HABERLER>YAŞAM
3 Ekim 2022 Pazartesi - 12:32

Ünlü isimler, müzisyen Onur Şener'in öldürülmesine sessiz kalmadı

Sahneye çıktığı mekanda bilmediği istek parçaları okumadığı için tanımadığı 3 kişi tarafından dövülen müzisyen Onur Şener, aldığı kesici darbeler sonucu hayatını kaybetti. Şener'in canice öldürülmesi sosyal medyada gündem olurken sanat camiasından da peş peşe tepki paylaşımları geldi. Öte yandan Onur Şener'in ikisi bakanlık çalışanı biri de Türk Havacılık ve Uzay Sanayii'nde mühendislik yapan katil zanlıları, sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.

Ünlü isimler, müzisyen Onur Şener in öldürülmesine sessiz kalmadı

Ankara'nın Çankaya ilçesinde bir eğlence mekanında 3 kişi, istekte bulundukları parçayı bilmediği gerekçesiyle tartıştıkları müzisyen Onur Şener'e saldırdı. Aldığı darbelerle ağır yaralanan Şener, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

CAM ŞİŞELERLE SALDIRDILAR

Mekana gelen grup, o sırada sahnede olan müzisyen Onur Şener'den istek parça istedi. Müzisyen Şener ise şarkıyı bilmediğini belirterek çalmadı. Bunun üzerine gruptan üç kişi müzisyenle sözlü olarak tartışmaya başladı, tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü. Mekan çalışanları ile müşterilerinin araya girmeyi kavga sonlandırıldı. Tartışmanın ardından mekanın önünde bekleyen grup, ellerindeki cam şişelerle 2 çocuk babası Şener'e saldırdı. Boğazından cam parçalarıyla ağır yaralanan ve hastaneye sevk edilen Şener, tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

3 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri olayla ilgili 3 şüpheliyi gözaltına aldı. Hayatını kaybeden Onur Şener'in bugün ikindi vakti Ankara'da toprağa verileceği öğrenildi.

ÜNLÜ İSİMLER TEPKİ GÖSTERDİ

Onur Şener'in sahne aldığı mekanın önünde saldırıya uğrayarak ölmesi Twitter gündemine birinci sıradan girdi. Meslektaşlarının öldürülmesine sessiz kalmayan ünlü isimler, sahnelerde yaşanan talihsiz olayları hatırlatarak tepki gösterdi.

İşte ünlü isimlerin Onur Şener paylaşımları...

GÜLBEN ERGEN

"Yazıklar olsun sahneyi, şarkıcıyı, müziği, sanatı böylesine küçümseyen, aşağılayan, basit gören herkese!"

MERT FIRAT

"Ankara'da bir barda, katiller istedikleri şarkıyı bilmiyor diye Onur Şener'i darp edip öldürmüş! Gecenin sonunda bardan çıkmasını bekleyip pusu kurmuşlar. Ne yazsan ne söylesen boş. Yazıklar olsun bu düzenin geldiği yere. Ailesine sabırlar dilerim. Mekanı cennet olsun…"

EMRE AYDIN

"Gerçekten çok üzgünüm ne yazılsa ne söylense faydasız! Ailesine sabır diliyorum."

GÖKHAN ÖZOĞUZ

"Canı bebeğiyle sarılmış bir baba. Birkaç kendini bilmez sıfatsızın egosuna verdi canını, geleceğini kızının. Ne yapsan faydasız, getirir mi bebeğine babasını? Bu necaset ile yoğurulmuş mikroplar akla gelebilecek en sert sözlerle..."

AYDİLGE

"Onur Şener adlı müzisyen, kendisinden istenilen şarkıyı bilmediği ve çalmadığı için mekan çıkışında şarkıyı isteyen müşteriler tarafından öldürüldü. Yanlış duymadınız öldürüldü! Adamcağızın iki çocuğu da yetim kaldı. Bu nasıl bir manyaklık! Bu topluma ne oluyor?"

CAN DÜNDAR

"Devlet kadrosuna sokuşturulmuş katiller, istedikleri parçayı bilmediği gerekçesiyle tartıştıkları müzisyen Onur Şener'e saldırdı. Aldığı darbelerle ağır yaralanan Şener, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti."

FERHAT TUNÇ

"Nasıl bir ülke olduk böyle! Onur Şener adlı genç müzisyen, program yaptığı mekanda kendisinden istenen şarkıyı bilmediği için çalamamış. Mekan çıkışında bekleyen aynı müşteriler, Onur'u acımasızca döverek öldürüyorlar. Bu genç kardeşimizin iki de küçük çocuğu varmış."

SONER ARICA

"İstediği şarkıyı bilmediği (bilse de söylemek zorunda mı o da ayrı!) için bir insanın hayatına vahşice son vermeyi nasıl bir ruhlar yapabilir! Bu korkunç suçun cezası aynı korkunçlukta büyük olmalı... Çok üzücü, çok düşündürücü... Ahh ki ah, çok üzgünüm..."

SEVCAN ORHAN

"Ankara'nın göbeğinde bir barda, magandalar istedikleri şarkıyı okumadı ya da bilmiyor diye (fark etmez) Onur Şener'i darp edip öldürmüş! İşini bitirip bardan çıkmasını beklemiş, pusu kurmuşlar! Bir şarkı yahu bir şarkı! Bunun için cana kıymışlar! 2 çocuk babası! Hangisine yanalım?"

BARIŞ ATAY

"Kendini her şeyin, herkesin sahibi sanan bir tür oluştu. Kadının, çocuğun, hayvanın, girdiği mekanın, arabasını koyduğu kaldırım kenarının... Fütursuz, anlayışsız, tahammülsüz, saygısız ve en kötüsü tehlikeli bir tür. Bu tür karşısına o kadar kendi başımızayız ki!"

Öte yandan polis ekiplerince şüpheli olarak gözaltına alınan A.G., S.S. ve İ.K., Gazi Mustafa Kemal Mesleki ve Çevresel Hastalıklar Hastanesi Adli Muayene Polikliniğinde yapılan sağlık kontrollerinin ardından adliyeye sevk edildi. Öte yandan, şüpheli A.G. ve İ.K.'nin Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nda iş müfettişi olarak çalıştığı, şüpheli S.S.'nin ise Türk Havacılık ve Uzay Sanayii'nde (TUSAŞ) Elektronik mühendisi olduğu öğrenildi.

 
Trafonun kablolarını çaldılar… Esnaf elektriksiz kaldı!
 
Hakim önce eşini sonra kendini vurdu!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Dağlıoğlu ve Tutal Ailelerinin mutlu günü
TÜPRAG Metal Madencilik A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yaşar Dağlıoğlu’nun ...
'Gangsta Paradise'nin sesi Coolio hayatını kaybetti
90'lı yılların dünyaca ünlü rap müzik sanatçısı Coolio, 59 yaşında hayatını kaybetti.
Mehmet KARABEL yazdı... Tadı şahane, lezzeti 'sır', taçlı gurur!
Mehmet KARABEL yazdı... Tadı şahane, lezzeti 'sır', taçlı gurur!
 
Melek Mosso, Mahsa Amini için sahnede saçlarını kesti
Ünlü şarkıcı Melek Mosso, İran'da başörtüsünü düzgün takmadığı gerekçesiyle ...
Usta bestekâr Zeynettin Maraş hayatını kaybetti
Gizli Aşk Bu, İnleyen Nağmeler gibi çok sayıda ünlü şarkının bestecisi ...
Korunmayı bekliyor... Aydın Ölmez Çiçeği'nden 11 tane kaldı!
Ekosistemi Koruma ve Doğa Sevenler Derneği (EKODOSD)’nin yapmış olduğu ...
 
Lady Gaga 65 bin kişilik konseri yarıda kesti
Grammy ve Oscar ödüllü şarkıcı Lady Gaga 65 bin kişilik stadyum konserini ...
Karabağlar-Agah Efendi İlkokulu'nda eğlenceli açılış
Karabağlar-Agah Efendi İlkokulu yeni eğitim-öğretim yılına etkinliklerle ...
Yeşim Yavuzer’in mutlu günü
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Murat Bakan’ın basın ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Erken seçim hangisine yarar?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Endüstriyel futbol öğütüp yutuyor!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva