YORUMLAR
Toplam 15 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
sığır 9 Mart 2019 Cumartesi 16:39

Fuar mı diye yazan, ahmak adam, hendeklerin kazılmasına izin verenler neden aklına gelmiyor? Çünkü başkasının söylediğini tekrarlamaya alışmışsın! Birini taklit edip yüksekten de atıyorsun, sen sığır mısın? Bak sığır demiyorum, hala bir ümidim var, hendek kazılırken nerdeydiniz? Oslo, Dolmabahçe,açılım filan? Hı? Türküm demeyi yasakladınız, kim destek çıktı size? Bunların cevabı varsa, düşün, yaz, yoksa sen sığırsın kardeşim!

Yorumu oyla      5      5  
Eşrefpaşalı 9 Mart 2019 Cumartesi 15:17

Nihat kardeşim ne bakanlıkta ne de belediye başkanlığında kendini ispat edememişsin söylediklerin boş. Aşağıdaki bir ak yorumcu bir yorumcunun bilmem ne fuarının eski yerini söyledi diye İzmirli değil yok oksijen azot mazota girmiş. Be kardeşim, O insan İzmirli olmasa nereden bilsin eski yerini. Hendek mendek demişsin de be birader eskiden yediğiniz naneleri herkes biliyor terbiye sınırlarını ihlal ettirmeyin insana az akıllı olun

Yorumu oyla      10      5  
Gürkan 9 Mart 2019 Cumartesi 14:31

Gaziemir'de Türkiye'nin en büyük fuar kompleksi varken halen daha kültürpark üzerinden fuar tartışması yapılması yanlıştır. Kültürpark şehir parkı olmalıdır. Beton yapılar kaldırılmalıdır. Beton yapılar olmadan da incik boncuk vb. fuarlar yapılabilir.

Yorumu oyla      9      5  
TC misafir 9 Mart 2019 Cumartesi 13:41

Hediyelik eşya fuarının yeri hakkında yanlış hatırlıyorum çünkü uzun zamandır gitmedim, peki bu neyi değiştirdi arkadaşım? İzmir'in bir fuarlar kenti olduğu gerçeğini mi değiştirdi? Nihat Zeybekçi'nin rahmetli Ahmet Piriştina'nın sözünü intihal ettiği gerçeğini mi değiştirdi? Eleştiri yapacağım diye patlak kanalizasyon bile aramaya başladınız 1 nisanda sesiniz kesilecek 23 nisanda koltuğa oturtacağız sizi söz. Sizin şu anda en revaçtaki fuarınız varlık kuyruğu fuarı kabzımallar sizi.

Yorumu oyla      9      5  
TC misafir 9 Mart 2019 Cumartesi 13:26

Oksijen tahlili yapan pek değerli! arkadaşım, ne yapacak Zeybekçi? Türkçe olimpiyatları fuarı fetönün ellerinden öpülerek, ülke nasıl babalar gibi satılır fuarı (satmayı en iyi sizler bilirsiniz askeri tesisi bile katarlılara peşkeş çektiniz). Hadi benim beynime oksijen yetersiz kalıyor ama yeri belli sende o yer belli mi o da meçhul? Nihat Zeybekçi tarımı desteklemeye buralarda angus standı açarak başlamış iyi çalışıyor.

Yorumu oyla      8      5  
biat 9 Mart 2019 Cumartesi 13:05

Sayin Kocaoglu Ak Partili secmenden 3 nedenle oy aliyordu: toplu ulasimda 90 dakika, tum baskilara ragmen ozel halk otobusune izin vermedi, Sayistaya ragmen Sut Kuzusu projesine devam etti. Ak parti belediye baskanlari bu uc konudan rahatsiliklarini hep soylediler. Biatin vazgecilmez oldugu Ak partide hayir ben bunlara devam edecegim desenizde devam ettiremeyecegini insanlar biliyor kaybiniz burada. 17 yilda Izmire 1 metre metro yapmayanlarin vaatlerine inanmak cok zor

Yorumu oyla      11      5  
seferiss 9 Mart 2019 Cumartesi 12:28

Aynı Denizli'' yide Fuarlar kenti yaptığı gibi?? .Ha ha ha

Yorumu oyla      14      5  
dogrusoz 9 Mart 2019 Cumartesi 12:19

birisi syn Zeybekciye soylesin izmir zaten fuar lar kenti , Aziz bey fuar izmir i insa ederken devletten ne destek vermisler o nu da bir bilsek!

Yorumu oyla      13      5  
fuar mı ????? 9 Mart 2019 Cumartesi 11:49

burada yazılanlara bakınca bunlar ne yiyor ne içiyor da beyinlerine oksijen erişmiyor anlamıyorum.Kültürpark sadece enternasyonel fuarı için kullanılıyor ama eskisi gibi öyle 30 gün değil sadece 10 gün.O söylenen hediyelik eşya fuarı yazan arkadaş izmir'de ikamet etmediği belli o fuar neredeyse 5 yıl gibi tepekule kongre sergi merkezinde yapılıyor dünyadan haberi yok ama sallamaya gelince meydan geniş birileri yutar nasıl olsa demiş.Diğer arkadaş ta fuar isimleri yazmış ama eşit davranmak gerekir değil mi? tunç soyer açacağı fuarları yazmamış.1- Hendek nasıl kazılır fuarı 2- izmir'in gelir getirecek en yüksek değerli araziler kendini oraya aday göstermesine sebep olan istanbul trol takımına nasıl satılır fuarı 3- yurtdışı seyahat fuarı (eminim onun için en değerli fuar bu olur ) daha çok fuar ismi yazardım ama editöre takılır artık bu kadarla idare edin

Yorumu oyla      7      12  
soru 9 Mart 2019 Cumartesi 11:41

Ak partili belediyelerin Izmirden iki sikayeti var: toplu ulasimda 90 dakika uygulamasi ve adi ozel halk otobusu olan belediye otobuslerini islevsiz hale getiren milleti balik istifi bindiren kalkis saatine uymayan adinda halk olmasina ragmen sahipleri 2 veya 3 kisi. Bu 2 konuda ne dusunuyorsunuz cunku Ak Parti belediye baskanlari Izmirden rahatsizlardi. Birde Sutkuzusu projesinden rahatsizlik vardi. Ne yapacaksiniz?

Yorumu oyla      15      5  
sezo 9 Mart 2019 Cumartesi 11:41

bu haberden sonraki haber """ sektörün liderlerinden MODEKOYA ÖVGÜ """" başlıgını taşıyor. ne nekadar tesadüf olmuş ahhahah :)

Yorumu oyla      8      5  
TC misafir 9 Mart 2019 Cumartesi 11:16

Ahmet Piriştina'dan kopya çekmiş. Kültürpark'ta zaten yılda 3 ten fazla etkinlik yapılıyor, tiyatro etkinlikleri var, aralık sonunda hediyelik eşya fuarı var, nisan ayında kitap fuarı olacak bir de herkesin bildiği ağustos sonu eylül başında gerçekleştirilen geleneksel fuar mevcut dersine çalışmamışsın Zeybekçi. Zeybek oynayarak belediye yönetilmez.

Yorumu oyla      11      7  
Gürkan 9 Mart 2019 Cumartesi 11:08

En son Melih Gökçek de fuar alanı yapıp, fuarlar yapacağız diyordu. Fuar alanı yapmaya zamanı yetmedi :) bir 20 yıl daha yapsaydı belki de ... neyse ki bizde tüm engellemelere karşın fuar alanı yapıldı, fuarlar da yapılıyor. http://www.egedesonsoz.com/haber/izmir-in-vizyon-projesine-ced-soku/840182

Yorumu oyla      11      7  
volkan 9 Mart 2019 Cumartesi 10:21

fuar izmir 2 senedir gaziemirde faaliyette!! acilisa bile valiyi getirtmediniz !!!senin zihniyet oraya kiskancligindan kavsak bile yapmadı!! sen hangi yüzle fuar kenti diyorsun?

Yorumu oyla      11      7  
sezarın hakkı sezara 9 Mart 2019 Cumartesi 09:40

Nİhat seybekçinin kruacagı ilk fuarlar. 1-) islam ilimleri fuarı 2-) Millet bahçesi fuarı 3-) arap ve orta dogu ülkeleri birlik fuarı 4-) Moda fuarı ancak tesettür agırlıklı 5-) tanzim satış fuarı şaka bir yana İzmirde hali hazırda zaten türkiyenin en büyük Fuarları ve AVrupanın da en büyük bir kaç fuarından biri düzenleniyor.bakın zeybekçi ne diyor """"çinden ve uzak dogudan gelen ürünlerle mücadele etmek için gerekli önlemleri aldık diyor """" yani benim yerli üretimim zaten yok. bu sebeple ucuza ürün almak için uzak dogu sitelerini kullanıyorlardı. bunlara saglamv ergi getirdik. şimdi arap ülkelerinden getirdigimiz mesela katar gibi ! ürünleri kendi etiketimizi basıp satıcaz. demek.

Yorumu oyla      12      7