HABERLER>GÜNCEL
16 Ocak 2021 Cumartesi - 09:59

Üniversitenin tiyatro kulübünde tecavüz skandalı!

Üniversite öğrencisi B.İ.K. aynı okulda kendisinden üst sınıfta okuyan B.İ. ile tiyatro kulübünde karşılaştı. İkili sosyal medya üzerinden bir süre iletişimlerini sürdürdü. B.İ.K. daha sonra şüpheli B.İ. ile bir daha görüşmeme kararı aldı. Son görüşmede yurda giriş saatini kaçıran B.İ.K. okulun tiyatro kulübündeki bir odada kalmaya karar verdi. B.İ. odanın kapısını kilitledi ve B.İ.K. ile yalnız kalınca iddiaya göre ona tecavüz etti.

Üniversitenin tiyatro kulübünde tecavüz skandalı!

Sabah Gazetesi'nden Buse Pehlivan'ın haberine göre; taraflar daha sonra sosyal medyadan mesajlaşarak arkadaşlıklarını ilerletti. B.İ.K. daha sonra şüpheli B.İ. ile bir daha görüşmeme kararı aldı. Ancak B.İ. sosyal medyadan sürekli mesaj atarak ve görüşmek istediğini belirterek ısrarını sürdürdü. B.İ.K.'da aralarındaki arkadaşlık ilişkisinin bitmesi için B.İ. ile bir kafede buluşarak konuşmak istedi.

TİYATRO KULÜBÜNE AİT ODADA DEHŞETİ YAŞATTI
İddiaya göre olay günü B.İ. ile gece geç saatlere kadar konuşan B.İ.K. öğrenci yurduna giriş saatini kaçırdı. B.İ.K. şüpheli B.İ.'ye yurda gidemeyeceğini söyleyince ikili okulun tiyatro kulübündeki bir odada kalmaya karar verdi. B.İ. odanın kapısını kilitledi ve B.İ.K. ile yalnız kalınca iddiaya göre ona tecavüz etti. Bu ilk olayın ardından tarafların ilişkileri yaklaşık 9 ay sürdü. B.İ.K. bu defa kendi rızasıyla birkaç kez birlikte oldu. B.İ.K. en son B.İ.'nin Avcılardaki evine gitti. B.İ. ailesiyle kaldığı evde yine B.İ.K. ile ilişkiye girdikten sonra evden gitmesini istedi. B.İ.K. bu son birliktelikten sonra hamile kaldı.

B.İ.K. okulun tiyatro kulübündekilerden yardım isteyerek topladığı para ile kürtaj oldu ve hamileliğini sonlandırdı. Aradan bir süre geçince yaşadıklarının tecavüz olduğunu anlayan B.İ.K., B.İ.'den şikayetçi oldu. Savunması alınan B.İ. suçlamaları reddederek, B.İ.K.'nın rızasıyla kendisinin birlikte olduğunu iddia etti.

MAHKEME TAKİPSİZLİK KARARINI KALDIRDI
Hamile kaldığına ve kürtaj olduğuna ilişkin savcılığa herhangi bir delil sunamayan B.İ.K.'nın şikayetine takipsizlik kararı verildi. Ayrıca B.İ.K. ilk olayda tecavüze uğradığına ilişkin savcılığa herhangi bir şahitte göstermedi. Takipsizlik kararında mağdur öğrencinin ilk tecavüze uğradığı tiyatro kulübünde ve okulda güvenlik görevlilerinin olduğu kulübün öğrenciler tarafından çok aktif olarak kullanıldığı okulun ve tiyatro kulübünün geceleyin güvenlik görevlileri tarafından sık sık kontrol edildiği, ayrıca kulübün odasının yedek anahtarının da güvenlik görevlilerinde bulunduğu belirtildi. B.İ.K. savcılığın takipsizlik kararına avukatları aracılığıyla itiraz etti.

Mahkemede savcılığın takipsizlik kararını kaldırdı. Mahkemenin takipsizlik kararını kaldırmasının gerekçesinde mağdurun ilk tecavüz olayının gerçekleşmesinde iradesinin ve rızasının bulunmaması olarak açıklandı.

NİTELİKLİ CİNSEL SALDIRI SUÇUNDAN YARGILANACAK
Şüpheli B.İ.'nin okulun tiyatro kulübünün odasında mağdur B.İ.K.'ya karşı 'nitelikli cinsel saldırı' suçundan 12 yıla kadar hapis ile cezalandırılması istendi. B.İ.'nin yargılanmasına önümüzdeki günlerde başlanacak.

 
EÜ’de 6 bin sağlık çalışanı aşılandı
 
Kiraz'da karla mücadele sürüyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Görüntü Bergama'dan! (İzmir'de nereler kar yağacak?)
Soğuk havanın etkisi altına giren İzmir’de kent merkezinde sıcaklıklar ...
Kadir Şeker davası yeniden görülecek!
Konya'da, sevgilisi Ayşe Dırla'yı (35) dövdüğü öne sürülen Özgür Duran'ı ...
Rüşvet iddiası: Bana 10 bin TL ateşle!
Edirne’nin Meriç ilçesindeki devlet hastanesi rüşvet iddiasıyla çalkalandı. ...
 
İstanbul'da terör operasyonu: 8 gözaltı
İstanbul'da PKK/KCK terör örgütüne yönelik 5 ilçede 21 adrese eş zamanlı ...
Whatsapp'tan geri adım: Erteleme geldi
Kullanıcılara getirilen veri paylaşma zorunluluğu tartışmaları üzerine, ...
2021 Yılı Yatırım Programı yayımlandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasını taşıyan "2021 Yılı Yatırım Programı" Resmi Gazete'de yayımlandı.
 
İngiltere-Katar uçağı Şanlıurfa'ya zorunlu iniş yaptı
İngiltere'den Katar'a giden yolcu uçağı, bir kişinin göğüs ağrısı şikayeti ...
İzmir açıklarında korkutan deprem!
Ege Denizi'nde 4.0 şiddetinde deprem meydana geldi.
Son 24 saate ilişkin veriler açıklandı: Günlük hasta sayısı binin altına düştü!
Türkiye'de son 24 saatte 167 bin 211 Kovid-19 testi yapıldı, 8 bin 314 ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu saatte 'vicdan ittifakı' olur mu?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Tunç Soyer yeni bir yola çıktı
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva