YORUMLAR
Toplam 23 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
dogrusoz 10 Mart 2019 Pazar 08:36

Ulkemiz ciftcisi uretemez hale geldi ciftcilerin hepsinin buyuk kredi borclari var tarlalar ya ipotekli ya haciz , ciftci hasat zamani urununu kaca satacak bilemiyor ,tuccarlar bir sene para veriyor obur sene urunu aliyor verdigi senetler odenmiyor cifrci surekli ya kandiriliyor ya da aldatiliyor. bu nasil bir tarim politakasi ciftci uretemez oldu. buna bir son vermeli Aziz beyle baslayan nitelikli kooperatiflesmeye devam etmeli. Tunc bey de Seferihisar da cok guzel isler basardi aynisini tum Ege de kolayca basaracak buna gonulden inaniyorum. bir ilave Tunc bey turizm sahalarinda calismis iyi derece de yabanci dil bilen dunyayi iyi taniyan iyi iletisim kuran birisi Ege de tarimi gelistirirken koy turizmini de nasil gelistirecek cok iyi bilen birisidir. ve cok guzel soylemis :bu secim de karar verirken "YA TARIM İŞÇİSI OLMA KARARI YA DA TARIMSAL ÜRETİME ORTAK OLMA KARARI" verilecek.

Yorumu oyla      6      6  
Seferihisar 10 Mart 2019 Pazar 02:33

Napmış napmış seferihisarda mandalina kurutmus marmelat recel likör kolanya mı yapmışşş 1 liradan 6 liraya mı cıkmıs biri acaba kendisine 80 kurusa mandalina sattıgımızı hicbiryerde kurutma yapılmadıgını mandalinadan icecek olmadıgını (raf ömrü olmadıgı için) en azından seferihisarda olmadı anlatabilir mi??? Ya da acaba hangi mandalina üreticimizin yanına gelip derdiniz ne diye sormus ??? Ya Allah askına bir kere gelin seferihisar esnaf gezinde dinleyin Tunc Soyeri:((( yazık İzmirime coook yazık

Yorumu oyla      5      7  
Objektif bakış 9 Mart 2019 Cumartesi 22:52

Oy vermezseniz size niye hizmet edeyim. 17 yıldır kime oy verdiyseniz hizmeti ondan isteyin. Bu kadar net. Tamam mı? Mersin büyükşehir belediye başkanı ve aynı zamanda CHP adayı Lütfü Savaş köylülere verdiği cevap... Nihat Zeybekci yi burada eleştirenler duydular mı,? İzlediler mi? Ülkemizde siyaset ne için yapıldığını bilmeyenlerin yaşadığı şehir İzmir. Kendi belediye başkanın köylülere böyle hitap ediyor sonra İktidarı eleştiriyoruz İzmir''e neden hizmet etmiyor diye."""Oy vermiyosanız size niye hizmet edeyim ki?""" İktidar partisine oy verirseniz hizmet alırsın. Eğer hizmete ihtiyacın varsa. Not: Ülkemizde siyasetin kuralı bu. A veya B partisi fark etmiyor. Büyükşehir veyahut ilçe de fark etmiyor. Her yerde aynı kural işliyor....

Yorumu oyla      5      6  
Bu kadar net 9 Mart 2019 Cumartesi 22:49

İzmir''e HENDEKCİ değil, ZEYBEKÇİ yakışır, İzmir''de PKK istemiyorum, Oyum Zeybekciye...

Yorumu oyla      7      6  
insan aklı-2 9 Mart 2019 Cumartesi 22:07

Satmadık kuruluş bırakmayıp ülkeyi samanı bile dışarıdan alır hale getirenler, patatesi savaşta olan suriyeden, soğanı irandan alanlar, sebzeyi bile karneye bağlayanlar, yönettikleri şehirlerdeki başkanları görevden alanlar, bütçede dalga geçer gibi otuzbin lira ayıranlar kimdi? İnsan bu soruyu sormaz mı kendine? Bu soruları sormayacaksın kalkıp soran, araştıran, öğrenenlere ahkam keseceksin! Yok, o çalışmaz bu kentte, biz arkasında durduğumuz, oy verdiğimiz efsaneleşmiş Aziz Başkanımızı bile eleştirdik, Soyeri de eleştiriyoruz. Ne eleştirmekten ne eleştirilmekten gocunmuyoruz, aklımız ve ona yol gösteren vicdanımız var! Kanmayız da, kandırmayız da!

Yorumu oyla      5      6  
insan aklı 9 Mart 2019 Cumartesi 21:53

İnsan aklı anlayıp, yorumlayamadığı verileri toptan yok sayarak işin içinden çıkar! Yorumlara bakıldığında listelenmiş, tek tek açıklanmış, yolu, yöntemi gösterilmiş olmasına rağmen projeleri toptan sayıp, çiçek böcek deyip akıllarınca ezikleyerek işin içinden çıkmışlar! Gerçekten zavallı haldeler, bu ülkeyi bu duruma kimin düşürdüğünü düşünmeyecek kadar da ahmaklaşmış durumdalar. Kooperatifin kendi çıkarına olduğunun bile farkında değiller. Ne denir ki bunlara?

Yorumu oyla      5      6  
sezarın hakkı sezara 9 Mart 2019 Cumartesi 21:12

ya arkadaşım AKP ve AKP bir belediye başkanı bugüne kadar neyi bir marka haline getirmeyi başarmış? ne zaman tarıma destek vermişler de izmire verecekler? ayrıca neden sadece izmir? bunu bir kafanıza sokun . çünkü bu eşhirde açık ara üretmeden ekonominin kalkınmayacagını dogru dürüst mutfaklara uygun fiyatlı sebze meyve girmeyecegini İzmirli den başka net anlayabilen yok demekki! ADam tarım projelerini açıklıyor . aşağıda biri elle tutulur proje yok diyor! şaka gibi ne bekliyorsun tarım ile ilgili? tarım üniversitesi kurucaz diyor. begenmiyorsun! kooperatif kurucaz diyor istemiyorsun !tarım araştırma merkezleri kurucaz , yerli toguma önem vericez diyorsun . bunu da anlamıyorsun ! yahu sen nasıl yaşıyorsun ?adam 28 tane proje açıklamış. UÇan kaçan köprü, denizin altından giden süper sonik tüp geçit. daha sayamayacagım saçma sapan devleti belediyeleri milyarlarca TL zararın altına sokacak proje olmayınca. adam tarım ve su ürünleri falan dedigin zaman projeden saymıyor.

Yorumu oyla      6      6  
ali 9 Mart 2019 Cumartesi 20:08

konakta oturuyorum toprağım yok benim için ne yapacaksınız

Yorumu oyla      4      5  
veli 9 Mart 2019 Cumartesi 19:20

Sayın B.şehir başkan adayı,belediyenin malı olan mezbahayı faaliyete geçir,zincir marketlerde et satışını durdur,mahallelerdeki kasap dükkanlarının açılmasını sağla,akdeniz ve doğunun hayvancılığı kendiliğinden pazara canlı hayvan tedariğine başlayacak.İzmir tüketicisi taze etin tadını unuttu. Eşrefpaşalı eski kasaplar ve komisyoncular bu işin piri idiler.İzmir yılın 12 ayı boyunca taze ve ucuz et tüketiyordu. Eskiden belediye yönetenler bu işi çok güzel yönetirlerdi.BAŞARILAR.

Yorumu oyla      4      5  
REİS 9 Mart 2019 Cumartesi 18:58

SANKİ ORDA ESKİ ÇALIŞMA BAKANI,ERDOĞAN İLK TURDA SEÇİLSİN KAFAMI SIKMASSAM ŞEREFSİZİM DİYEN YAŞAR OKUYANI GÖRDÜM...EYT LİLER YAPIŞIN YAKASINI O KİŞİNİN BU İŞLERİ BAŞINIZA ÖREN, O İŞİN MİMARIDIR O ZAT

Yorumu oyla      4      5  
TC misafir 9 Mart 2019 Cumartesi 17:56

Yerel kalkınma geliştirilerek devam ederse sorun olmaz. İzmir belediyesi okul sütü projesine ön ayak olmuştur daha örnek teşkil edecek bir çok projeyi hayata geçirebilecek potansiyele sahiptir. Belirtmek istediğim bir konu var ki Üniversite kurma yetkisi belediyelere ait değildir kanunla kurulur bir belediye başkan adayı hangi partiden olursa olsun üniversite kuracağız diyemez. Danışmanlar işinizi iyi yapın. Gürkan isimli arkadaşın da belirttiği gibi Kültürpark pazaryerine döner orada olacak iş değil.

Yorumu oyla      4      5  
Gürkan 9 Mart 2019 Cumartesi 17:52

Yorumlar şaka gibi ! Zeybekçi mahsülleri marka yapacakmış. Nasıl yapacak? Üretici üretemezse ortada mahsül de olmaz. Kooperatif de neymiş diyor. Ha ha ha ... ABD'de, Avrupa'da dev kooperatiflerin olduğundan sanırım bihaberler. Konya kadar Hollanda tarımda, hayvancılıkta bizi ezmiş geçmiş. Başarısının arkasında da kooperatifçilik vardır.

Yorumu oyla      13      6  
Halk süt, halk ekmek , halk otobüsü 9 Mart 2019 Cumartesi 17:30

İzmir ‘de merkez ilçelerin toplu ulaşımda 90 dk aktarma hakkı var da Köylerin niye yok acaba ? Önce oradan başlasanız da vatandaşlar ( bedava değil ) daha ekonomik köylerine gidip gelse, merkeze verilen haklardan faydalansa . 90 dk aktarma konusunda Merkez ilçeler , çevre ilçeler ayrımcılığı da ne oluyor ?

Yorumu oyla      6      12  
ADAMIN DİBİ 9 Mart 2019 Cumartesi 16:50

Sorarlar, neden seferihisar'da hiç bir şey yapmadın derler! Neden CHP Bu çifçileri şimdiye kadar ezdi derler! Otelleri, arsaları millete neden peşkeş çektin Soyer derler! Hiç bir sorununu çözmediğiniz İzmirle neyin aşkını yaşıyorsunuz derler! Bu iş aşk işi değil aş işi!

Yorumu oyla      8      15  
Gürkan 9 Mart 2019 Cumartesi 16:24

Taklit? Tarımda AKP'yi taklit edecekse Brezilya'dan hayvan, İran'dan soğan, Belçika'dan nohut, mercimek ... alacağım demesi gerekirdi :) 17 yılda ülkenin geldiği nokta "varlık kuyruklarında" patates-soğan sırası ama hala daha savunanların olması da ilginç.

Yorumu oyla      13      8  
abuzer 9 Mart 2019 Cumartesi 16:21

bu söylenenler yapılmasa bile arızanın kaynağı tesbit edilmiştir tedavisi kolay

Yorumu oyla      10      7  
Canberk 9 Mart 2019 Cumartesi 16:17

O kadar konuşmuşsun elle tutulur hiçbir şey yok. Ne demiş oldun şimdi somut bir şey söyle desem yok. Resmen aşk, çiçek deyip duruyor bu Soyer. Tamam anladım aşk meşkte ne yapcan onu söyle hemşerim Bu lafları ben de söylerim, taksici mehmet amca da söyler, çiftçi ali emmi de

Yorumu oyla      9      15  
Aziz 9 Mart 2019 Cumartesi 16:14

Zeybekci çiftçileri tarımı destekleyip İzmir mahsullerini uluslararası marka yapacağım diyor. Bu da gelmiş kooparatif diyor. Kooparatifler ne yaptı şimdiye kadar? İzmir'de tarımı CHP Mahvetti Boş yapma Soyer! Zeybekciyi karalayacağına, iyi bir proje ortaya koysaymışın artık doyduk biz bu laflara

Yorumu oyla      7      18  
İzmirli 9 Mart 2019 Cumartesi 16:12

Asıl taklit edilen Aziz kocaoğlu ve Tunç soyer projeleridir.yerelde kalkınmayı İzmir başarmıştır keşke hükümet tarafından kopya edilse de halkımız ucuz et süt sebze bulabilse yıllardır iktidarda olanların tarım politikaları tam bir fiyasko.

Yorumu oyla      15      7  
Sevil Ay 9 Mart 2019 Cumartesi 16:08

Hep laf hep laf çiçek böcek diyorsun, İzmire proje lazım proje! Keşke biraz proje anlatsaydın

Yorumu oyla      7      16  
Gürsel 9 Mart 2019 Cumartesi 16:06

Zeybekci tarım projelerini her yolla anlatıyor, gerçekten tarımı çok iyi yerlere getireceği belli... Soyer de Seferihisar’da sattığı otellerden karalama kampanyası yürütüyor. Tarlalarımızı satmasa barii :(

Yorumu oyla      8      16  
Mehmet Ali 9 Mart 2019 Cumartesi 16:04

Yine taklit taklit taklit, yahu madem bu kadar Zeybekci’yi taklit edecektin rakip olacağına bir oy da sen atsaydın...

Yorumu oyla      6      15  
Gürkan 9 Mart 2019 Cumartesi 15:42

Her şey iyi güzel ancak kültürpark pazar alanı değildir. Doğru organize edilemez ise ki edilemez kültürpark pazar sonrası çöplüğe döner. Yeşile, hayvanlara yazık. Bırakın da şurası artık park olsun. Dünyanın çeşitli şehirlerinde şehir içinde sadece yeşil alan olan büyük parklar var.

Yorumu oyla      14      7