YORUMLAR
Toplam 20 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Mert 5 Mart 2019 Salı 06:37

Akp ye talana , yalana , gericiliğe geçit yok, İzmir Atatürkçü dür öyle kalacak

Yorumu oyla      5      5  
bayraklı lı 4 Mart 2019 Pazartesi 22:19

31 marttan sonrası hdp li belediye hendekçi ve terör desdekçileri sevinsin gerçek chp li ve atatürkçüler üzülsün.

Yorumu oyla      4      5  
Misafir 4 Mart 2019 Pazartesi 21:25

Tunç soyer güven vermiyor inşallah bizleri yanıltır İzmir 2 bölge endişeli koparatiflere desteği çekecek diye gerçekten aziz bey iyiydi

Yorumu oyla      4      5  
m.y. 4 Mart 2019 Pazartesi 20:37

peki "Basmane çukuru" ne olacak, belediyede devamlılık ilkesi gereği, önceki yönetimlerin devamı şeklinde mi hareket edeceksiniz?nasıl Çözeceksini?? bu konuda da açıklama bekliyoruz...

Yorumu oyla      4      5  
muhalif 4 Mart 2019 Pazartesi 20:35

2 uluslararası fuar yapılmıyor, merka olanlar 2 adettir, Marble ve Wedding..Fuar İzmiri özelleştirmek yerine, ona göre kadro kurarsınız, gerekirse bu işi bilen yabancı fuar organizasyon şirketleri ile iş ortaklık kurarsınız, vb. katı atık tesisi konusunda ben yaptım oldu bitti yok, izmirde birçok oda, avukatlar,STK.lar karşı çıktılar.bence önce onları ikne etmek gerek..çünkü dava açıyorlar.....

Yorumu oyla      4      5  
bu kadar sığır 4 Mart 2019 Pazartesi 20:34

Ezberlenmiş kelimlerler üzerinden yorum yazmanın esprisi kalmadı! Yeni şeyler bulmadan önce 'Türküm, doğruyum, çalışkanım' demeyi neden yasakladınız onu söyleyin! Hendekçi sizsiniz, kazılırken valiniz, kaymakamınız cehapelimiydi sığır? Kazılırken nerdeydiniz?

Yorumu oyla      7      5  
TC misafir 4 Mart 2019 Pazartesi 19:58

Çevre ilçelere 90 dk. uygulaması vardı Balıklıova otobüsünü çok kullandım 90 dk içinde ilçe tarifesinin yarısı alınıyordu hatırladığım kadarıyla.

Yorumu oyla      5      5  
Bu kadar net 4 Mart 2019 Pazartesi 18:52

İzmir''e HENDEKCİ değil, ZEYBEKÇİ yakışır, İzmir''de PKK istemiyorum, Oyum Zeybekciye...

Yorumu oyla      8      12  
gürkan 4 Mart 2019 Pazartesi 18:06

Eskiden de çevre ilçelere 90 dakika yoktu, şimdi de olmaması gerekiyor. Seferihisar'a gideceksen ücretini vereceksin. Bunun vergi, şu bu ile ilgisi yok. Merkezde de 90 dakika boyunca en fazla 2 araç bedava aktarma olması gerekiyor. İZBAN'da da artı para sisteminin mevcut hali eleştirmiş biriyim. 90 dakikanın esas amacı da insanlar bedava aktarma yapsın değil. Bugün 90 dakika olmazsa sen insanlara aktarma olmadan ya da minimum düzeyde aktarma yaptırarak ulaşım sağlamak zorunda kalırsın. Sonucunda da 1000 değil 3000 bin araç ile hizmet etmek durumunda kalırsın.

Yorumu oyla      8      6  
Arşiv e bakın 4 Mart 2019 Pazartesi 17:28

2008 Ağustos ayından 13 Şubat 2016 tarihine kadar İzmir BB sınırlarındaki çevre ilçelerin 90 dk aktarma hakkı vardı . Bu tarihler arasında aktarma hakkı verilirken İzmir dünyanın hangi ülkesinde oluyordu ? Arkadaşım Gürkan Bey madem ki ulaşımdaki bugünkü uygulamayı savunuyorsunuz ; 2008 Ağustos ayından itibaren çevre ilçelere aktarma hakkı niye verildi ? 2016 Şubat ayında niye iptal edildi ? İzban da gittiğin kadar öde uygulamasında aktarma hakkı varda , çevre ilçelerdeki ( Seferihisar , Urla , Kemalpaşa ) otobüslerde niye aktarma hakkı yok ? Niye diğer ilçe otobüslerinde gittiğin kadar ödeme sistemi uygulanmadı ? Ulaşımdaki farklı farklı yapılan uygulamalar adil mi ? İlk binişten sonra 90 dk aktarma hakkı sadece merkez ilçelere mi mahsus olacak ? Çevre ilçelerdekiler vergi ödemiyorlar mı ? Ödenen vergilerden İzmir BB payını almıyor mu ? Toplu ulaşımda daha adil ve hakkaniyetli ücret ve tarife uygulanamaz mı ?

Yorumu oyla      5      8  
Gürkan 4 Mart 2019 Pazartesi 15:42

Fuar İzmir'in özelleştirilmesine ben de karşıyım. Türkiye'de fuarlara en büyük desteği veren belediye İzmir Belediyesidir. Türkiye'deki ve İzmir'deki fuarcılık sorunları bellidir, önce bunları çözmek gerekiyor. İzmir bazında bakarsak; İzmir'deki fuarlara teşvik konusunda metro gibi şaşı bakılmaması gerekiyor. İstanbul 'daki fuarlara ve İzmir'deki fuarlara Ankara'dan verilen teşviklere bakarsanız ne dediğim daha net anlaşılır. Örneğin son yıllarda İzmir'deki ve İstanbul'daki kaç fuara teşvik verilmiştir? Genele bakarsak da; her fuar için ayrı ayrı bakanlıklar ile çalışılıyor. Fuarcılık adına bir bakanlık kurulmalıdır. Örneğin İzmir mermer fuarı yaparken diğer şehir de benzer fuar yapamamalıdır. Diğer önemli bir sorun da nasıl ki gemiler terör olaylarını bahane edip turlarını kestiler ise aynı sorun fuar sektörü için de var. Bu da aşılmalıdır. Dünyada bu işi en iyi yapanlardan biri Almanya'dır. Dünyayı yeniden keşfetmeye gerek yok. Örneğin Türkiye tarım ülkesi ama adam çölün ortasında kurduğu yapay şehirde dünyanın en önemli gıda fuarlarından birini yapıyor. Türkiye'nin en büyük tarım fuarını yapan İzmir Avrupa'nın gelinlikten sonra en büyük gıda fuarını neden yapmasın? Bunun için fuarı özelleştirmeye gerek yok. İZFAŞ’ta yönetim kurulunda olan kişilere bakarsak İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı, İzmir Ticaret Odası, Ege Bölgesi Sanayi Odası, İzmir Ticaret Borsa başkanları yönetimde.

Yorumu oyla      6      7  
eveleyip geveleme 4 Mart 2019 Pazartesi 15:16

iki adet laf ettin çık özür dile onları düzelt İzmirin neresi kokuyorsa orada basın toplantısı yap biiir;fuarı özelleştirmek yerine özerkleştireceğiz de,bu da ikkkiii. Aziz bey fobisini de bir kenara at.bekliyoruz.

Yorumu oyla      14      10  
izmir 35 4 Mart 2019 Pazartesi 15:06

6-7 ve 19-20 saatleri gzelde cogu işci sabah 7-8 ve aksam da 6-7 arası işten çıkıyor. Acaba saatleri 6-7-8 ve 18-19-20 arası yapabilirmisiniz. Böylece cok daha fazla oylar blok sekilde size gelecek..

Yorumu oyla      8      8  
tayyip izmiri alamaz!!! 4 Mart 2019 Pazartesi 14:28

ruh enerji yok diyen yorumcu ya biktik sizden ve sizin gibilerden artık bunu kabul edin akp yada Tayyip Erdoğan aslaaaaa iZmiri alamayacak!!!!

Yorumu oyla      16      11  
seçim 4 Mart 2019 Pazartesi 13:44

yazık. kaybetmek için ne varsa yapıyorsunuz. bu söylemleriniz ,bu kentin yönetimine talip olmama açıklamalarıdır.ruh yok,enerji yok.

Yorumu oyla      12      24  
Gürkan 4 Mart 2019 Pazartesi 13:26

Benim adımı kullanıp yorum yapan arkadaşım amacın nedir? Bir kaç gündür dikkat ediyorum troller bu sitede yorum yapanların isimlerini yazıp sanki o kişiler yorum yapıyor algısı oluşturmaya çalışıyorlar. Bu kadar mı düştünüz? Siteye üyelik açın, şu sıkıntı bitsin. Çevre ilçelere 90 dakika isteyen arkadaşım, dünyanın hangi ülkesinde merkez dışında bedava aktarma-ulaşım var? Ayrıca sabah akşam Soyer ulaşım ücretleri bilmem ne olacak diyor. Kardeşim sen yoğun saatte ulaşımı ucuzlatırsan bunun yıl sonu maliyeti ne olur? Narlıdere' den sonra sırada bekleyen Buca metrosunun ilk etabı ve Çiğli tramvayının ilk etabı var. Bunları hangi kaynak ile yapacaksın? Bunları geçtim sırada bekleyen yaklaşık 50 km metro daha var. Ulaşım zaten zarar ediyorken bu vaatlerin verilmesi doğru değil.

Yorumu oyla      12      11  
TC misafir 4 Mart 2019 Pazartesi 13:21

Tunç Soyer Fuar İzmir'i özelleştirmeyeceğine dair taahhütname imzalamalıdır. Fuar İzmir bizim paralarımızla yapılmıştır satılamaz. Bizler bugüne kadar akp nin en büyük yanlılarından olan özelleştirmeleri eleştirdik, siz de özelleştirme yapacağım diyorsanız akp den ne farkınız kalır? Bu söyleme devam ederseniz katiyen oy vermem boş atarım Akp yi de seçmem akp gibi davrananı da. Fuar İzmir 1 gün bile boş kalmamalı diyorsunuz bu kurumu adam gibi belediye adına işletecek 1 kişi ve ya komisyon yok mu 5 milyonluk şehirde? Bir ekip kurarsınız fuarı yönetmek için, gerçekten bunu yapmaya gönüllü ve hevesli insanlardan oluşan o zaman fuar tıkır tıkır işler. Yeter ki gözü makamda eli parada olan insanlar oraya gelip işin içine etmesin. Özelleştireceğim demek ben bu işi beceremiyorum demektir.

Yorumu oyla      12      7  
Gürkan 4 Mart 2019 Pazartesi 12:25

Kocaoğlu körfez korkmuyor diyor sen kokuyor diyorsun Kocaoğlu trafik sorunu yok diyor sen trafik sorunu çözeceğim diyorsun demek ki Kocaoğlu yalan söylüyor ha fuarı da satarsın Eshot u da satarsın Seferihisar da satmadığın yer kalmadı....

Yorumu oyla      17      15  
90 dk devam edecek miş ! Nereler de ? 4 Mart 2019 Pazartesi 11:55

Sayın Soyer sizin belediye Başkanı olduğunuz Seferihisar ilçesine ve diğer çevre ilçelerde toplu ulaşımda 90 dk aktarma hk varmı ? Mavişehir , Sahilevleri , Bornova , Gaziemir ‘e aktarma hk var , ama çevre ilçelerdeki asgari ücretliye , köylüye , öğrenciye aktarma hk yok ! Bu ne adaletsiz uygulama ! Sizinde Sosyal belediyecilik anlayışınız da böylemi ? Bu konuda bir açıklamanız olamamış yazık ! Madem ki toplu ulaşımda sorunların olduğunu söylüyorsunuz ; uygulayacağınız projeleri açık ve net bir şekilde ortaya koyun ki vatandaş olarak oyumuzu kullanırken tercihimizi ona göre yapalım . Çevre ilçede evi olan seçmen olarak ulaşımdaki bugünkü adil ve hakkaniyetli olmayan uygulamaya oy vermem .17 km mesafe için 2 araç değiştirip 2 bilet bedeli 6.00.-TL ödetiliyor .

Yorumu oyla      11      15  
seferihisarlı 4 Mart 2019 Pazartesi 11:43

seninle gurur duyuyoruz başkanım

Yorumu oyla      12      12