HABERLER>POLİTİKA
11 Mart 2019 Pazartesi - 10:41

Zeybekci: 1 Nisan'da o zeybek Konak Meydanı'nda oynanacak

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, "İzmir'e 1 Nisan'dan itibaren o 5 yıl içinde kaybettiği 20 yılı kazandıracağız. Allah'ın izniyle 1 Nisan'da o zeybek Konak Meydanı'nda oynanacak" dedi.

Zeybekci: 1 Nisan da o zeybek Konak Meydanı nda oynanacak

Cumhur İttifakı'nın İzmir adayı Zeybekci, Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından Pamukkale ilçesinde yapılan Nihat Zeybekci Kültür ve Kongre Merkezi'nin açılışında, merkeze isminin verilmesinin kendisini çok duygulandırdığını söyledi.

Siyasette devamlılığın ve başlamış projeleri sürdürmenin önemli olduğunu vurgulayan Zeybekci, Denizli'nin yatırımlarla muhteşem bir sürece girdiğini vurguladı.

-ZEYBEKCİ'DEN BUCA ESNAFINA ZİYARET

"KANALİZASYONU KÖRFEZE VERİYORLAR"
Başarısızlığın veya ihmal edilmiş olmanın kader olmadığına dikkati çeken Zeybekci, şöyle konuştu:

"Denizli'nin 31 Mart'ta yine tercihinin devamlılık olacağına inanıyorum. İnşallah o hikayeyi bu sefer İzmir'de yakalayacağız. Şimdi artık İzmir zamanı. İzmir yaratılıştan dünyanın en güzel şehri ama böyle bir salonu yok. Denizli'deki gibi spor salonları, yüzme havuzları, parkları, alt yapısı, sinema salonları, kapalı pazar yerleri yok. İzmir'e 1 Nisan'dan itibaren o 5 yıl içinde kaybettiği 20 yılı kazandıracağız. İzmir'de bu salonlardan sayısızca olması lazım. İzmir 4,5 milyonluk bir metropol, bir dünya şehri, bölgenin merkezi ama o ihmalin üzeri becerisizlik ve ideolojik perde ile örtülmüş. Koskoca İzmir'in tıbbi atıklarını Manisa Büyükşehir Belediyesinin tıbbi atık şirketi alıp gidiyor. Kanalizasyonu körfeze veriyorlar. Allah'ın izniyle 1 Nisan'da o zeybek Konak Meydanı'nda oynanacak"

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da Nihat Zeybekci'nin göreve başlamasıyla birçok ilkin gerçekleştirildiğini ve şehrin yatırıma kavuştuğunu vurguladı.

Denizli'ye devasa bir eser kazandırdıklarını dile getiren Zolan, "Merkezin 5 bin metrekarelik cam kubbesi ise Türkiye'nin en büyüğü. Tesise ismini verirken kente en çok emeği olan birisinin adını vermek istedik. Ege Bölgesi'nin en büyük kongre ve kültür merkezini hizmete açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Burası sanatın, kültürün ve ilmin kalbinin attığı yer olacaktır." ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından merkezin açılışı gerçekleştirildi.

Açılış törenine Denizli Valisi Hasan Karahan, AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, AK Parti Denizli Milletvekilleri Şahin Tin, Ahmet Yıldız ve Nilgün Ök, diğer protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi, 85 bin metrekare kapalı alana sahip olup içerisinde 500, 1000 ve 2000 kişilik üç büyük salon, 6 nikah salonu, 5 seminer salonu, fuaye alanları ve sosyal donatılar bulunuyor.

Bu arada merkezin açılışı nedeniyle sanatçı Buray, konser verdi. (AA)

 
CHP Bayraklı'dan miting gibi açılış
 
Başkan Uğurlu'ya Örnekköy'da sevgi seli
YORUMLAR
Toplam 11 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
yazık etme 12 Mart 2019 Salı 01:12

Egelisiniz sayın Zeybekçi, yapmayın, yazık etmeyin, güldürmeyin kendinize! Bunlar hoş şeyler değil, ortaokul öğrencisi çocuklarım gülüyor size, şaka yaptığınızı sanıyorlar sizn ve reisin! Yapmayın, yazık etmeyin, değmez dünya malı için bu durumlara düşmeye!

Yorumu oyla      4      5  
son altaylı. 11 Mart 2019 Pazartesi 15:34

denizli nüfusu 1milyon muş! yani izmir yaklaşık 5 tane denizli ediyor. zaten AKP liler arasında son moda. izmirin bir ilçesi büyüklüğündeki şehirleri " bakın bu şehirde şu var, bu var " diye kıyaslamak.

Yorumu oyla      12      5  
Ercan 11 Mart 2019 Pazartesi 14:02

Ya o çok övdüğünüz denilzlide sehir içi ulaşım in yarısı dolmuşlarla yapılıyor.Şu an yine aday olan belediye başkanınız aydın deniizli otabani ni vaat ettigi afisler var kent içinde.Karayollarının yetkisinde olan bir işi kalkmış afislere yazmış sayın zeybekçi.Atmanın da bir sınırı olmalı Yeni ypilan viyadukte hatalı yapıldı .Şehrin trafiğini daha çok karıştırdı .Hele o çamlıkta bir türlü bitemeyen kaldırım çalışmaları ..Gidin de bir sorun orda ki işletme sahiplerinin kışın neler çektiklerini Kaçta ne yer kapandi o bölgede.Denizli belediyesi almış iktidar gücünü arkasina.Gelsin izmirde yapsinda görelim hiç bir destek olmadan.Başarı hikayesi falan yok Denizli belediyesi ülkenin en borçlu bediyelerinden.Nüfusu sekizyuzbin.Ortalama bir nufusu olan bir kent nasil bu kadar borç yapmış önce onu sorgulayın. Izmir nerdeyse dört buçuk milyon ve bıraktım desteği köstek olunan bir şehir burasi Bir başarı hikayesi varsa bu kadar engellemelere rağmen geldigi durumdur.Eser görmek istiyorsaniz gaziemirde ki fuar alanini bir ziyaret edin..Izmir kaybetmiş mi kazanmış mı daha iyi anlarsınız sanırım.

Yorumu oyla      20      5  
KİM İNANIR 11 Mart 2019 Pazartesi 12:26

Bu Söylediklerinize Siz Kendiniz İnanıyorsanız Söz Size Oy Vereceğim; Ama Şunu Unutmayın İZMİRLİ SEÇMENİN BİLİNÇ SEVİYESİ AKKOYUNLARI AŞAR!

Yorumu oyla      18      6  
Bu kadar net 11 Mart 2019 Pazartesi 12:24

İzmir''e HENDEKCİ değil, ZEYBEKÇİ yakışır, İzmir''de PKK istemiyorum, Oyum Zeybekciye...

Yorumu oyla      6      26  
Yaprak dökümü 11 Mart 2019 Pazartesi 12:24

Ankara da yaprak dökümü: Sayın Binali Yıldırım insanların gözünde partinin 2ci adamı olarak görülürken İstanbul a aday yapıldı İzmir i geçen dönem kazanamamıştı, Sayın Zeybekci İzmire aday yapıldı. Ak parti seçmeni ile genel merkezin olayı yorumlaması 180 derece zıt.

Yorumu oyla      14      7  
Zeybek 11 Mart 2019 Pazartesi 12:18

1 nisan sabahı Ankara uçağına binerken zeybek oynayabilirsiniz. Genel merkeze iletin: İzmir seçmeni futbol takımı tutar gibi siyasi parti tutmuyor. İzmir için ilk yapılacak iş: kimsenin müdahale etmediği tüm ilçelerde isteyenin aday olabileceği tüm ilçelerin ve il kongresi yapılması elzemdir. Ak partili büyükşehir belediyelerine hafif raylı sistem ve metro yapımı için hazineden verilen para yardımının İzmire de yapılması gerekiyor. İzmir de yaşam tarzı sorunu yok kimse kimseye karışmıyor il başkanı istesek kanun çıkartır yaşam tarzına müdahale ederiz çok büyük tepki almıştır. Seçimin ertesi günü tramvayı sökeceğiz ikinci talihsizliktir. İzmir de Ak Parti seçmeni konuşuyor, soru soruyor, eleştiriyor sebebi mutfaktaki yangın sönmüyor. Külliyenin astronomik masrafları, ister satın alınsın ister hibe olsun vıp jumbo jet, Marmarise yazlık külliye yapımı onaylanmıyor.

Yorumu oyla      19      6  
izmirli 11 Mart 2019 Pazartesi 11:46

senin reisin sirf izmir kendine oy vermedi diye 2013 te selcuga allahin dagina efes kongre merkezi yaptı su an orda yılda 2 kez zor toplantı oluyor İstanbul''a halic ve harbiye kongre merkezi yapmayı biliyor ama

Yorumu oyla      23      8  
Z.B 11 Mart 2019 Pazartesi 11:44

İzmir'de 15 yıl gibi bir süre belediye başkanlığı yapan Sayın Aziz KOCAOĞLU isminin her hangi bir yere verildiğini göremezsiniz.Bu işlerinde bir usulü ve adabı vardır. Maalesef bu ülkede her konuda olduğu gibi bu konuda da ciddi bir yozlaşma yaşanıyor. Keller,körler birbirlerini ağırlarlar... Bir insan yaşarken bu işler çok şık düşmüyor. Bırakın zamanı gelince ve gerçekten yapılması gereken bir şey varsa su akar yolunu bulur misali olur zaten. Yoksa zamansız adımlar bence çok şık durmadığı gibi acaba geri planda birilerinin bir hesabımı var gibi bir bilinç bulanıklığına da neden olmaktadır.

Yorumu oyla      21      7  
Gürkan 11 Mart 2019 Pazartesi 11:06

İzmir'de Denizli'deki gibi kapalı pazaryeri, park, yüzme havuzu, sinema salonu ... yok mu? Yüzlerce kongre merkezi lazımmış. Yüzlerce ... :)

Yorumu oyla      21      7  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP Bayraklı'dan miting gibi açılış
Bayraklı’da CHP Belediye Başkan Adayı Serdar Sandal coşkusu yaşandı. Miting ...
Başkan Şenol'dan ‘balkon’ desteği
Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, parti genel merkezi tarafından ...
İzmir’deki tartışmalı santral meclis gündeminde!
CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat, ÇED olumlu kararı iptal edilmesine ...
 
Boşnaklar'dan Batur'a tam destek
CHP Konak Belediye Başkan Adayı ve Millet ittifakının ortak adayı Abdül ...
CHP Çiğli adayı Gümrükçü: İklim değişikliği ile mücadele edeceğiz
Millet İttifakının Çiğli Belediye Başkan Adayı CHP’li Utku Gümrükçü, 7-8 ...
İzmir'de 'erkek aday' bolluğu: Büyükşehir'e tek kadın aday TKP'den!
İzmir'de Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan 12 kişiden sadece biri ...
 
Erdoğan’dan minik hayranına İzmir mitingi daveti
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kendisine sevgisini dile getiren İzmirli ...
Mehmet KARABEL yazdı... İzmir’in köylüsü bu işten ne anladı?
Mehmet KARABEL yazdı... İzmir’in köylüsü bu işten ne anladı?
Soyer'den körfez müjdesi: Yeniden denize girilebilecek!
CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tunç Soyer, Habertürk TV'de ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
80’lik güzeller zamana nasıl ‘dur’ dediler?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
En popüler üçüncü içecek
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler (2)
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva