YORUMLAR
Toplam 21 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Gürkan 12 Mart 2019 Salı 11:15

Kardeşim konu metro, Kılıçdaroğlu değil. Yapılan haksızlığa niye karşı çıkmıyorsunuz da saçma sapan örnekler veriyorsunuz? Ayrıca başta Bahçeli olmak üzere Kılıçdaroğlu'nun da görevi bırakması gerektiğini defalarca yazmış birisiyim. Ancak burada konuyu değiştirip algı yapmayı bırakın. Bugüne kadar Ankara ve İstanbul metrolarına harcanan para bize de harcansaydı bugün başka şeyler konuşuyor olacaktık. Yapmayı bırak onay süreçleri yıllar alıyor. Yazıktır. Bunun neyini savunuyorsunuz? Ben metro diyorum adam Kılıçdaroğlu diyor. Bana ne Kılıçdaroğlu ndan, okuma yazma oranından.

Yorumu oyla      4      5  
sapla saman 12 Mart 2019 Salı 01:09

İktidar sözcüleri baştan farklı olduğumuzu bilmeliler. Biz biliyoruz. Biz KK'nu eleştiririz, siz reisi geç, parti yöneticilerine bile laf söyleyemezsiniz! Biz aklımızı kullanırız, araştırırız, öğreniriz, sorarız. Siz, size söylenenleri tekrarlarsınız! Kalkıp da üç gıdım ezberle eleştirdiğini sanmak size özgüdür! İktidar ayrımcılık yaparak suç işlemektedir ve elbet bir gün hesabı sorulur! Boşuna yazıyoruz aslında, farkımız dünyaya nasıl baktığımızın farkıdır, biz cumhuriyeti savunurken, kurum ve kuruluşlarıyla savunuruz, şeker fabrikalarının ve diğer kurumların satılması bizi rahatsız eder, sizi etmez! Biz kooperatif deriz, siz holding dersiniz! Biz asgari ücreti artırmayı konuşuruz, siz mütahit cengizin 450 milyon doları geçen vergisini affedersiniz! Bunlar sizinle aramızdaki farklardan sadece bazılarıdır ve anlaşmamız mümkün değildir! Siz bilgisi olmadan fikir sahibi olansınız, biz öğrenen insanlarız! ypg lafı eden cevap alamamış, neyin cevabını bekliyorsun? Sen önce hdp oylarıyla mecliste 'Türküm, doğruyum, çalışkanım' demeyi neden yasakladın, onu açıkladın mı? Siz hendekler kazılırken göz yumdunuz, kapatılırken çocuklarımız öldü, bunun cevabı nerde utanmazlar? Osloda, dolmabahçede KK mı görüştü Akşener mi? Kandilden naklen yayın yapan TRTyi Kılıçdaroğlu mu yönetiyordu? Arsız arsız, utanmadan ypg diyor, hendek diyor Türküm demeye utanan sefiller!

Yorumu oyla      6      7  
Anlayın artık. Gürkan sana diyorum 12 Mart 2019 Salı 00:47

AKP''ye zarar veren Akp seçmeni %20 ise CHP''ye zarar veren CHP seçmeni %80 diyorum. Şuraya bak o kadar fanatiklik sinmiş ki içimize Muharrem İnce bile seçim sonrasını bekliyorum diyor eleştirmek için. Genel merkezin yanlışları Ağrı dağını geçti diyorsa. Biz CHP''de kendimizi yenileyemiyorsak. Parti''nin içi adamın adamı hesabına göre adaylar belirleniyorsa. CHP''nin ön seçimine ne oldu? Bu durumda başarı olur mu? Gürkan bey iktidar da iktidar diyor. İktidarı eleştirmek en kolayı. Peki CHP İzmir ve Türkiye genelinde yaptığı doğru birşey var mı? Yok elestirmeyelim, yok seçimden sonra derken parti bu seçimde yerlerde sürünecek.... İzleyinde görün....

Yorumu oyla      5      7  
REİS 12 Mart 2019 Salı 00:01

CUMHURİYETİN İLK YILLARINDA OKUMA-YAZMA ORANI %25 CHP NİN HALK DESTEĞİ %75,GÜNÜMÜZDE OKUMA-YAZMA ORANI EN AZ %75,CHP NİN HALK DESTEĞİ %25 BAY KEMAL ÖNE BUNU SORGULA

Yorumu oyla      8      7  
REİS 11 Mart 2019 Pazartesi 23:58

ŞİŞLİ NİN TOPLANMAYAN ÇÖPLERİNDEN VE İŞÇİLERİN VERİLMEYEN MAAŞLARINDAN BAHSET BAY KEMAL

Yorumu oyla      8      7  
gürkan 11 Mart 2019 Pazartesi 20:03

İstanbul ve Ankara metrolarına yaklaşık 11 milyar para harcanacak vatandaş da devlet bize yardım etmiyor söyleminden bıkmadınız mı diyor. Ülke gerçeklerinden bihaber yaşayıp da ahkam kesenler bir zahmet konuşmasın.

Yorumu oyla      7      7  
gürkan 11 Mart 2019 Pazartesi 19:57

Trol tip millete trol diyor. Hey Allahım! "Gerçeklere" cevap verin demiş. Millet takmayınca da niye cevap vermiyorsunuz diyor. Ha ha ha ... Nermin çok haklısın. Google'a yazdım karşıma İstanbul'a 3 milyar, İzmir'e de 30 bin TL metro yazısı çıktı :) Metro hatları hakkında bilgisi google görseller olan biri ile tartışmak :)

Yorumu oyla      7      8  
raylı ulaşım metro tramvay izban 11 Mart 2019 Pazartesi 19:50

izmir'de 180 kilometre raylı sistem toplu ulaşım vardır ve toplu ulaşımın nereyse yarısı raylı sistemle yapılmaktadır. Sizce metro denilmesi için şartlarınız nedir? :))) alttan gitmesi mi? sadece belediyenin parasıyla yapılmış olması mı? komik olmayın. o zaman başka şehirde metro yok, hepsini hükümet yaptı.. olur mu öyle şey? İzban'ı belediye yapmıştır, evet tcdd nin hattı güzergahı kullanılmıştır, o nedenle hükümet o hattın arsa değerini hesap ederek masraf ettiğini söyleyerek komik duruma düşmektedir. Ama işletme(me)yi beraber yapmaktadırlar. tcdd nin isteyerek beceriksizlikleri yüzünden işleyememekdedir.

Yorumu oyla      8      7  
objektif olun!!! 11 Mart 2019 Pazartesi 19:05

biz kemal efendiye değil devletin belgelerine bakarak konustuk otogar metro 10 sene oldu nerdeee? 30 bin tl kaynak... İstanbul''da bakanlik genel butceden 3 milyarlık metro yapiyo ..siz neyin kafasindasiniz yabiz chp trolu degil izmirliyiz objektifiz tranwayida elestiririz yapilmayan metroyuda!!!

Yorumu oyla      8      7  
Anlayın artık 11 Mart 2019 Pazartesi 17:58

İktidarı eleştiren yorumcular. Allah aşkına CHP''yi bu yönetim anlayışından kurtarmadıkça. CHP ne İzmir''de nede Türkiye genelinde başarılı olur, erimeye devam edecektir. Bırakalım artık baskasını değiştirme çabasınıeleştiriyi. En büyük değişim insanın kendinden başlayan değişimdir. Seçim üzeri partiyi eleştirmemek en büyük zararı veriyor aslında. CHP İzmir''de yanlış yapmıştır. Özellikle Aday seçimi ve HDP ile ittifak. Bunu söylemekten neden çekiniyoruz. Bu yanlışın karşılığı da büyük kayıp yaşayacaktır..... Ötesi yok....

Yorumu oyla      7      9  
Deniz ergin 11 Mart 2019 Pazartesi 17:43

Bu nedenle mi Aziz i ve Aziz in ekibini sildiniz İzmir de. Yıllar çabuk geçiyor beş yıl dediğin ne ki göreceğiz

Yorumu oyla      6      6  
nermin hanım fırtınası 11 Mart 2019 Pazartesi 16:40

ya nermin hanım bunlar böyledir işine geleni yazarlar eleştirirler ama işine gelmedi mi pas geçerler neye inansak rumuzuna cevap bile veremediler.Çünkü bu kemal efendiye körü körüne inanmışlar.

Yorumu oyla      6      9  
nermin 11 Mart 2019 Pazartesi 16:37

20 yıldır bıkmadınız mı devlet bize yardım etmiyor söyleminden. google görsellere izmir ve istanbul metro ağı yazıp aratın ve görün farkı. lafla değil demir ağlarla örmüşler

Yorumu oyla      6      10  
sizi gidi chp trolleri 11 Mart 2019 Pazartesi 16:32

takmışınız nermin hanıma siz asıl neye inansak rumuza cevap verin oradaki yazılan gerçekleri cevaplayın

Yorumu oyla      4      9  
Vatandaş ne takdir etmiş ! 11 Mart 2019 Pazartesi 16:04

İzmir BB madem ki örnek gösteriliyor ; 2009 İzmir yerel seçimleri CHP Büyükşehir % 55,2 - 30 ilçeden 28 ilçe CHP , 2014 yerel seçimleri CHP Büyükşehir 49,5 —30 ilçeden 22 ilçe CHP . Büyükşehirde 5 yılda % 5 oy kaybı . Kaybedilen İlçeler 2 ‘den 8 ‘e çıkmış . Bu sonuçlara göre ( oy kaybı ). İzmir BB ve CHP’li ilçe belediyelerinin hizmetleri karşılık bulmamış . Bu sonuçtan İzmir BB veya CHP ders çıkardı mı ? Hiç sanmıyorum ! Çünkü belediye kaynakları yine kıyılara harcandı Metro önceliği Buca ilçesi olması gerekirken , öncelik Narlıdere’ye verildi . Fazla süre kalmadı ; İzmir BB nin hizmetlerinde ne kadar başarılı olduğunu 20 gün sonra sandık sonuçlarına göre anlayacağız .

Yorumu oyla      8      7  
Nermin hanım yanlış bilgilerini düzeltme 11 Mart 2019 Pazartesi 15:56

DDY mevcut hatlarını İZBAN'ın kullanımına açmıştır ve bunun karşılığında da fahiş bir kira almaktadır. Bunun dışında İstasyonlar , geçitler vb tamamınını İBB yapmıştır. DDY'nın bu konuda bir kuruş bile katkısı yoktur. Ayrıca % 50'şer ortaklık ile İZBAN İşletme Şirketi kurulmuştur. Bu Şirket İşletmeyi yapmaktadır. Bilmiyorsanız öğrenin. Belki faydası olur.

Yorumu oyla      9      8  
Gürkan 11 Mart 2019 Pazartesi 15:40

İstanbul dediğimiz şehir 15 milyon; İzmir ise yaklaşık 4,5 milyon. Neyle neyi kıyaslıyorsunuz? Öncelikle gelirleri farklı. Hükümetin İstanbul'a bakışı da farklı. Ayrıca İstanbul'da metro olmayan raylı sistemler bile metro diye sayılıp şu kadar metro var deniyor :) raylı sistemde bütünlük de yok. O kadar paraya rağmen metrobüs rezilliği var. Örümcek sanırım buraya ağ atmayı unutmuş. İzmir'de ise yapımı devam eden ve planlanan hatlar bittiğinde raylı sistemi en iyi şehir olacak. Kılıçdaroğlu'nun karşılaştırması da doğru değil. Kilometresi 50 milyona metro nerede yapılıyor? 15 sene önceki rakamlar. Yapılan işler de farklı.

Yorumu oyla      6      9  
sezarın hakkı sezara 11 Mart 2019 Pazartesi 15:30

Sevgili nermin. izmir metrosu f.altaydan başlar bornova evka 3 metro da son bulur. dogrudur bornova metrosudur. üçyol-fa.altay kısmı belediyenin öz kaynakları ile tamamlanmıştır. narlıdere metrosu belediyenin öz kaynakları ile yapılmaktadır. keza buca -üçyol metrosu da belediyenin öz kaynakları ile yapılacaktır.ilk olarak bunları bilmende fayda var. burada senin sorman gereken soru şu!! """"" İzmir de neden ulaşım sistemlerini belediye yapıyorda, istanbulda ve ankarada bakanlık yapıyor??"""" bu soruyu sorabilme yetisine sahip oldugunuz zaman inanın "istanbulun örümcek agı gibi metrosu var " demeyeceksiniz.

Yorumu oyla      9      9  
nermin hanim cahilce konuşmayın 11 Mart 2019 Pazartesi 15:00

metro neden yok 10 senedir soz verdiği halde otogar metroyu yapmayan kim? buca metrosuna 2 senedir iZin vermeyen kim? İstanbul a 3 milyar Ankara''ya 2 milyar genel butceden para ayiran akp nin izmire ayırdığı para 30 bin tl!!! nermin hanim cahilce yorumlar yapmayın!!!!

Yorumu oyla      9      9  
nermin 11 Mart 2019 Pazartesi 14:28

İzmirde bornova metrosu dışında metro mu var allah aşkına. İzban zaten mevcut demiryolu üzerine devletin desteği ile yapıldı. Bir istanbulun metro haritasına bakın, bir de izmire. İstanbul örümcek ağı gibi her yere metro var.

Yorumu oyla      11      15  
neye inansak acaba ? 11 Mart 2019 Pazartesi 13:59

bu kemal efendi artık ne söylese inanmak zor.Buket aydın'ın 40 programına konuk olan mustafa sarıgül'e size eyüp belediye başkanlığı chp merkezi tarafından teklif edildi mi diye soruluyor sarıgül hayır teklif edilmedi cevabını veriyor.Aynı buket aydın seçim özel programında bu soruyu kemal efendiye soruyor evet biz sarıgül'e eyüp senin olsun şişli gibi yap dedik diyor.ya bu kemal ne zaman doğru söylemeyi öğrenecek.Bu kaçıncı.Daha geçenler de ypg bizi niye vursun dedi sonra çark etti ben öyle söylemedim diyor.Bu seçim umarım kemal efendinin sonu olur.

Yorumu oyla      11      12