HABERLER>POLİTİKA
15 Ekim 2015 Perşembe - 10:28

Yıldırım Konyalılarla buluştu: Millet oyuna gelmez

AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Binali Yıldırım, seçim çalışmaları kapsamında İzmir’de yaşayan Konyalı işadamları ile buluştu. Kaya Termal Otelde yapılan toplantıda Binali Yıldırım, işadamlarının sorunlarını ve çözüm önerilerini dinlerken gündemde hain terör saldırısı ve sonrasında yaşananlar vardı.

Yıldırım Konyalılarla buluştu: Millet oyuna gelmez

Binali Yıldırım’ın bakanlığı döneminde yaptığı hizmetleri örnek gösteren Konyalılar teşekkürlerini sundu. Konyalılar yeni dönemde de hizmetlerin sürdürülebilir olması için AK Parti’nin tek başına iktidara gelmesinin Türkiye için ihtiyaç olduğuna işaret ettiler. Bu seçimlerin ülkenin ortak bekası için önemini bildiklerini söyleyen Konyalılar “akıl ile yol alanlara omuz vermek için buradayız” dedi.

Yıldırım’a destek mesajı veren Konyalı işadamları, hemşerilerinin vatan kavramına olan hassasiyetlerine vurgu yaparak bu seçimlerde önceliklerinin, milletin ortak geleceği olduğunu söyledi.

AK Parti’de bu dönem İzmir 1. Bölgeden üç milletvekili adayının Konyalı olduğunu hatırlatan Yıldırım “Konyalılar kendi işini gücünü kurmuş, tüketen değil üreten, İzmir’in ekonomisini ayakta tutan hemşeri topluluğudur.” diyerek Konyalıların mücadeleci ruhunun Türkiye ekonomisine katkısının büyük olduğunu dile getirdi.

BU MİLLET ÇANAKKALE RUHUNU TAŞIYOR
“Millet olarak büyük bir terör katliamı yaşadık. Canlarımızı kaybettik. Bu olay Türkiye’nin içinde bulunduğu durumu ortaya koydu” diyen Binali Yıldırım “Maalesef ki sevincimizi de acımızı da paylaşamaz hale gelmemizi istiyorlar. Bu sağlıklı değildir. Bunu düzeltmek için güçlü siyasi iradeye ihtiyaç vardır. Hiç bir zaman amaçlarına ulaşamayacaklar. Tüm vatandaşlarımız bilmeli ki; bu tür olaylar bizi yıldıramaz, kardeşliğimizi bozamaz, gelecek aydınlık Türkiye hayalimize gölge düşüremezler. Milletimiz Çanakkale ruhunu taşıyor. Bu millet ülkemizin geleceğini hedef alan, tehdit eden tehlikelerle karşılaştığında birbirine kenetlenmeyi bilir” dedi.

Konuşmasında teröre destek verenleri işaret eden Yıldırım şunları söyledi; “Öldürülen teröristlerin cenazesine katılmayanları cezalandıracaklarını söyleyenlerin, PKK ya lojistik destek vermek için dokunulmazlık zırhını kullananların, devleti ve hükümeti suçlamasının nasıl bir oyun olduğunu bu millet ibretle izliyor. Yaşadığımız acının hemen ardından İzmir’de ortaya çıkıp terörü protesto etme bahanesiyle bir araya gelenler Türk bayrağının olmadığı bir ortamda adeta teröre destek mitingi yaptılar. CHP’nin, HDP’nin önemli kişileri, bazı STK temsilcilerinin başı çektiği gurup hükümet aleyhine bağırırken Türk bayrağının olmadığı bir ortamda kol kola girmişlerdi. İzmirli bu acı tabloyu ibretle izledi. “

İNSANA YATIRIM YAPMA ZAMANI
“Terör saldırılarının tek amacı birlik ve beraberliği bozmak ve Türkiye’nin enerjisini düşürmek” diyen Yıldırım milletin bu oyunu gördüğünü ve bu seçimde güçlü iktidardan yana inisiyatif kullanacaklarını ifade etti. Tekrar tek başına güçlü iktidarın AK Parti ile geleceğine inandığını söyleyen Yıldırım “13 yılda altyapıya yatırım yaptık. Bunları tamamladık, şimdi sıra üstyapıda. Biz 4 ayda kaybettirilmeye çalışılan enerjimizi tekrar elde edip insanımıza yatırım yapmaya devam edeceğiz. Genç, yaşlı, kadın, çocuk, engelli, emekli kim varsa tüm milletimizin refahı ve sosyal gelişimi için yatırım hamlemizi genişleteceğiz” diye konuştu.

 
Karşıyakalı çocuklar bu kursları çok sevdi
 
İzmir Adayı Kaya: Seçmen ‘Yeniden AK Parti’ diyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP adayı Sertel'den Bornova Kültür Merkezi çıkışı!
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Atila Sertel, ...
MHP Adayı Kılıç: Terörle müzakere edilmez!
MHP İzmir 1'inci Bölge Milletvekili Adayı Senem Kılıç, kendilerinin sadece ...
CHP sahayı indi: Adaylar İzmir'i karış karış gezecek
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir milletvekili adayları birinci ve ikinci ...
 
Demirtaş’ın toplantısı suikast ihbarı nedeniyle iptal edilmiş
HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın gazetelerin Ankara temsilcileriyle ...
MHP konvoyuna jandarma seti!
Mersin’de seçim çalışmasından dönen, aralarında MHP Genel Başkan Yardımcısı ...
Davutoğlu'na çağrı: Kendini bir kanıtla ya...
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara’daki bombalı saldırı sonrası ...
 
Flaş! Başbakan son kayıp sayısını açıkladı
Başbakan Ahmet Davutoğlu özel bir televizyon kanalında açıklamalarda bulundu. ...
Yıldırım’dan 3 kritik mesaj: Bu fotoğraf CHP’ye yakışmadı
AK Parti İzmir Adayı Yıldırım, Ankara katliamı sonrası protesto gösterileri ...
AK Partili Turhan: Koalisyon ekonomik reformlara uygun değil
AK Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili adayı İbrahim Turhan, İzmir Sanayici ...
 
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Statlara sığmayan 23 Nisanları özledik!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İlk Milli Bayramımız!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
CHP ne yaptı, ne yapmalı?
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
CHP'li ıstakozlar iş başında...
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Ayıptır söylemesi' denilirken…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva