HABERLER>GÜNCEL
3 Kasım 2022 Perşembe - 13:31

Taciz, linç, karakoldan firar, yakalanan yanlış adam… İzmir’de aksiyon filmi gibi olay!

İzmir’in Seferihisar ilçesinde dün akşam saatlerinde üniversiteli bir kız öğrenci evinin girişinde sarhoş ve silahlı komşusu tarafından tacize uğradı. Genç kadının çığlıkları üzerine toplanan mahalleli şahsı linç etmeye çalışırken emniyet birimleri zanlıyı karakola götürdü. Karakoldan firar eden zanlıyı bulmak isteyen polisler ise yanlış kişiyi yakalayıp karakola getirdi. Mağdurun uyarısı sonrası zanlı bulundu. Tacizci mahkeme tarafından serbest bırakıldı.

Taciz, linç, karakoldan firar, yakalanan yanlış adam… İzmir’de aksiyon filmi gibi olay!

Olay dün akşam Turabiye Mahallesi’nde meydana geldi. İddialara göre gece saatlerinde antrenmandan evine dönen genç bir kadın apartman girişinde komşusunun tacize uğradı. Alkollü ve silahlı olan tacizciye tepki gösteren genç kadın çığlık atarak yardım istedi. Evine kaçan genç kadını takip eden tacizci kaçmak yerine kapılarına dayandı.

MAHALLELİ LİNÇ ETMEK İSTEDİ
Bu esnada yardım seslerine gelen komşular ile tacizci arasında arbede yaşandı. Arbede esnasında tacizcinin merdivenlerden düştüğü iddia edildi. İhbar üzerine olay yerine emniyet ekipleri gelirken, taciz olayı ardından mahalleli apartman önüne toplanıp zanlıyı linç etmek istedi. Linç girişimini polis ekipleri engellerken zanlı karakola götürüldü.

FİRAR ETTİ, POLİSLER YANLIŞ ADAMI GETİRDİ
Zanlının emniyette sorgusu sırasında emniyet firar ettiği iddia edildi. Polis ekipleri ise zanlı yerine olayla alakası olmayan başka birisini gözaltına aldığı belirtildi. Tacize uğrayan genç kadının kendisini taciz edenin yakalanan şahıs olmadığını söylemesi üzerine polis ekipleri tekrar tacizci aramaya çıktı. Gecenin ilerleyen saatlerinde gerçek tacizciyi yakalayan emniyet güçleri zanlıyı sorguya aldı.

Mahkemeye çıkarılan zanlı serbest bırakıldı.

DEHŞET ANLARINI ANLATTI
Mahkeme kararının ardından ise tacize uğradığını iddia eden genç kadın yaşadıklarını anlattı.

Genç kadın şunları söyledi:

 ‘Saat 11 sularında antrenman çıkışı evime geldim. Apartmanımızın girişinde elektrik bağlantısı yok. Telefon flaşı ile dairemize kadar çıkıyoruz. Apartmana girdiğimde, asansörün önünde adamı gördüm. Onu daha önce hiç görmemiştim, asla tanımıyorum. Alt katımızda oturuyormuş, hiç görmedim. “İyi akşamlar” diyerek tam yanından geçecekken elini duvara yaslayarak geçişimi engelledi. Daha sonrasında belimden tutarak kendisine doğru çekti. Bu esnada itiş kakış yaşandı aramızda. Ben çığlık atamaya başladım. İki kat boyunca arkamdan koştu. Ev arkadaşım evde olduğu için kapının önünde kapıyı çalmaya başladım. Kapıyı bir yandan çalarken bir yandan da bağırıyorum sürekli. Eve girdiğimde kapıyı kapattığımda malum şahıs kapıya dayandı. Kapıyı çalmaya devam etti. Yan binada iki kız arkadaşımız daha yaşıyor. Ev arkadaşım diğer arkadaşlarımızla telefonda konuşurken durumu anlattı. Yan binadan arkadaşlarımız geldiğinde şahıs hala daha kapıdaymış zaten arkadaşlarımıza ise içeriden sesler geldiğini merak ettiği için kapıda durduğunu söylemiş. Ben arkadaşlarıma kapıyı açtığımda adam hala daha kapıdaydı. Şahıs aşırı derece alkollüydü, alkol kokusu apartmana yayılmıştı… Elinde de zaten pet şişe vardı onun içerisindeki de büyük ihtimalle alkoldü. Arkadaşlarımızla beraber adamla itiş kakış yaşadık bu esnada adam merdivenlerden düşmüş. Sanırım sarhoşluğun verdiği etkiyle merdivenden düştükten sonra apartmanın bodrum katına inmiş. Arkadaşımın çektiği videoda şahsın belinde silah olduğu gözüküyor. Sonrasında polisler geldi, şahsı aldılar”

TACİZCİ İLE AYNI BİNADA YAŞIYORUM
Karakolda yaşadıklarını anlatan genç kadın, “Polislerle beraber karakola gittik.  Gece saat 4’ e kadar karakoldaydık. Şahıs bu arada karakoldan kaçtı. Sonrasında polisler peşinden gitti. Polisler geri geldiklerinde yanlış adamı bulup getirdiklerini gördüm. Polislere saldırganın bu adam olmadığını söyledik. Daha sonrasında asıl saldırgan bulundu, karakola tekrar getirildi. Bize verilen bilgide tutuklu yargılanacağı söylendi. Ancak biz bugün sabah itibariyle saldırganın dışarıda olduğunu öğrendik. Adam serbest bırakılmış ve hangi cesaretle bilmiyorum evine girmiş yaşıyor ve biz bu saldırganla aynı katta oturuyoruz. Daha sonra alıp götürdüler” dedi. (Oluşum Medya)

 
İSİG Meclisi açıkladı… Ekmek parası uğruna 66 can!
 
Kardeş belediyelerden Balçova’ya ziyaret
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İSİG Meclisi açıkladı… Ekmek parası uğruna 66 can!
İSİG Meclisi’nin açıkladığı rapora Ekim ayında İzmir’de 6 işçi çalışırken ...
'Müze adam'a gözaltı!
İzmir'in Tire ilçesinde, bir kişinin yapılan üst aramasında Roma ve Bizans ...
İzmir'de engelli kız çocuğuna istismar davasında beraat kararı!
Konak ilçesinde, o dönem 16 yaşında olan işitme ve zihinsel engelli İ.U. ...
 
İzmir Valisi Köşger birden kendini yere attı!
İzmir'in Buca ilçesindeki Ayyıldız Hafızlık Kuran Kursu'nda, Afet ve Acil ...
DEÜ'ye ilk 500 gururu!
İngiltre merkezli QS Dünya Üniversite Sıralamaları: Sürdürülebilirlik ...
Otomobilde uyuşturucu ile yakalanan 2 şüpheliye tutuklama!
İzmir'in Buca ilçesinde durdurulan otomobilde toplam 75 gram metamfetamin ...
 
Kuluçkadaki tavuğu altından uyuşturucu çıktı!
Konya'da düzenlenen narkotik operasyonunda kümeste kuluçkaya yatan tavuğun ...
İzmir'de örnek şoföre ödül
Aracında unutulan serveti sahibine teslim eden örnek şoför Bülent Appan, ...
Annesini katleden sanık hakim karşısında!
Bursa'da annesi Azime Akman'ı vahşice öldüren Muhammet Ergül adlı cani, ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu saatte 'vicdan ittifakı' olur mu?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Tunç Soyer yeni bir yola çıktı
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva