HABERLER>POLİTİKA
2 Eylül 2020 Çarşamba - 14:40

Torbalı’da ‘kansız siyaset’ polemiği!

Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur’u hedef alan açıklamalarda bulunan AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın’a cevap CHP İlçe Başkanı Erol Günaydın’dan geldi.

Torbalı’da ‘kansız siyaset’ polemiği!

EGEDESONSÖZ- AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın, Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur'un Kızılay'ın kan toplama aracına yer göstermemesi ve ilçede bulunan Atatürk Mahallesi'nde belediye mülkiyetindeki binada faaliyet gösteren Sağlık Ocağı için tahliye kararı aldığını belirterek kendisini sert bir dille eleştirmişti.

BUNUN ADI KANSIZ SİYASET
Uygur’a yüklenen Günaydın açıklamasında “Ne ilçenin sokaklarında, ne belediyede kendisini göremezsiniz. Ancak kapalı kapılar ardına saklanarak, sağlık ocağının tahliye kararının altına imza atar. Bu kadar ucuz siyaset görülmemiştir. Böyle siyaset olmaz olsun. Kan üzerinden yapılan bu siyaset, kansız bir siyasettir. İnsanların sağlığı üzerinden yapılan bu siyaset tamamen ilkel, vahşi bir siyasettir" demişti.

KEK DAĞITARAK HİZMET ETTİĞİNİ SANIYOR
Selman Günaydın’a yanıt CHP Torbalı İlçe Başkanı Erol Günaydın’dan geldi. CHP İlçe Başkanı Erol Günaydın açıklamasında “‘Kan siyaseti’ ile gündeme gelmek isteyen Selman Günaydın siyasette yer tutabilmek, gündemde kalabilmek adına Uygur’u hedef almaktan ne zaman vazgeçecek? Torbalı tarihinin en yüksek oyuyla başkan seçilen bir başkan için, göreve geldiği günden beri ‘Uygur’u göremiyorum’ diyerek algı oluşturmaya çalışan AK Partili başkan, köy ve mahalleleri gezmeyi hizmet mi sanıyor? Lütfedip belediyeye giderse başkanı her zaman görür. Hizmetin adı bu mu? Birçok kişinin evinde internet yok, çocuğu uzaktan eğitimle ders alamıyor, onlarca sokakta hala alt yapı yok. Hükümetin partisinde ilçe başkanı olmasına rağmen bunun çözümü ya da sorunun dillendirilmesi adına tek adım atmayan bir siyasetçi çocuklara kek dağıtarak hizmet ettiğini mi sanıyor? Selman Günaydın’ın belediye başkanı olma hevesini çok iyi anlıyoruz. Bir yere veya makama gelmek için söylemedikleri tek şey İsmail Uygur’un 30 yıl önce trafikte kırmızı ışığı ihlali ve yediği cezadır.” dedi.

KAN SİYASETİ İTHAMI
Açıklamalarını sürdüren CHP’li başkan, “Kan siyaseti günümüzün nefret uyandıran siyasetidir. Kan üzerinden siyaset çok ağır bir ithamdır. Bu ithamın ne anlama geldiğini bilmeyenler şunu bilsinler ki, kan üzerinden siyaset yapanları sadece Torbalı halkı değil, Türk milleti çok iyi bilmektedir.  Her açıklamalarında A Haber’e özenerek geçmişte ‘Ceza alan, aday olamayan, oğlunu müdür yapan, işçileri sokağa atan Torbalı belediye başkanı’ diye cümlelerine başlıyorlar. Başkanımızın bir günden bir güne, bir yolsuzlukla, avantayla veya rantla anıldığını duydunuz mu? Duymadınız, çünkü yok. Bunu onlar da biliyorlar. Olsaydı afiş yapar sokakları süslerdiler” ifadelerini kullandı.

TORBALI’NIN ADINI KARALIYORLAR
Selman Günaydın’ın çirkin siyaset yaptığını belirten Erol Günaydın, “Gençliğin de vermiş olduğu acemilikle twitterda başkanımızı etiketleyerek kamuoyunda başkanımızın saygınlığını azaltmak istiyorlar. Ancak çok sevdiklerini söyledikleri ve bugüne kadar tek çivi çakamadıkları Torbalı’nın adını karalamaktan öteye gidemiyorlar. Seçimle gelen, 30 yılını Torbalı’ya adayan bir kişi Torbalı’dan nasıl bir intikam alabilir? Bu nasıl bir ithamdır. Bu yaptıkları siyaset abilerinin çirkin siyasetinden öte değildir” dedi.

VATANDAŞ ARTIK NE CAHİL NE DE KÖR
Milli bayramlarda Selman Günaydın’ın tören alanında olmadığını açıklayan Günaydın, “Biz siyasetçilerin, bugünlerde söylediğinin çok bir önemi yok. Vatandaş olanı biteni, doğruyu yanlışı zaten biliyor. Algı yaratarak siyaset yapmak ve siyasette yer tutmak çok eskiler de kaldı. Vatandaş artık ne cahil ne de kör. Belediye başkanını sokakta göremediğini söyleyen AK Partili başkan, sabahın erken saatlerinde kutlanan ‘19 Mayıs ve 30 Ağustos’ta neredeydi?’ demiyoruz. Çünkü kimin nerede, neyi nasıl yaptığı bizi ilgilendirmez” diyerek sözlerine son verdi.

 
İki kardeşten tarlada silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı!
 
Bakan Pakdemirli'den üzüm açıklaması: Muhalefetin bile aklında olmayan fiyatı açıkladık
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
ali 3 Eylül 2020 Perşembe 11:40

ülkemizdeki siyaset tamda böyle yapılıyor.doldur boşalt siyaseti.sizlerin konuşmaları millete ne kar sağlıyor! sadece siyasetciler egolarını tatminediyorlar.

Yorumu oyla      2      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Vekilden o tweet hakkında açıklama: Danışmanım yaptı
AK Parti Manisa Milletvekili Tamer Akkal, cezaevinde kızlarıyla görüşmesine ...
AK Partili Dağ’dan Soyer’e demokrasi çıkışı: Söylemi ve eylemi örtüşmüyor!
Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, İzmir ...
CHP’li Kılıç’tan ‘öğrenim kredisi’ için kanun teklifi
CHP İzmir Milletvekili Av. Sevda Erdan Kılıç, üniversite öğrencilerinin ...
 
DEÜ Hastanesi’ndeki sürgün iddiası meclis gündeminde
CHP YDK Üyesi ve İzmir Milletvekili Mahir Polat, DEÜ Hastanesi SES İş ...
AK Partili Nasır'dan kentsel dönüşümde 'İzmir modeli' vurgusu
AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) ...
CHP PM üyesi Nalbantoğlu ayrımı net koydu: Hayata bakış açımız farklı!
İktidar ile CHP'nin aynı yöne bakmadığının altını çizen Nalbantoğlu, "Biz ...
 
Barış Atay’a saldıranların kimlikleri tespit edildi
İstanbul-Kadıköy’de Türkiye İşçi Partisi (TİP) Hatay Milletvekili Barış ...
Sürpriz görüşmenin perde arkası!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı kabul etti.
Pankart çıkışı: Avukatlıktan men tartışılmalı!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Erken seçim hangisine yarar?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Endüstriyel futbol öğütüp yutuyor!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva