YORUMLAR
Toplam 22 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
selim 7 Mart 2019 Perşembe 09:36

Zeybekçiyi tanımak isteyenler gidip denizliyi görsün. Her yıl giderim, değişime inanamıyorum. Yaşanacak şehirlerden biri olmuş denizli.

Yorumu oyla      5      7  
Z.B 7 Mart 2019 Perşembe 08:53

Sayın ZEYBEKÇİ şimdi de edebiyata el attı. İzmir'in hikayesini yazacakmış ve biz İzmirlilerde bu hikayeyi okuyacakmışız. Doğru, daha öncede yayınlanmış hikayeleri var Sayın ZEYBEKÇİ'nin. İlki Belediye başkanlığı HİKAYESİ. Ama biraz edebi değeri düşük gibi. Patlayan bir su borusu hikayesi bence en eğlenceli olanıydı. Dün yayınlandı, okumayanlara duyurulur. İkinci hikaye Ekonomi Bakanlığı HİKAYESİ... Aman Allah'ım hiç güncelliğini yitirmiyor. Bir Dünya pardon Türk klasiği. Tüm Türkiye hala bunun etkisi altında yaşıyor. Sen çok yaşa Sayın ZEYBEKÇİ. Yeni eserlerini heyecanla bekliyoruz.

Yorumu oyla      10      8  
ali haydar sunan 7 Mart 2019 Perşembe 08:48

ülkeyi böldüler sıra izmirde

Yorumu oyla      9      7  
Yorumcu 7 Mart 2019 Perşembe 08:44

Bu adamcağıza kim akıl verip, yön veriyor? Adamcağızı, İzmirden bi haber konuşturuyorlar. Hemen her bölgede istenilen salon var. Olimpik yüzme havuzu esas ihtiyaç. Stadyuma gerek yok. Var olanlar bile bence fazla. Çöp dağlarının sorumlusu, bakanlık, sorunun çözümünü sürekli erteleyerek engelliyorlar. 80 araçlık otopark, İzmir'e ihanettir. Trafiğe daha çok araç demek. Batı tipi toplutaşım planlanıyorsa, özel araç kullanımını düşürecek politikalar lazım. Yeşil alanlar konusunda ise, müteahitlere imara açmazlarsa merkezden arazileri, bir sürü yeşil alan var.

Yorumu oyla      8      8  
Ercan 7 Mart 2019 Perşembe 07:20

Sayin zeybekçi üyesi bulunduğunuz iktidar partisi izmir için ne yapti. Gerçekten izmirin kalkınmasını istedi mi., önce onu bir sorgulayin.Organize sanayi bölgelerinden bahsetmişsiniz izmir icin.Sayin zeybekçi mevcutlrin bile nerdeyse yarisi boş.Insanlar dogak olarak

Yorumu oyla      8      7  
İbrahim Yüncü 7 Mart 2019 Perşembe 04:37

Nihat bey, geldiğimiz noktada insanlar Karabağlar'da olmayan sinemanın ya da kapalı salonun peşinde değiller. Düşünün çocuğunuz var her akşam eve dönerken bu gün de iş bulamadım baba diyor. Çünkü yatçıya tanınan ucuz mazot, ya da bir başkasına verilen ucuz elektrik soğan, patates diken köylüye verilmiyor... Nohut, mercimek ithal ettik diye gururla söyleniyor. İthalat ile başka ülkelerin köylüleri zengin ediliyor. Her geçen gün daha da kötüye gidiyoruz. 200 cc su alacak parası yok insanların. Biraz daha mülkiye tasarruf yapsa... yüksek fiyatlı makam arabalarına mani olunamıyor örneğin tekrardan yerli markalara dönüş kararı verilse.

Yorumu oyla      9      6  
muhalif 7 Mart 2019 Perşembe 02:01

AKP.nin amacı belli izmirin rantını istiyorlar projeleri yeni şehirler, inşaat inşaat.. başkan yardımcısı Dağ da öğle diyor, yeni imar planlarından bahsediyor, yani İstanbuldan sonra İZMİRE DE İHANET.....

Yorumu oyla      11      6  
metin ksraahmetoğlu 7 Mart 2019 Perşembe 00:24

Hepsi beğenilecek projeler. Ancak şehir büyütülmemeli. ihtisaslaşma alanlarına gõre ilçe merkezleri büyütülmeli. Merkezde yaşam kalitesi yükseltilmeli ve kentsel dönüme hız verilmeli. Merkezden ilçelere hava,deniz, karayolu ve demiryolu ulaşımları geliştirilmeli. Bu model üç yeni şehir kurmaktan çok daha ucuz, çok daha doğal ve çok daha tarihsel, coğrafi,kültürel ve ekonomik yönlendirmelere uygun.

Yorumu oyla      8      5  
Artık ikna oldum 7 Mart 2019 Perşembe 00:13

Bu şehri AKP adam eder sadece. Devlet desteği olmadan İzmirimiz açığını kapatamaz. Açíklanan projeler çok güze, büyük ve maliyetli. Ancak devlet desteği ile olur. Gaziemirli olarak trafik için havaalanı ile otoban (çevreyolu) arasında iki tane otoban bağlantılı yol projesi çok hoşuma gitti. Optimum ESBAŞ trafik yoğunluğu ancak böyle giderilir. Bu projelerin desteklenmesi gerektiğini düşünüyorum. Oyum AKP''ye değil. Nihat Zeybekci ye...!!!! Yani projeye...

Yorumu oyla      7      13  
Merkez 6 Mart 2019 Çarşamba 23:57

Zeybekci ile İzmir in önü açık bir araba reklamındaki gibi Zeybekçi yi bir görsün İzmir''li bir sever tam sever.

Yorumu oyla      8      15  
Bu kadar net 6 Mart 2019 Çarşamba 23:48

İzmir''e HENDEKCİ değil, ZEYBEKÇİ yakışır, İzmir''de PKK istemiyorum, Oyum Zeybekciye...

Yorumu oyla      7      15  
volkan 6 Mart 2019 Çarşamba 23:36

al işte izmir ide istanbula benzeticekler.. ya biz şehrin genişlemesini istemiyoruz ki nerden çıktı yenı şehirler buda izmirin kanal istanbulu sanırım.. akp yıne betona gömecek parayı.. vermıcez ya size..

Yorumu oyla      7      5  
yedi göbek izmirli 6 Mart 2019 Çarşamba 23:03

4 dönem chp ye verdim..Atatürkçüyüm ama hizmetten yoksun bırakılan izmir için oyumu akp ye vericem..değişimin şart olduğunu düşünüyorum.. heleki hdp varken asla oy vermem..

Yorumu oyla      4      6  
ASLAN 6 Mart 2019 Çarşamba 23:01

izmirliyiz Atatürkçüyüz oyumuz egeli Zeybekçiye..

Yorumu oyla      4      6  
izmirli Atatürkçü 6 Mart 2019 Çarşamba 23:00

HAYDİ İZMİRLİLER BU SON ŞANSIMIZ..ATATÜRK SEVGİMİZ SONSUZ..ATATÜRK HERKESİN ATASI..AMA BUNDAN EKMEK YİYİP HDP İLE İŞBİRLİĞİ YAPAN CHP YEDE OY VERMEMELİYİZ..ZEYBEKÇİYİ 5 YIL DENEMELİYİZ..

Yorumu oyla      4      7  
chp li 6 Mart 2019 Çarşamba 22:33

bu projeler çok önemli ve ciddi projeler .Tunç Soyer sadece mandalina ve buğday üretimi konuşuyor .Oyum Nihat Zeybekçiye

Yorumu oyla      4      7  
Nurizade 6 Mart 2019 Çarşamba 22:17

İnşaat, inşaat, inşaat. Başka programınız yok mu? İstanbul ve Ankara''ya benzemek istemiyoruz.

Yorumu oyla      7      5  
gürkan 6 Mart 2019 Çarşamba 22:00

Menemen ve Menderes ovasına 300 bin kişilik konutlar yapacağız diyor. İstanbul doldu, sıra İzmir'e geldi diyor :)

Yorumu oyla      7      5  
İzmir'linin sorunu Zeybekçi 6 Mart 2019 Çarşamba 21:58

Biz ailece oy kullanmayı düşünmüyorduk. Ama Zeybekçi ve AKP yandaşlarının tavırlarını görünce oyumuzu kullanıp AKP'nin hak ettiğ icevebı vermek istiyoruz. Tüm arkadaşlarımızı ve dostlarımızı da sandığa götüreceğiz.

Yorumu oyla      6      5  
Atma arkadaş 6 Mart 2019 Çarşamba 21:55

İzmir'e geleli 3 ay oldu. Daha Konak'tan Mezarlık başına tek başına gidemezsin. Neymiş efendim İzmir'e3 adet 150 binlik yeni Kent inşa edecekmiş. Bu işi planlamak o kadar basit mi arkadaş. Ama "ATIŞ SERBEST" diyorsun.

Yorumu oyla      8      5  
Ramon 6 Mart 2019 Çarşamba 21:39

Karabağlar da kapalı spor salonu yok mu? Şaka mı yapıyorsunuz sizler?..

Yorumu oyla      5      5  
Mister No 6 Mart 2019 Çarşamba 21:20

Sayenizde Beyefendi sayenizde. Izmirin her Planini yillarca bekletmeseydiniz, bugün bunlari konusamayacaktiniz. Kaldiki cok ucmussunuz.

Yorumu oyla      8      5