika.

Yorumu oyla      16      8  
Ulaşım sorunu var 19 Mart 2019 Salı 20:39

Sayın Soyer ; “ Şehrin tüm ulaşım sistemlerini güçlendireceğiz , Ulaşımda amacımız ucuz , rahat , doğayı kirletmeyen bir sistem olacak “ derken Şehrin sınırları neresi olacak ? Şu anki uygulamadaki sınırsız 90 dk aktarma hakkında olduğu gibi 11 merkez ilçe mi ? Yoksa İzmir BB sınırlarına dahil olan 30 ilçede de ayrımcılık yapılmadan adil ve hakkaniyetli bir toplu ulaşım ücret ve tarifesi mi uygulayacaksınız ? Mutlaka biliyorsunuzdur merkez ilçeler dışındaki 19 ( çevre ) İlçede 90 dk aktarma hk yok . Çünkü 2016 Şubat ayından itibaren ilçe ilçe iptal edildi . Seçim tarihine kadar bu konuda açık ve net bir beyanınız olmaz ise CHP ne oy yok .

Yorumu oyla      7      17  
TC misafir 19 Mart 2019 Salı 20:03

Körfez kokusu da ne? Tunç Soyer'e körfez turu yaptırın koku var mı yok mu öğrensin saçmalamasın. Sadece 2-3 deşarj noktasında koku var tüm körfez mi kokuyor akp ağzını bıraksın.

Yorumu oyla      16      11  
Atma Soyar. 19 Mart 2019 Salı 20:01

Soytarılığın lüzumu yok. Sen kazansan bile İzmir kaybetti. Bunun bilincinde oyumuzu kullanalım...

Yorumu oyla      6      16  
H.ertugrul 19 Mart 2019 Salı 19:32

Yaptiklariniz yapacaklarımızın teminatı ise yandik

Yorumu oyla      6      13  
m.y. 19 Mart 2019 Salı 18:38

bence vizyonu Kocaoğlunun çok gerisinde, ilçe başkanı seviyesinde...

Yorumu oyla      9      12  
muhalif 19 Mart 2019 Salı 18:33

ne yalan söyleyim Soyer e alışamadım, ama izmirin müstakbel büyükşehir belediye başkanı..yalnız bazı şeyleri bilmediği kanaatindeyim. diyorki, "buca metrosunun projesi ve bütçesi hazır, hemen yapacağız" bu Kcaoğlunun projesi gerçi neden başlamadığını da biliyor, çünkü açıklamıştı "Ankaradan onay çıkınca"diye, diğer bir konu deniz ulaşımını 4 kat arttırmak için yeni iskeleler kuracakmış..iskele meseleside Ankaraya takılıyor, inşallah yapar..bisiklet yolu yapacakmış, şehir içi veilçeleri birleştiren bisiklet yolu projesini zaten Kocaoğlu yaptı, heralde yeni güzergahlardan bahsediyor.birde Üniversiteler kuracakmış!Kocaoğlunun Akdeniz Akademisinimi örnek alıyor acaba? ama bu Üniversite değil. Belediyelerin Üniversite kurma gibi bir "görevleri"yok. Vakıf kurup, vakıf üniversitesi mi açacak!!birde körfez kokusundan bahsetti, körfezin temizlendiğinden haberi yok sanırım. üniversitelerin raporlarına bir baksın derim. "koku giderme üniteleri" kuracakmış, ne demekse.benim önerdiğim ve kendisine sorduğum bir konuyu dile getirdi buna sevindim,İzmiri Avrupa Kültür başkenti yapmak için müracaat edecekmiş, ama adece belediye yetmiyor, başvuruyu merkezi hükümet yapıyor.Gediz deltası için Unesco doğa dünya mirası ,Kemeraltı ve çevresi içinde Unesco dünya tarih mirasına başvuracakmış, güzel tabi.2.cisi meşakkatli bir yol, umarım başarır.

Yorumu oyla      10      6  
İzmirli 19 Mart 2019 Salı 18:25

Çağdaş topluma dokunan halkın kendini içinde bulacağı projeler çok samimi kolaylıklar ve başarılar diliyorum.

Yorumu oyla      14      6  
Ceyda 19 Mart 2019 Salı 18:10

Merak ediyorum bu teleferik projesi nihat zeybekci'nin projesi değil miydi?

Yorumu oyla      4      13  
Fatih Ceylan 19 Mart 2019 Salı 18:09

Allah aşkına cemre cemre diye bu projelerimi açıkladınız. Bir tane elle tutulur projeniz yok! yazıktır günahtır bu izmirlyi bu kadar çantada keklik görüyorsunuz.

Yorumu oyla      4      12