Oytun NALBANTOĞLU
Kokoviç istifa!
17 Eylül 2023 Pazar

Göztepemiz 90+7 ‘de ilaç gibi gelen Altay galibiyeti sonrasında konuk ettiği ligin güçlü ekibi Bandırmaspor karşısında 1 puana razı oldu ve taraftarını yine kahretti.

3‘ lü defans anlayışından nihayet vazgeçen Teknik Direktör Radomir Kokoviç, ilk 11’de İzzet Furkan Malak’a da şans vererek beklenmedik bir süprize imza attı. İlk düdükle birlikte pres yapan, oyunu kanatlara taşıyan ve sürekli golü düşünen Göztepe ilk 4 haftaya göre daha verimliydi. Özellikle Messaoudi performansıyla etkili ataklar geliştiren Göz-Göz aradığı golü Yunus Emre’nin mükemmel ortasını filelerle buluşturan Tijaniç ile buldu. Golden sonra kaleciyle karşı karşıya kaçırdığı gol ve son dakikalarda direkten dönen şutu büyük şanssızlıktı. Ender gelişen Bandırmaspor atağında TFF 1.Lig kalitesinin çok üzerinde bir futbolcu olan Jozefzoon skoru 1-1 ‘ e getiren golü attı.

İkinci yarıyla birlikte tamamen oyundan düşen, sürekli top kaybeden ve özellikle 70.dakikadan itibaren de sahada kondisyon olarak çok yetersiz bir Göztepe vardı. En ciddi gol pozisyonuna kaleci Gkelios’un inanılmaz hatasıyla giren ve Diouf’un alda at dediği topu boş kale yerine rakibin çizgi üstünde bekleyen adamına nişanlayan Tijaniç zor olanı başardı. Yine Fıratcan’ın güzel şutunu köşeden çıkaran Gkelios kalesini gole kapadı. Yalçın’ın kötü futbolu, Traore’nin beklentileri karşılayamaması ve kurtarıcı olarak oyuna dahil edilen Kubilay Kanatsızkuş’un 3 metreye dahi doğru pas verememesi akıllara “Göztepe nereye gidiyor ?“ sorusunu getirdi.

Kokoviç’e de ayrı bir pencere açmamız gerekiyor. Net olarak söyleyebilirim ki Göztepe’nin en önemli sıkıntısı teknik direktörüdür. Oyunu okuyamayan, zamanında müdahalelerde bulunamayan ve yanlış kadro tercihleri kabul edilebilir hatalar olarak gözükmüyor. En kısa zamanda TFF 1.Lig’i iyi bilen bir isim Göztepe’nin başına getirilmezse 2023-2024 sezonu da kayıp olarak tamamlanacaktır.

Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Suay 19 Eylül 2023 Salı 22:11

Normalde sabir gösterilmesi gerekir ama ligin basindan beri isik veren bir futbol oynanmiyor. Umarim biz yaniliriz.

Yorumu oyla      3      3  
cuneyt 18 Eylül 2023 Pazartesi 22:43

hersene takimin iskeletini bozuyorlar ucretsiz futbolcular birde pirim uygulamasi yok tesvigin olmadigi yerde elestiride olmaz .karnim doysun ama cebimden para cikmasin mantigiyla idare edilip duruyor koca cinar .bu ekonomik sartlarda klubu alacak sirkette bulmak zor buda baska problem camiamiz icin sonuc NE KADAR EKMEK O KADAR KOFTE

Yorumu oyla      3      3  
sezarın hakkı sezara 18 Eylül 2023 Pazartesi 18:43

oytun hocan iş sadece kokoviç ile olacak gibi değil. göztepeye metodolojist olarak aldığın birini TD yapıyorsun . adamın TD kariyeri yok değil ve az değil 2016 da başlamış. sene 2023! Shanghai JuJuSports,FK Sindjelic Belgrad,FK Zemun,FK Vozdovac,Graficar Belgrad,FK Radnicki Nis ! adam hiç bir gelişme gösterememiş. muhtemelen kendisi elinden geleni yapıyordur ama kokovic'in kapasitesi bukadar . bunu getiren yönetim suçlu. ya nestor gibi gelişim gösteren yada potansiyeli olan adamları alırsın TD diye getirirsin anlarım ki bizde kalsa baya başarılı olacaktı bence ama gelişim gösterememiş insanları bize getirip pilot takım muamelesi yapıyorlar. bak kadro güzel. hiç bir lafım yok ama TD konusunu bu yönetim bir türlü aşamıyor. Şakir hoca tek başına çok daha iyi işler yapacaktır.

Yorumu oyla      5      3  
çingçangçung 18 Eylül 2023 Pazartesi 11:09

KOKOVİÇ İSTİFA !!!! OKEY AMA YETMEZ BU OYUNCULARI KİM ALIYORSA ODA İSTİFA.ARTIK BUNA İNANDIM BU KULÜPTE FUTBOLDAN, FUTBOLCUDAN ANLAYAN YOK!!!!!!!!! GERÇEKTEN ÜZÜNTÜLÜYÜM...

Yorumu oyla      3      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Sözün haysiyeti
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Dünya yıldızı Erdoğan’ı neden uyardı?
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Bir polisin isyanı!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Belediyelerin borç krizi siyasi krize dönüşüyor
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Farklı ahlak anlayışları, kültür, kontrol
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Bir zamanlar yaşananlar (1)
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Çevre düşmanı hükümlü, savcıya karşı!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Dönemi biterken Ekrem Bulgun…
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Bu dünyadan Çetin Yetkin Hoca geçti
Ayda ÖZEREN
Ayda ÖZEREN
Keşke bir kedi sevmiş olsaydınız…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva