HABERLER>EKONOMİ
5 Ekim 2011 Çarşamba - 20:50

Vestel'e tasarımda büyük ödül

Vestel, dünyanın en prestijli tasarım yarışması Design Management Europe'da (DME) büyük ödülü kazandı.

Vestel e tasarımda büyük ödül

MANİSA - Estonya'nın başketi Tallinn'de yapılan yarışmada Vestel, büyük ölçekli firmalar kategorisi finalinde Heineken ve Caetano Bus şirketleriyle yarıştı. Tasarımın yönetime ve ürün geliştirme sürecine entegrasyonu ile şirketin gelişimindeki rolünü değerlendiren DME jürisi, şirketlerin bu yıl tasarım üretimini ve aldığı ödüllerin çokluğunu değerlendirerek Vestel'i büyük ödüle layık gördü. Bu yıl beşincisi düzenlenen Avrupa Birliği destekli yarışmaya 500 firma katıldı. Vestel'in ödülünü tasarım bölümünde çalışan Can Uçkan Yüksel aldı. Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Ömer Yüngül, DME büyük ödülünü kazanmaktan gurur duyduklarını belirterek, şöyle dedi:
 
"DME, diğer uluslararası tasarım yarışmalarından farklı olarak, firmaların ticari başarıya ulaşmada tasarımı nerede konumlandırdıklarını, bu alandaki inovasyon, koordinasyon, liderlik becerilerini ve alınan sonuçları değerlendiriyor. Biz de firmamızın gelişiminde endüstriyel tasarımın yerini, başarımızda gittikçe artan payını en iyi şekilde anlatarak bu ödülü almaya hak kazandık. Jürinin değerlendirmesi bu alandaki yetkinliğimizi ve başarımızı bir kez daha tescilledi."
 
2011 ÖDÜLLERİ
Vestel, DME büyük firma ödülünden önce Nisan ayında Plus X Award'da beyaz eşya ve elektronik ürünleriyle 31 ödül topladı. Üç televizyon ve bir uzaktan kumandayla elektronik alanında 4 ödüle layık görüldü. Beyaz eşyada 11 bulaşık makinesi, 6 fırın, 4 set üstü ocak, 3 buzdolabı, 1 klima ve 2 kombi modeliyle toplam 27 ödül aldı. IF Design 2011'de iki bulaşık makinesi ve bir buzdolabı ile 3 ödül kazandı. Red Dot Design Award 2011'de Odysseus bulaşık makinesi modeliyle ödüle layık görüldü. Türkiye'nin en prestijli tasarım ödüllerinin verildiği Design Turkey yarışmasından da üç LED TV, bir buzdolabı ve iki uzaktan kumanda modeliyle 6 ödüle layık görüldü. Chicago Mimarlık ve Tasarım Müzesi'nin Avrupa Mimarlık, Sanat, Tasarım ve Kentsel Araştırmalar Merkezi'yle düzenlediği Good Design'da iki televizyon, bir digital media controller ve bir uzaktan kumandayla da 4 ödüle layık görüldü.
 
2011 ÖDÜLLERİ

Vestel, DME büyük firma ödülünden önce Nisan ayında Plus X Award'da beyaz eşya ve elektronik ürünleriyle 31 ödül topladı. Üç televizyon ve bir uzaktan kumandayla elektronik alanında 4 ödüle layık görüldü. Beyaz eşyada 11 bulaşık makinesi, 6 fırın, 4 set üstü ocak, 3 buzdolabı, 1 klima ve 2 kombi modeliyle toplam 27 ödül aldı. IF Design 2011'de iki bulaşık makinesi ve bir buzdolabı ile 3 ödül kazandı. Red Dot Design Award 2011'de Odysseus bulaşık makinesi modeliyle ödüle layık görüldü. Türkiye'nin en prestijli tasarım ödüllerinin verildiği Design Turkey yarışmasından da üç LED televizyon, bir buzdolabı ve iki uzaktan kumanda modeliyle 6 ödüle layık görüldü. Chicago Mimarlık ve Tasarım Müzesi'nin Avrupa Mimarlık, Sanat, Tasarım ve Kentsel Araştırmalar Merkezi'yle düzenlediği Good Design'da iki televizyon, bir digital media controller ve bir uzaktan kumandayla da 4 ödüle layık görüldü.(DHA)

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'EXPO 2020'de 2015 şeffaflığına dikkat!
İzmir'in EXPO 2020 serüveninde rakip Tayland'ın kentte yürütülen adaylık ...
Kruvaziyer zirvesi İzmir’de toplanıyor
İzmir Ticaret Odası (İTO) .Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, Ulaştırma ...
Merkez Bankası'ndan dolara müdahale
Merkez Bankası piyasadaki döviz likiditesini artırmak amacıyla döviz cinsinden ...
 
Alman Bankası: AK Partililere 700 milyon euro verdik
Başbakan Erdoğan'ın BDP’li ve CHP’li Belediyeler üzerinden PKK’ya destek ...
EXPO sunumuna dev kadro!
EXPO 2020 yolunda ilerleyen İzmir, Kasım ayında yapılacak sunumda gövde ...
PET SHOW rekor kırdı
Türkiye ve dünyanın dört bir yanından hayvan severler PET SHOW 2011 14. ...
 
Çeşme altın yılını yaşadı ama esnafa yaramadı!
Ramazan ayının yaza denk gelmesine rağmen doluluk oranlarında rekor kıran ...
Mobilya ihracatı için sahaya inecekler
Ege İhracatçı Birlikleri koordinatörlüğünde yürütülen ve Ekonomi Bakanlığı ...
Ege Koop'tan 'demokrasi' paneli
“Demokrasinin ilerisi gerisi olmaz. Demokrasi ya vardır ya yoktur” sözleriyle ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
80’lik güzeller zamana nasıl ‘dur’ dediler?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
En popüler üçüncü içecek
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler (2)
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva