Oytun NALBANTOĞLU
Haramilerin saltanatını yıkacağız!
20 Nisan 2024 Cumartesi

Göztepemiz gençleriyle var olma savaşı veren dost Giresunspor önünde fazla  zorlanmadan arzu ettiği üç puanı ve sonucu elde etmeyi başardı. Emin adımlarla Süper Lig’in kapısını ardına kadar açan Göz-Göz Gençlerbirliği maçı öncesi herhangi bir kötü süprize de izin vermemiş olup ait olduğu yere doğru şanlı yürüyüşünü hızlandırdı.

Avrupa’ya transferi gündeme gelen Taha’nın yerine Nielsen, Billal’in görev bölgesine de Kubilay’la başlayan Stanimir Stoilov hepimizi şaşırtan tercihleriyle dikkat çekti. Alışılagelmiş sistemiyle rakibe pres yapıp alan daraltan Göz-Göz pozisyona girmekte oldukça zorlandı. Yalçın’ın direkten dönen şutu haricinde sürekli Giresunspor defansını açabilme gayretimiz meyvesini ancak 41.dakikada verdi. Kubilay’ın kendi yarattığı boş alanı verimli kullanıp Yalçın’a al da at dediği ikramın golle neticelenmesi ilk 45 dakikanın en olumlu hareketi olarak hafızalara kazındı.

2.yarıya hızlı başlayan takımımız bu sefer Romulo’nun son çizgiye inerek verdiği pası güzel bir vuruşla tamamlayan Yalçın’la fileleri havalandırdı. Bu golle iyice rahatlayan Göztepe atak üstüne atak geliştirmeye başladı. Ümit’in 3 kişiyi birden çalımlayıp jeneriklik bir gole imza atması pastanın üzerindeki çilek kıvamındaydı. Bu uzak deplasmanda da armasını yalnız bırakmayan muhteşem taraftarımız 3-0 ‘lık anlamlı galibiyetle hakettikleri coşkuyu fazlasıyla yaşadılar.

Veeeeeee artık geldik dikenli yolun sonuna, İzmir’in en ciddi markası, yüzbinlerin yaşam biçimi, ruhlara yansımış büyük sevda, tek vazgeçilmez tutkumuz ŞANLI GÖZTEPE 28 Nisan Pazar günü geri dönüyor !!! İnandık, güvendik, kırılmadık, küsmedik, terketmedik, sahip çıktık, elimizden gelen ne varsa ortaya koyduk. Birliğimiz beraberliğimiz ve kardeşliğimiz daim olduğu sürece tüm İstanbul klüpleri dahil hiçkimse bizimle başa çıkamaz!!! 

HARAMİLERİN SALTANATINI YIKACAĞIZ!!!

Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
YORUMLAR
Toplam 5 yorum var, 5 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Alen doğu gencer 22 Nisan 2024 Pazartesi 15:47

19:10 yorum yapmışç isimsiz kardeşim ne var yani akp de kurumların odasına türk bayrapı asıyor ama ülkeyi ne hale getirdikleri ortada. dolayısı ile 3 büyütülmüşlerin türk bayrağı taşıyor olması harami oldukları gerçeğini değiştirmiyor. tatlı su milliyetçiliğine gerek yok. Göztepe bu ülkede haramilerin saltanatı yıkabilecek 2-3 takımdan biridir.

Yorumu oyla      1      0  
21 Nisan 2024 Pazar 17:56

Aklınca siyasi mesaj mı veriyor akıl fukarası? Bu kafayla bir sene sonra başladığın yere dönersin.

Yorumu oyla      0      3  
Mehmet İlem 20 Nisan 2024 Cumartesi 20:24

Göztepeli YARASA . Biz bu arenasında altını üstüne getiren anlı şanlı Göztepe taraftarıyız . Avrupa Avrupa duy sesimizi işte bu Göztepenin ayak sesleri...

Yorumu oyla      3      0  
20 Nisan 2024 Cumartesi 19:10

Bu ne biçim başlık, beyefendi spor dostluk kardeşlik anlayışıdır, harami kim, armasında al bayrağımız olan yüzyıllık İstanbul klüpleri mi, peki sen kimsin. Ergenliğin değil aklı başında insanların, holiganizmin değil dostluğun şampiyonluğu kutlu olsun, bu da sana ders olsun.

Yorumu oyla      1      4  
Mustafa KÖSE 20 Nisan 2024 Cumartesi 19:09

Bu sezonun en iyi transferi stoilov, takıma hakim, Oyuncularına inanıyor. Haydi Göz gôz bu hafta Güzelyalı da şenlik var inşallah... Oytun Nalbantoğlu sizede ayrı bir parantez, Göztepe ile bir beden bir yürek olmuşsunuz, ince dokunuşlar ve eleştiriler yerinde, kaleminize sağlık.

Yorumu oyla      7      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Taşlar yerinden oynuyor
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Üç koltuk, iki makam...
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Anıt başkan'dan yeni başkanlara!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yeşil Yıkama ve İtibar Yönetimi
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva