HABERLER>EGE
29 Mayıs 2022 Pazar - 09:32

Vahşice katledildiler!

Biri otomobille ezildi, diğeri 27 bıçak darbesiyle hayatını kaybetti... İkisinin de ailesi isyan etti. Muğla'da borç verdiği parasını isteyen sevgilisi Sahra Gizem Aksu'yu otomobille ezerek öldüren Özcan Oğuz hakim karşısına çıktı, "Bir şeye çarptım. Çöp sandım. durmadım. Kazaydı" dedi. Didim'de komşusu Nizam Cansızlar tarafından 27 bıçak darbesiyle öldürülen 16 yaşındaki Yağmur Tayhan'ın ailesi, ne ceza verilirse verilsin az olacağını söyleyerek, katilin asılmasını istedi

Vahşice katledildiler!

Erkek terörü dur durak bilmiyor. Geçtiğimiz Kasım ayında, Muğla'da Sahra Gizem Aksu'yu otomobille ezen ve 80 metre sürükleyen Özcan Oğuz, ilk duruşmada, "Bir şeye çarptığımı gördüm ama, çöp olacağını düşünüp durmadan yola devam ettim" diyerek olayın kaza olduğunu iddia etti.

10 ay önce Didim'de komşuları tarafından 27 bıçak darbesiyle vahşice öldürülen 16 yaşındaki Yağmur Tayhan'ın katili ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle yargılanacak.

Hayatının baharında cinayete kurban giden kızlarının acısını yüreklerinde taşıyan Anne Ayşe ve Baba Mehmet Tayhan Vahşi, katile ne ceza verilirse verilsin, az olacağını söyleyerek, kızlarının katilinin asılmasını istedi.

80 METRE SÜRÜKLEDİ
Fethiye'de sevgilisi Sahra Gizem Aksu'yu otomobille ezip 80 metre sürükleyen Özcan Oğuz ilk duruşmada, "Bir şeye çarptığımı gördüm ama, çöp diye düşündüm, devam ettim" dedi ve olayın kaza olduğunu iddia etti. Talihsiz kadının olay günü Oğuz'a borç verdiği parayı istediği ve tartışma çıktığı öğrenildi. Olay 16 Kasım 2021'de yaşandı.

Aksu'nun (46) ceset, ezilmiş halde bulundu. Polis ve jandarmanın titiz çalışmasıyla olay aydınlatıldı. İkilinin para yüzünden tartıştığını belirleyen emniyet, Oğuz'un otomobilinde yaptığı incelemede delillere ulaştı. Oğuz'un sevgilisine çarpıp 80 metre sürüklediği ve kaçtığı ortaya çıktı. Oğuz yakalanarak cezaevine gönderildi.

Önceki gün ilk kez hakim karşısına çıkan Oğuz, "Olay gecesi kafamız iyiydi. Eve geldik. Ben yattım. Eşim evden çıktı. Arkadaşımın aracıyla ben de çıktım. Beni telefonla aramış, ben de aradım. Bir elimde telefon, bir elimde direksiyon, bir şeye çarptığımı gördüm. Aracın altında olduğunu cezaevinde öğrendim. Çarptığımı bilsem kendimi o araçla yakardım. Kimseyi görmedim. Bir insanı çarpacak kadar cani değilim" dedi. Acılı anne Hatun Kılıç ise, kızının verdiği borç para yüzünden öldürüldüğünü ileri sürüp, "Bu kaza değil cinayettir. Kızımı kasten öldürdü. Sonuna kadar şikayetçiyim. En ağır ceza ile cezalandırılmasını istiyorum" diye konuştu.

Didim'de geçen yıl komşuları tarafından 27 bıçak darbesiyle öldürülen 16 yaşındaki Yağmur Tayhan'ın katili ağırlaştırılmış müebbetle yargılanacak.

ACILI AİLE
Hayatının baharında cinayete kurban giden kızlarının acısını yüreklerinde taşıyan Ayşe ve Mehmet Tayhan, vahşi katile ne ceza verilirse verilsin, az olacağını söyleyerek, kızlarının katilinin asılmasını istedi. Katilin cinayeti planlamadığını söylemesinin gerçek olmadığını dile getiren anne, "Kızımı öldürürken kullandığı ipi ve koli bandını bir hafta önce almış. Kızımı bilerek isteyerek tasarlayarak öldürdü. Ağırlaştırılmış müebbetle yargılanacak. Mahkeme heyeti, caninin akıl sağlığı yerinde mi değil mi diye rapor istemiş. Bu bizi çok yaraladı. Her şeyi planlayarak yapan bu cani için neden böyle bir rapor isteniyor anlamış değilim. Umarım adalete kısa sürede tecelli eder" dedi.

Mehmet Tayhan ise, "Kızımızı elimizden alan bu caniye ne ceza verilirse az ama adaletin yerini bulacağına inanıyorum" dedi. Tayhan ailesinin avukatı Zekiye Baran ise katil Nizam Cansızlar'ın canavarca hisle veya eziyet çektirerek öldürme suretiyle ceza kanunundaki karşılığının ağırlaştırılmış müebbet olduğunu altını çizdi.  (Yeni Asır)

 
Bornova’yı milli heyecan sardı!
 
'Kelin ilacı olsa...' sözü tarih mi oluyor?
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ehliyetsiz ve alkollü çocuk dehşet saçtı: 4 ölü, 2 yaralı
Manisa'nın Kula ilçesinde, 2 otomobilin çarpıştığı kazada 4 kişi hayatını ...
Uşak'ta düzenlenen Moda Festivali geri dönüşüm defilesiyle başladı
Uşak'ta bu yıl ilki düzenlenen Moda Festivali (Modafest), pet şişe atıklarının ...
Muğla'da yelkenli teknede 35 düzensiz göçmen yakalandı
Muğla'nın Seydikemer ilçesi açıklarında, yelkenli teknede 35 düzensiz ...
 
Denizli'de sıcak hava asfaltı eritti!
Denizli'de mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklığı nedeniyle ...
Kavşakta motorla çarpıştılar... Sürücü canından oldu!
Yunusemre ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaşamını yitirdi.
ATM düşmanı saldırgan alkollü çıktı!
Manisa'nın Turgutlu ilçesinde, elindeki baltayla 2 bankanın otomatik para ...
 
Sevgilisini 70 metre sürükledi! 'Hissetmedim' dedi
Muğla'nın Fethiye ilçesinde, birlikte yaşadığı kadını otomobille çarparak ...
Trafiği riske atma cezasız kalmadı!
Manisa'nın Turgutlu ilçesinde, motosikletiyle trafiği tehlikeye düşürecek ...
25 yıllık kesinleşmiş cezası vardı... İhbar üzerine yakalandı
Manisa'nın Alaşehir ilçesinde hakkında 25 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Manisa bir 'olmaz'ı nasıl 'olur' yaptı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Endüstriyel futbol öğütüp yutuyor!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva