HABERLER>POLİTİKA
23 Haziran 2022 Perşembe - 18:55

Yücel'den il yönetimine çağrı: Tuzağa düşmeyeceğiz!

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Yönetim Kurulu haftalık olağan kurul toplantısını, CHP İzmir İl Başkanlığı'nda gerçekleştirdi. CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel başkanlığında gerçekleşen toplantıda, Salı buluşmaları yapılması kararı alınırken, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 3 günlük İzmir ziyaret programı da değerlendirildi.

Yücel den il yönetimine çağrı: Tuzağa düşmeyeceğiz!

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Yönetim Kurulu haftalık olağan kurul toplantısını, CHP İzmir il başkanlığında gerçekleştirdi. CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel başkanlığında gerçekleşen toplantıda, Salı buluşmaları yapılması kararı alınırken, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 3 günlük İzmir ziyaret programı da değerlendirildi.

İl Yönetim Kurulu Toplantısı sonrasında açıklamalarda bulunan Deniz Yücel, 3 gün boyunca İzmir’de yoğun bir mesai harcayarak birçok kesimle bir araya gelen, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ziyareti ile ilgili yapılan çalışmalar için, il yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Yücel, Kılıçdaroğlu ziyareti sebebiyle, AK Parti kanadının duyduğu rahatsızlığı da anladığını ve doğal karşıladığını söyleyerek, şunları ifade etti:

TUZAĞA DÜŞMEDEN ÇALIŞMAYA VE ÜRETMEYE DEVAM EDECEĞİZ
"Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Yönetim Kurulu olarak, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu İzmirliler ile buluşturmanın ve dolu dolu geçen programın mutluluğunu yaşıyoruz. Genel Başkanımızın programının planlanması ve uygulanmasında yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımın hepsinin çok büyük emekleri var. Tüm arkadaşlarıma bu başarılı program için teşekkür ediyorum. Elbette milletvekillerimiz, ilçe başkanlarımız, belediye başkanlarımız, kadın ve gençlik kollarımızın da büyük katkısı var. Tam bir uyum içinde çalışarak İzmirlileri genel başkanımızla buluşturmayı başardık. İzmirlilerin genel başkanımıza program boyunca gösterdikleri yoğun ilgi ve sevgi, iktidarda son aylarını geçiren AKP’lileri doğal olarak rahatsız etti. Bu rahatsızlığı gayet iyi anlıyor ve normal karşılıyoruz. Kendi genel başkanlarını İzmir’de halkla bu kadar iç içe ve bu kadar yoğun bir ilgiye mazhar olmuşken hiç görmediler.  Zaten halktan tamamen kopmuş başka bir alemde yaşayıp giderken, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, halkın gerçek gündemini ve iktidarlarının sonunun geldiğini AKP’lilere bir kez daha gösterince, rahatsızlık duymaları çok normal. Bu ziyaret göstermiştir ki, halkın arasında, dertleriyle ilgilenerek, ülkenin sorunlarına çözüm üreterek yaptığımız çalışmalar halkımızda umudu yükseltmiş, AKP’den kurtulacakları güne inançlarını artırmış ve CHP’ye olan desteği çığ gibi büyütmüştür. İzmirlilerin beklentisi yönünde, AKP’nin algı oyunlarına, gündem değiştirme tuzaklarına düşmeden üretmeye, çalışmaya ve İzmirliler ile birlikte olmaya devam edeceğiz."

CHP İZMİR’DE SALI BULUŞMALARI VESAHA ÇALIŞMASI KARARI
CHP İzmir il yönetim kurulu toplantısında, Kültür, Sanat ve Sağlık İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı bünyesinde, Salı buluşmalarının başlatılması kararı alındı. Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Fulya Alçay’ın koordinasyonunda yürütülecek çalışmada ülkenin ve İzmir’in önemli gündem maddelerinin yanı sıra kültür, sanat, spor, sağlık, politika, bilim ve ekonomi alanlarında, Salı günleriCHP İzmir il başkanlığında vatandaşları ve partilileri bilgilendirmeye ve dinlemeye yönelik buluşmalar gerçekleştirilecek. Buluşmalarda, belirlenecek konunun uzmanları ve kamuoyunun yakından tanıdığı isimler konuk konuşmacı olarak yer alacak. Salı buluşmalarının yaz boyunca 15 günde bir yapılacağı bildirildi.

Toplantı da alınan bir diğer kararla da, il yönetimince 30 Haziran Perşembe günü Tire’de, 1 Temmuz Cuma günü Bayındır’da il yönetim kurulunun koordinasyonu ile alan çalışması yapılması kararlaştırıldı.

 
Konut kredilerine ilişkin yeni karar
 
Pınar Karşıyaka'dan pivot transferi
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
vatandaş 24 Haziran 2022 Cuma 22:41

Gaziemir'li olarak çok merak ediyorum; bu kibirli belediye başkanınızın,il başkanlığınla-ilçe başkanlığınla durumu ne olacak? Chp li belediyelerin açılışları maşallah genel başkan katılımlı, fakat Gaziemir de açılış var! ilçe başkanı ve il başkanı bile yok!!!

Yorumu oyla      9      3  
Bucalı 23 Haziran 2022 Perşembe 19:16

Sayın il başkanı bu partide toplantılar bitmez sayın genel başkan iki gündür Aydın da hafta sonu Bodrumda olur elbette ziyaretler olacaktır nedense hiç propaganda yapılmadan oy aldığı bölgeleri ziyaretçi ediyor CHP köklü bir parti Anadolu'da tabelası olmayan bölgelere gidin bu partiyi oralarda temsil ediniz hazır belediye olanakları ile ye iç gezmeler devam ediniz tabiki sizde genel merkez atamaları ile gelen başkan olarak savunucusu olacaksınız...

Yorumu oyla      16      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İsrail ile karşılıklı büyükelçi adımı
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İsrailli mevkidaşı Yair Lapid ile ortak ...
Kılıçdaroğlu’ndan Didim’de uyarı: Bütün yükü sırtıma yıkmayın!
Didim Belediyesi tarafından gerçekleştirilen toplu açılış töreninde konuşan ...
'En düşük emekli maaşı asgari ücret kadar olmalı'
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Asgari ücrette şu anda işte o ...
 
Ek bütçe tartışması: Erdoğan zam talep etmedi
Siyasette ek bütçe tartışmaları devam ederken AK Parti Grup Başkanvekili ...
CHP’li Arslan, Aydın’dan çağrıda bulundu: Vatandaş sandık bekliyor!
Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi Üyesi ve İzmir Milletvekili Ednan ...
CHP’li Bakan’ın SADAT sorularına yanıt geldi
CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, SADAT Başkanı Melih Tanrıverdi’nin ...
 
Kılıçdaroğlu, özeleştiriyi Aydın’dan verdi: Nutuk attık, oy çıkmadı!
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bir dizi program için gittiği Aydın’da ...
AK Partili Sürekli'den Karşıyaka Stadı ve koku çıkışı: CHP ipe un seriyor!
AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Çiğli Ata Sanayi esnafıyla ...
KİT Komisyonunda 'İzmir modeli' tartışması...'Görün örnek alın'
KİT Komisyonu toplantısında AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu’nun ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Çoban ateşini 'topuklu' yaktı!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Onlar hayatın düşmanıdırlar sevgilim…
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva