HABERLER>POLİTİKA
4 Temmuz 2022 Pazartesi - 09:03

Sürekli'den Karşıyaka eleştirisi: Yerel idare topu taca atıyor!

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli; teşkilat mensupları, esnaf ve sivil toplum kuruluşlarına yaptığı ziyaretlere ara vermeden devam ediyor. İzmir’i kırsalda ve metropolde karış karış gezip toplumun her kesimine kulak veren Başkan Sürekli, Karşıyaka’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Temasları sırasında Karşıyaka ile ilgili sorunların dile getirilmesi üzerine Başkan Sürekli, yerel yönetimin verdiği sözleri tutmadığı gibi topu sürekli taca attığını söyledi.

Sürekli den Karşıyaka eleştirisi: Yerel idare topu taca atıyor!

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Karşıyaka’da bir dizi temaslarda bulundu. AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanlığında, AK kadrolarla buluşan Başkan Sürekli, teşkilat çalışmalarına ilişkin bilgi aldı, değerlendirmelerde bulundu. AK Parti’nin her kesime hitap eden ve geniş tabanlı bir siyasi parti olduğunu hatırlatan Başkan Sürekli, “2002 yılından bu yana milletimizin güven ve teveccühünü sarsmadan, güçlü bir Türkiye inşa ettik. Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde, hedeflerimize emin adımlarla ilerliyor, çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Elbette bunu teşkilatlarımızla dava arkadaşlarımızla omuz omuza yapıyoruz.” diye konuştu.

Yerel yönetim, verdiği sözleri tutmadığı gibi topu sürekli taca atıyor
İlçe teşkilatının ardından Karşıyaka Makedonya Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği (MAK-GÖÇ)’ni ziyaret eden Başkan Sürekli, Dernek Başkanı İlhami Yıldız ve dernek yönetimine çalışmalarında başarılar diledi. Başkan Sürekli daha sonra Karşıya Çarşı’da AK Nokta standındaki çalışmalara ilişkin bilgi alıp çarşı esnafına konuk oldu. Sıcak karşılama için Karşıyaka esnafına teşekkür eden Başkan Sürekli, temasları sırasında Karşıyaka ile ilgili sorunların dile getirilmesi üzerine, yerel yönetimin verdiği sözleri tutmadığı gibi topu sürekli taca attığını söyledi.

İzmir sorunlarla boğuşuyor
Koku başta olmak üzere İzmir’in birçok sorunla boğuştuğunu kaydeden Başkan Sürekli, Karşıyaka’nın da benzer sorunlar yaşadığını ifade edip, “Temaslarımızda yerel yönetimlerin yetersizliğine ilişkin çok sayıda şikâyet alıyoruz. İzmir hepimizin malumu, peki Karşıyaka farklı mı? Maalesef değil! Trafik, stat, alt yapı, kentsel dönüşüm ve çöp gibi ana sorunlar ortada. Yerel idare bu problemleri görmüyor ve görmezden geliyor. Ama biz buna fırsat vermeyiz. Her bir konuyu yakından takip ediyoruz ve gündemde tutmayı sürdüreceğiz. Metropolde, ilçelerde, cadde ve sokaklarda her kesimden herkesle konuşuyoruz. Milletimiz her şeyin farkında ve 11 ay sonraki seçimlerde gereğini yapacaktır. Cumhur İttifakı olarak İzmir’de iddialıyız, hedefimiz ortada, saha çalışmalarında İzmirlinin teveccühünü görüyor ve bundan mutluluk duyuyoruz. Bize oy versin vermesin 85 milyonunun sorununu çözmekle mükellefiz, bugüne kadar böyle hareket ettik, herkesin talebine yetişmeye çalışıyoruz. Hedeflerimiz büyük, yolumuz uzun, yorulmadan, yılmadan, usanmadan hedeflerimize ulaşmak için çalışmaya devam ediyoruz.” dedi.

 
Elektrikli otomobillere ÖTV ayarı!
 
80'lik sınav öğrencisi: Tabuta girene kadar okuyacağım
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Vizyon sıfır 4 Temmuz 2022 Pazartesi 09:51

Ana sorunlar denilen şeyler genel, her yerde olan sorunlar. Trafik sorunu olmayan büyük şehir var mı? Siz çözecekseniz yönettiğiniz yerlerde niye çözemediniz? En bariz örneği İstanbul. 25 yıl sonrası öğle saatinde bile trafik var. Koku sorunu, altyapı sorunu İstanbul'da da var, neden çözmediniz? Stat nasıl ana sorun oluyor, onu anlamadım. Zamanında 40 bin kişilik stat Örnekköy'e yapılacaktı, kim istemedi? Karşıyaka gibi bir yere, binaların arasında 3 tribünlü bir stadı mı layık görüyorsunuz ? Yahu oraya stat mı olur? Bu nasıl vizyon, şehircilik anlayışı?

Yorumu oyla      6      3  
SOKAK 4 Temmuz 2022 Pazartesi 09:23

Bir dava ifadesidir gidiyor. Allah aşkına nedir davanız bir açıklasanız da öğrensek artık bunu. Eğer bahsettiğiniz ekonomi ise ortada, yok eğitimse o da belli, yok hukuksa o zaten aleni ortada, yok tarımsa zaten kalmadı, yok hayvancılıksa sütü olan inekler bile kesildi... nedir bu davanız açıklayın da öğrenelim artım bizde?

Yorumu oyla      6      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Binali Yıldırım'dan sahne performansı
Erzincanfest 2022 kapsamında Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen konser ...
DBP'li Salihe Aydeniz savunma verecek
Polise yumruk atan Demokratik Bölgeler Partisi milletvekili Salihe Aydeniz'in ...
Dodurga'da seçim sonuçları belli oldu
Çankırı Dodurga'da 13 yıl sonra yapılan belediye başkanı seçimini 995 ...
 
6'lı masadan 'aday' açıklaması
6’lı masa, bugün İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in ev sahipliğinde ...
Gaziemir'de yangın sezonunda flaş iddia: Göletin suyu kesildi!
Gaziemir Belediyesi'nin MHP'li Meclis üyesi Selahattin Şahin ve AK Partili ...
CHP'li Kılıç hastalığını anlattı: Göğsüme balyoz konmuş gibi!
Devam eden koronavirüs hastalığını anlatan CHP İzmir Milelletvekili Sevda ...
 
Bozdağ: Türkiye'de muhalefet açığı var
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Evet bütçe açığımız da var ama bana sorarsanız ...
6'lı masa 5'inci kez toplandı: Neler konuşulacak?
CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi, Demokrat Parti, Gelecek Partisi ile Demokrasi ...
AK Partili Sürekli: İlk günkü aşkla yolumuza devam ediyoruz!
AK Parti İzmir İl Başkanlığı koordinasyonunda düzenlenen “Vefa Buluşmaları” ...
 
Filiz SEZER
Filiz SEZER
Etkili fedakârlık ve kayıp milyarlar
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’in deprem bölgesindeki büyük dayanışması…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu seçimin neden bunca talibi var?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva