HABERLER>SPOR
19 Şubat 2021 Cuma - 21:01

Yeni statta Altay'ın sözü geçti!

Yeni Adana Stadı, TFF 1. Lig'de Adana Demirspor-Altay müsabakası ile kapılarını açtı. 22. hafta mücadelesinde Adana Demirspor, evinde Altay'a 2-1 mağlup oldu.

Yeni statta Altay ın sözü geçti!

TFF 1. Lig'in 22. haftasında Altay'a 2-1 yenilen Adana Demirspor'un teknik direktörü Cüneyt Dumlupınar, "Geçen hafta Adanaspor beraberliği ve bu hafta Altay mağlubiyetinin tek sorumlusu benim. Başkanımızla görüşüp bu camianın önünü açmak adına ne gerekiyorsa yapacağım." dedi.

Dumlupınar, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, maça çıkmadan önce Altay'ın analizlerini yaptıklarında en önemli iki oyuncusunun Paixao ve Kappel olarak öne çıktığını söyledi.

Kappel'in ilk 11'de başlamaması nedeniyle sadece Paixao'ya önem almaları gerektiğini ifade eden Dumlupınar, şöyle konuştu:

"Tabi bütün oyunculara saygı duyuyorum. Paixao'dan bize yakışmayan iki gol yedik. Maça 2-0 mağlup durumda başladık. Oyunu 2-1 kaybettik. Ne olursa olsun bu camianın beklentisi büyük, sorumluluklarımız çok fazla. Geçen hafta Adanaspor beraberliğini, bu hafta Altay mağlubiyetini camiamız kaldıramaz. Hedef şampiyonluk, büyük yara aldık. Geçen hafta Adanaspor beraberliği ve bu hafta Altay mağlubiyetinin tek sorumlusu benim. Başkanımızla görüşüp bu camianın önünü açmak adına ne gerekiyorsa yapacağım. Bu oyuncu gurubuna inancım tam, potansiyeli olan bir takım. Ben başkanımızın bir sözüyle buraya geldim. Ondan ve camiamızdan özür diliyorum. İnşallah bundan sonraki süreçte Adana Demirspor tekrar bir galibiyet serisi yakalayıp, direk Süper Lig'e çıkacaktır. Gönül isterdi ki ilk röportaj son röportajım olmasın. Herkese desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah Adana Demirspor sezon bittiğinde Süper Lig özlemini bitirecektir. Benim inancım tam."

Osman Özköylü: "İyi savunduk, mücadele ettik"
Altay Teknik Direktörü Osman Özköylü, önemli bir takıma karşı iyi bir galibiyet aldıklarını vurguladı.

Adana Demirspor'un Yeni Adana Stadı'nda ilk maçı kazanmak istediğini kaydeden Özköylü, şunları söyledi:

"Bu statta ilk golü atan ve 3 puanı kazanan biz olacağımızı söyledim. Oyuncu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum, bu galibiyeti, mutluluğu bize yaşattıkları için. Ayrıca bu stadı Türk futboluna kazandıran devlet büyüklerimize, emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Olağanüstü güzel bir stat olmuş. Adana şehri de böyle bir stat çok yakışacak. İki çok güzide takım burada güzel maçlar oynayacaktır."

Özköylü, maça istedikleri gibi başladıklarını belirterek, şu ifadeleri kullandı:

"Baskıyla hata yaptırıp goller bulmak istemiştik. Çok kısa sürede bunu gerçekleştirdik. Bu bizi de çok şaşırttı. Çok erken öne geçtik. Ondan sonraki süreçte maalesef galibiyeti koruma psikolojisi takımı geriye yasladı. Aslında burada bizim için avantaj olan noktalar da vardı. İyi savunduk, mücadele ettik. Kazandığımız toplarda dikkatli bir şekilde ayağa paslarla çıkabilsek, finali doğru yapabilsek belki maçı çok daha erken koparabilirdik. 2-0'a rağmen Adana Demirspor oyunun içinde kaldı. Son dakikada yediğimiz gol savunmada yaptığımız tek hataydı. Oyuncularımı kutluyorum, büyük Altay taraftarına yakışır bir mücadele ortaya koydular. Bu galibiyete taraftarımıza armağan etmek istiyoruz."

Adana Demirspor: Zubas, Kaan Kanak, Tayyip Talha Sanuç (Dk. 35 Semih Güler), Samet Akaydın, Rassoul, Aissati (Dk. 46 Rangel), Sedat Şahintürk (Dk. 46 Sinan Kurt), Gökhan İnler (Dk. 35 Mehmet Akyüz (Dk. 89 Berk Yıldız), Traore, Ezeh, Yunus Akgün 

Altay: Stachowiak, Lokman Gör, Berkay Sülüngöz, Cebrail Karayel, Erhan Çelenk (Dk. 90+3 Tolga Ünlü), Thiam (Dk. 90+3 İlhan Depe), Scuk, Ziya Alkurt (Dk. 72 Yekta Kurtuluş), Mossoro (Dk. 62 Kappel), Mehmet Erdem Uğurlu, Paixao (Dk. 90+3 Deniz Kadah)

Goller: Dk. 4 ve Dk. 5 Paixao (Altay), Dk. 83 Semih Güler (Adana Demirspor)

Sarı kartlar: Dk. 2 Tayyip Talha Sanuç, Dk. 57 Kaan Kanak, Dk. 62 Rangel, Dk. 86 Traore (Adana Demirspor), Dk. 37 Cebrail Karayel, Dk. 53 Thiam, Dk. 76 Mehmet Erdem Uğurlu (Altay)

TFF 1. Lig'in 22. haftasında Altay, deplasmanda Adana Demirspor'u 2-1 yendi.

Karşılaşmayı, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik de tribünden takip etti. (AA)

 
Metal fabrikasında korkutan yangın!
 
Fed: Covid-19 salgını ağır bir yük oluşturmaya devam ediyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Emre Mor, Galatasaray'a geri dönüyor
Celta Vigo'da forma giyen Emre Mor'un Süper Lig'e geri döneceği iddia edildi.
Göztepe Boğaz'ı geçemiyor
Spor Toto Süper Lig'de pazar günü Ülker Stadı'nda şampiyonluk adaylarından ...
Altınordu evinde Adanaspor'la oynayacak
Spor Toto 1'inci Lig'de Bursaspor, Beypiliç Boluspor ve Ankaraspor galibiyetleriyle ...
 
Karşıyaka çok karışık
Misli.com 3'üncü Lig 3'üncü Grup'ta 7 maçtır galibiyete hasret kalarak ...
PFDK'dan Bursaspor'a maske cezası
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Tuzlaspor maçında Bursaspor ...
Karşıyaka ile Göztepe filede rakip
Sigorta Shop Kadınlar Voleybol 1'inci Ligi'nde yarın İzmir'in ezeli rakipleri ...
 
Bucaspor 1928'de Aktaş'ın güveni tam
Sezonun ilk yarısını lider tamamladığı Misli.com 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta ...
Fenerbahçe, Cengiz Ünder'e talip oldu
Leicester City'de yeteri kadar forma şansı bulamayan Cengiz Ünder önümüzdeki ...
Rekor bedelle geldi, forma şansı bulamadı
Galatasaray'dan Misli.com 2.Lig ekibi Eyüpspor'a giden Erencan Yardımcı'nın ...
 
Filiz SEZER
Filiz SEZER
Etkili fedakârlık ve kayıp milyarlar
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’in deprem bölgesindeki büyük dayanışması…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu seçimin neden bunca talibi var?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva