HABERLER>SPOR
16 Ekim 2019 Çarşamba - 16:32

Türkerler Holding Göztepe'ye 4. kez sponsor oldu

Türkiye’de İnşaat ve enerji sektörünün öncü firmalarından Türkerler Holding, İzmir’in köklü kulübü Göztepe ile 4. Kez sponsorluk anlaşması imzaladı. Göztepe, Süper Lig’de bu sezon formasında göğüste “TÜRKERLER” şortta ise “MAHALL BOMONTİ İZMİR” logoları ile top koşturacak. Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker; “Ankaralı bir iş insanı olarak İzmir ve spora yatırım yapmak en büyük hayallerimdendi. Bir kez daha bunun gurur ve mutluluğunu yaşıyorum” dedi.

Türkerler Holding Göztepe ye 4. kez sponsor oldu

Türkerler Holding ve Göztepe. Türkiye’nin iki büyük marka ve değeri. Biri yaptığı milyarlarca dolarlık yatırımlar diğeri ise spor arenasındaki başarıları ile iki marka 4. kez el sıkıştı. Türkerler Holding, Göztepe Spor Kulübüne 4. kez sponsor oldu.

Anlaşma, Türkerler Holding’in Halkapınar’daki Mahall Bomonti İzmir projesinin tanıtım ofisinde düzenlenen  basın toplantısında Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker ve Göztepe Spor Kulübü Başkanı Mehmet Sepil tarafından imzalandı. Törene,Türkerler Holding yöneticileri, Göztepe Spor Kulübü Yönetim kurulu, teknik heyet ve bazı futbolcular da katıldı. Anlaşmaya göre, Göztepe sezon sonuna kadar tüm resmi lig, Türkiye Kupası ve özel müsabakalarında, formaların göğüs bölümünde “Türkerler”, şortta ise “Mahall Bomonti İzmir” logoları ile çıkacak.


TÜRKER ; “İNANDIK, VAZGEÇMEDİK. SAYIN BAŞKANLA YİNE EL ELE VE OMUZ OMUZA BU MASADAYIZ”

Türkerler Holding yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker, “Türkiye’ye Avrupa’dan ilk sportif başarıları getiren Göztepe Spor Kulübümüzle bir kez daha işbirliği yapmaktan büyük memnuniyet duyuyorum.İzmir’in, iş dünyasıyla, yatırımlarıyla, sanatıyla, sporuyla daha da yükselmesi gerektiğini düşünen bir iş insanı olarak,3 yıldır olduğu gibi bu yılda İzmir’in gururu Göztepe’mize destek olmak bizlere onur veriyor” dedi.

Türker, "En büyük temennim Göztepe’nin sadece Süper Lig’de değil, Avrupa liglerinde de iyi yerlere gelmesi olduğunu, o gün geldiğinde de yine İzmir’in, sporun destekçisi olacaklarını özellikle vurguladı. 

YENİ STAD
Göztepe ve taraftarların büyük bir heyecanla beklediği yeni stadyum ise 2020 yılının ocak ayında açılacak. Yani sadece 3 ay sonra. Yeni stadyumda Göztepe’nin ilk maçı Beşiktaş’la…
Kazım Türker, “Kuşkusuz bu yeni stad ve yeni heyecan değerli oyuncularımıza ve taraftarlarımıza çok iyi bir motivasyon olacak, İzmir’e de çok yakışacak. İzmir’e bu değeri kazandıran herkese buradan kendi adıma teşekkür etmek isterim” dedi.

Türker, “Türkerlerin, başta İzmir, bölgeye, inşaat, sağlık, yenilenebilir enerji alanlarında büyük yatırımları var. Mahall Bomonti İzmir, İzmir-Bayraklı Şehir Hastanesi ile rüzgâr ve jeotermal santralleri  öne çıkanlardır. İzmir’e son 3 yılda toplam yatırımımız 2 milyar dolara yakın. Yaklaşık 12 milyar lira” sözleri ile İzmir’in kendileri için çok özel bir yeri olduğunu özellikle vurguladı. 

Sepil: “İşbirliğimiz 4. yılında da İzmirimize daha çok değer katacak".
Göztepe Spor Kulübü Başkanı Mehmet Sepil ise şöyle konuştu : “İzmir’imizi Süper Ligde en iyi şekilde temsil etmek için var gücümüzle mücadele etmeye devam edeceğiz. Kentimizin gelişmesi, istihdam ve değer yaratması açısından çok önemli katkı sağladığına inandığım, “Mahall bomonti İzmir” projesine imza atan, Ülkemizin en kıymetli holdinglerinden Türkerler Holding ile bir kez daha çok değerli bir sponsorluk  anlaşmasına imza attık. Ülkemizin her alanda birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğu bugünlerde, İzmir’imize değer katacak bu birlikteliğin oluşmasında büyük katkı sağlayan Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker ve ekibine bir kez daha teşekkür ediyorum, işbirliğinin her iki kurum açısından da hayırlı olmasını diliyorum" dedi .

Törenin sonunda Göztepe Spor Kulübü Başkanı Sepil, Kazım Türker’e kendi isminin yazılı olduğu Forma hediye etti.

 
İzmir'in tartışılan binaları için yeni karar!
 
'Yaptırımlara gerekli cevabı vereceğiz'
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Altay'da tam gaz derbi mesaisi
TFF 1. Lig'de zirve takibini sürdüren Altay, pazar akşamı Altınordu ile ...
Karşıyaka'ya özel 'susmayan forma'
Karşıyaka, bu sezona özel susmayan forma tasarladı. Türkiye'de ilk kez ...
Altınordu'da tek hedef zafer
TFF 1'inci Lig'de pazar günü İzmir derbisinde Altay'ı konuk edecek Altınordu, 3 puana odaklandı.
 
UEFA'dan Millilerin asker selamına soruşturma
UEFA, Arnavutluk ve Fransa maçlarında Türk futbolcuların olası siyasi ...
İzmir'in altın cimnastikçileri olimpiyat hazırlıklarına başladı
Almanya'da düzenlenen Artistik Cimnastik Dünya Şampiyonası'nda ülkemize ...
Karşıyaka'da Başkan Büyükkarcı umut saçtı
TFF 3. Lig 2. Grup'ta deplasmanda Esenler Erokspor'a 1-0 yenilerek son ...
 
İzmir derbisinde tecrübe gençliğe karşı
TFF 1'inci Lig'de pazar günü Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı'nda Altınordu ...
Göztepe ilkleri yaşamak istiyor
Süper Lig'de milli aranın ardından cumartesi günü Medipol Başakşehir'e ...
Menemenspor'da Laleci destek istiyor
TFF 1'inci Lig'de milli maç arasından önce deplasmanda Adana Demirspor'u ...
 
Filiz SEZER
Filiz SEZER
Etkili fedakârlık ve kayıp milyarlar
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’in deprem bölgesindeki büyük dayanışması…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu seçimin neden bunca talibi var?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva