HABERLER>GÜNCEL
10 Ekim 2021 Pazar - 19:30

Tugay'dan stat çıkışı: Karşıyaka stadı hak ediyor!

Danışma Kurulu'nun basına kapalı bölümünde konuşan Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, "Sizlerin Tire’de, Bornova'ya yapmış olduğu stat için de teşekkür ediyorum. Karşıyaka’nın da bir stadı hak ettiğini düşünüyorum. Bu konuda dava açmış 7 tane vatandaş var. Bir kısmı davadan çekildi ve davayı kaybettiler. Hukuki olarak stat yapılmasının önünde bir engel kalmadı" ifadelerini kullandı.

Tugay dan stat çıkışı: Karşıyaka stadı hak ediyor!

Oktay GÜÇTEKİN / EGEDESONSÖZ - CHP Danışma Kurulu toplantısında basına kapalı bölümde kürsüye çıkarak Karşıyaka Stadı ile ilgili konuşan Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay ise Karşıyaka'nın stadı hak ettiğini söyledi.

TUGAY: KARŞIYAKA’NIN DA BİR STADI HAK ETTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM
Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay söz alarak yaptığı konuşmada İstanbul’da gittiği bir toplantıdan örnekler vererek Karşıyaka’nın stat istemi konusuna değindi. Tugay, “Geçenlerde SODEM denetim kurulu nedeniyle İstanbul’daydım. Aynı zamanda tarım ve kalkınma zirvesi için de orada bulunduk. Kadıköy’de toplantı yapıldı. Tesadüf Fenerbahçe’nin de o gün bir Avrupa kupası maçı vardı. Sesler geliyordu. Selami Başkan, 'Bu stat buraya yapılırken şehrin içine stat olmaz diye itiraz edenler vardı. Onlara dedim ki, “statlar uzakta olursa insanlar yürüyerek gelir. Dışarıda olimpiyat stadı var. Orada maç olduğu gün trafik tıkanıyor. İnsanlar yakıt ve zaman harcıyor. Ama Fenerbahçe stadına yürüyerek geliyorlar. Maç öncesinde ve sonrasında çevredeki esnaf gelen taraftarlardan dolayı çok kazanıyor. O yüzden herkes mutlu. Çok az insan rahatsızlık hissediyor. Ben bunun doğru olduğunu savundum ve stat oradaki esnafı da vatandaşı mutlu etti' dedi" diye konuştu.

Tugay açıklamasının devamında şu ifadeleri kullandı:

Selami Başkan bunu söylerken Karşıyaka’dan hiç haberdar değildi. Orası ile ilgili bir şey düşünmüyordum. Sonra dedi ki, “Avrupa’daki statlar şehrin içerisinde.” Yakında, hemen dibimizde Göztepe stadı var. Bunlar hali hazırda şehrimizdeki örnekler. Sizlerin Tire’de, Bornova yapmış olduğu stat için de teşekkür ediyorum. Karşıyaka’nın da bir stadı hak ettiğini düşünüyorum. Bu konuda dava açmış 7 tane vatandaş var. Bir kısmı davadan çekildi ve davayı kaybettiler. Hukuki olarak stat yapılmasının önünde bir engel kalmadı. Bu süreçte maalesef Karşıyakalılar da yaşanan tartışmalar da çok kötü boyutlara gelmişti. Bunları tamir etmeye çalışıyorum. Bu konudaki eleştirilerinize karşı kendi görüşümü dile getirmek istedim. Ve anlayışlarınızı dile getirmek için söz aldım. Bunu artık tartışma konusu haline getirmemeyi diliyorum. Bunun yanlış bir karar olmadığına dair kanaatimi dile getirdim” dedi.

 
TBMM'de bu hafta 'vergi düzenlemesi' görüşülecek
 
Kadın Hentbol Milli Takımı, İsveç’e 31-23 yenildi
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
izmirli 11 Ekim 2021 Pazartesi 09:34

önce takım olun.

Yorumu oyla      2      3  
SOKAK 11 Ekim 2021 Pazartesi 09:00

Karşıyaka stadını bugün ki yerinde yapılanmasını savunanların kente iyilik yapmadığını düşünüyorum. Hele birde bunu savunanlar yerel yöneticiyse... O bölgenin yoğunluğu bu yükü kaldırır diyen bir aklıselim varsa bir adım öne çıksın. Stat yapılsın amenna... ama buraya değil. NOKTA

Yorumu oyla      5      4  
ABY 10 Ekim 2021 Pazar 21:52

Buraya değil Örnekköy e yapın stadı. Sn. Aziz Kocaoğulu'nun dediğini yapın. Şehrin içine göbeğine beton yığmayın. Yine bu alanı amatör branşlar ve halkın spor yapması için organize edin. Tribünlerin altlarına yapacağınız ticari alanlar için bu alana kıymayın. 15.000 kişilik stad Karşıyaka için yeterli değil. Kaf Kaf 1980 ler de 80.000 kişiye maçlar oynadı. Yarın süper lige çıktığında bu stad yetersiz kalacaktır. Yoksa Karşıyaka yönetiminin süper lige çıkmak gibi bir vizyonu yok mu?Ayrıca buraya stad yapıldığında bu bölge trafiği çok sıkışacaktır ve bu bölgenin iklimi bile etkilenecektir. Unutmayın beton kütle ısı depolar. Karşıyaka ya kötülük yapmayın. Siyasi nedenlerden dolayı yapmış olmak için stad yapmayın. Örnekköy Karşıyaka merkeze çok uzak değil. Tramvayda o bölgeye uzatılacak. Stadı merkeze yaparsanız Z kuşağı sizi affetmez. Şehir merkezlerini yaşanabilir olmaktan çıkarmayın. Bölgenin iklimini yaşam kalitesini beton yığınları ile bozmayın. İyi düşünün doğru karar verin.

Yorumu oyla      6      3  
Cemal 10 Ekim 2021 Pazar 20:24

Başkanım ben sizi seviyor ve tüm samimiyetinize inanıyorum. Ben yılların partilisiyim. Başkanım belediyede müdürleriniz ile ilgili şikayetler ve haklarında yoğun e la estiriler var, mesala destek hizmetleri müdürünüz ve tesisler müdürümüz ile ilgili rahatsızlıklar var. Araştırabilirsiniz ne gibi rahatsızlık olduğunu buradan yazmıyacağım fakat bunları değiştirmezseniz başınızı ağrıyacağı kesin. Siz iki müdürünüz ile ilgili rahatsızlığı araştırırsaniz görüşünüz başkanım. Sizi bir partili olarak uyarmak zorundayım Tabi ki takdir sizin uyarıları dikkate alırsanız inanınki başaralı olacağınıza inanıyorum. Ortak akıl kazandırır başkanım.

Yorumu oyla      2      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Buca tacizcisi yakalandı!
İzmir'in Buca ilçesinde, 5 kadına cinsel tacizde bulunduğu ileri sürülen ...
Dünyanın en büyük çay bardağı Guinness’e aday
Türkiye'de çayın yetiştirildiği Rize'de, 'Çay Çarşısı' projesi kapsamında ...
Türkiye Grand Prix'inde zafer Bottas'ın oldu
Formula 1 Dünya Şampiyonası'nın 16. ayağı Türkiye Grand Prix'ini Mercedes’in ...
 
Türkiye'nin konuştuğu olayda şoke eden gelişme!
Hatay'da tavla oynayan 5 kişinin gözü önünde, kız arkadaşı Elif D.'yi ...
İnciraltı’nda büyük tehlike uyarısı: İzale-i şuyu davası!
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından planlama süreci devam eden İnciraltı’nda ...
Başkan Soyer'den İklim Acil Durumu çağrısı
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Sürdürülebilir Kentler Ağı ...
 
İzmir'de dehşet dolu dakikalar! Kız arkadaşını öldürüp, intihar etti...
İzmir'in Buca ilçesinde evde bıçaklanmış bulunan iki kişiden biri hayatını ...
İsim ve soyisim düzeltmeleri artık e-Devlet'te
Yazım ve imla hatası veya düzeltme işareti kullanılmasından kaynaklanan ...
İzmir'de pitbullar dehşet saçtı!
İzmir'in Menderes ilçesinde İlhami Küçük'e (60) ait 2 pitbull, Murat Turan'ın ...
 
Filiz SEZER
Filiz SEZER
Etkili fedakârlık ve kayıp milyarlar
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’in deprem bölgesindeki büyük dayanışması…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu seçimin neden bunca talibi var?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva