Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe geliyooor!
11 Şubat 2024 Pazar

Dört gollü Altay zaferinden sonra ligin en zorlu ekiplerinden olan Bandırmaspor deplasmanına mutlak galibiyet parolasıyla çıkan Göz-Göz kendine güvenenleri mahçup etmedi ve  2-0 kazanarak hedefe kilitlendi.

Tarkan’ın sakatlığı sonrası Ümit değişimi ile maça başlayan sarı kırmızılılar ilk 15 dakika oluşan Bandırmaspor baskısını kısa sürede aşmayı başardı. Orta alanda Denis’in top kayıpları oldukça göze batsa da takım içi pres ve yardımlaşma üst seviyedeydi. Ogün’ün kanadından atak geliştirmeye çalışan Bandırmaspor bunda başarılı olamadı. İsmail Köybaşı’nın da geçtiğimiz haftalara göre iyi oyunu rakibi tamamen çaresiz bıraktı. Hızlı kontralarla atağa kalkmaya çalışan Göztepemiz Kubilay ve Ramon’la fazla etkili olamasa da mücadeleci futboluyla beğenildi. Yalçın’ın bir topunun direkte patlaması ilk yarı açısından tek ciddi pozisyonunuz olarak hafızalardaki yerini aldı. Rüzgarın etkisi her iki ekibin de futbolunu önemli ölçüde bozarak tipik bir orta saha mücadelesi izlememizi sağladı.

Veeeee o muhteşem ikinci 45 dakika Göztepemiz öyle bir futbol oynadı ki adeta şampiyonluğun en ciddi adayı olduğunu tüm Türkiye’ye haykırdı. Stoilov’un anlatmış olduğu maç planına sadık kalan, asla panik yapmayan ve özellikle Bandırmaspor’un orta sahasını adeta sahadan silen Göz-Göz Romulo ve Billal değişiklikleri ile şaha kalktı. Romulo’nun ilk fırsatta asistini geri çevirmeyen Yalçın güzel formunu yine bir golle süsledi. Defansif açıdan sıfır hatayla oynayan Heliton, Taha, Ümit üçlüsü yanında bekler Ogün ve İsmail büyük alkışı hakettiler.  Ani kontrada Billal’in al da at dediği topu filelere yollamakta zorlanmayan Romulo henüz ilk maçında 1 gol 1 asistle yıldızlaştı. Formanın ve armanın hakkını sonuna kadar veren tüm futbolcularımız ile Stoilov’un akılcı taktiği altın değerinde 3 puanı bizlere kazandırdı. 

Psikolojik olarak çok önemli bir eşiği aşan Göztepe bu zafer sonrasında gümbür gümbür yoluna devam edecektir. Şu günden itibaren artık İZMİR’in tüm dinamikleriyle ayağa kalkması ve Göztepe’ye el uzatması zorunludur. Manisaspor karşısında yine taraftarımızın tartışılmaz gücü en önemli silahımız olacaktır. Adım adım geliyoruz,

GÖZTEPE SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN !!!

Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
YORUMLAR
Toplam 6 yorum var, 6 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Alen doğu gencer 13 Şubat 2024 Salı 10:37

bırakın şu abdullah çınara cevap vermeyin. 2-3 haftadır yazarı rahatsız ediyor. kendi kusmuklarında boğuldukları için deliriyorlar hepsi bu.

Yorumu oyla      7      3  
Utku 13 Şubat 2024 Salı 00:03

Altay yüz önce kuvvacıların takımıydı. Sonradan bir takım sıkıntılar başladı ve adam gibi adamlar rantçıların, üçkağıtçı ve ayrımcıların yanından ayrılarak bu büyük klubü kurdu ve kısa zamanda bu camia çok büyüdü. Hala daha anlıyoruz ve farkındayız ki 100 yıl öncesindeki saçmalıklar devam ediyor ve klübünüzün kuvvacı kimliğini kullanan teröristler sadece kulübü değil tribünleri de doldurmuş... En canlı örneğini maalesef fişek teröründe yaşadık sayın Abdullah Çınar... Deplasman haktır engellenemez diye sosyal medyada o maç için çaba gösteren bizdik ama kalleşliğe şahit olduk... İzmir için bundan daha utanç verici birşey olamaz... Misafir,ev sahibine bunu yapar mı? Hem de tüm engellemelere rağmen evine almak için valiliğe bile müraacat eden ev sahibine? Ve hala utanmadan bu terörü gerçekleştirenleri ve özellikle malum tribün teröristini hala savunuyorsunuz sosyal medyalarda.... Gerçekten çok yazık.... Ben Altay''lı olsaydım bırakın o formayı giyip maça gitmeyi, insanların yüzüne bakamazdım.... Hala utanmıyorsanız, size uzatılan zeytin dalını bırak kırmayı, arkadan hançerlediğiniz o kol için, sakın hiçbir mecrada yorum dahi yazmayın. İnsan olan utanırrr

Yorumu oyla      5      3  
Abdullah ÇINAR 12 Şubat 2024 Pazartesi 09:46

anonimler gelmiş. evet nasıl bir gurur anlat bakalım. geçen rıza k.oğlu da ALTAY ı yenince İzmir in kurtulduğunu yazmış. Bu ne kin, bu ne yüzsüzlük, bu ne aymazlıktır. ALTAY KUVVACILARIN TAKIMI, HER ZAMAN BÜYÜKTÜR.

Yorumu oyla      4      6  
Abdullah ÇINAR 12 Şubat 2024 Pazartesi 09:39

holigan Oytun :)

Yorumu oyla      5      7  
güzelyalı1925 12 Şubat 2024 Pazartesi 09:23

Daha büyük harflerle İZMİR'İN GURURU!!!

Yorumu oyla      6      4  
Tayfun Özen 11 Şubat 2024 Pazar 18:18

İzmir in gururu ??

Yorumu oyla      7      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Çocuk yaşında assolist oldu!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Gazeteci titizliğinden çıkan bir roman
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva