HABERLER>SPOR
26 Aralık 2020 Cumartesi - 17:59

Son saniyeler nefes kesti... Göztepe Gümrük'ü geçemedi!

Süper Lig'in 15. haftası müsabakasında Göztepe ile Fatih Karagümrük 1-1 berabere kaldı.

Son saniyeler nefes kesti... Göztepe Gümrük ü geçemedi!

Stat: Gürsel Aksel

Hakemler: Sarper Barış Saka, Serkan Olguncan, Mustafa Savranlar

Göztepe: Megyeri, Murat Paluli, Mihojevic, Atınç Nukan, Berkan Emir, Halil Akbunar, Nwobodo, Soner Aydoğdu, Cherif Ndiaye, Mossoro (Dk. 46 Yalçın Kayan) (Dk. 86 Tripic), Napoleoni (Dk. 63 Burak Süleyman)

Fatih Karagümrük: Viviano, Ramazan Civelek, Fatih Kuruçuk, Alparslan Erdem, Balkovec, Ndao, Ndiaye, Biglia, Jimmy Durmaz (Dk. 86 Muhammed Egemen Pehlivan), Chahechouhe (Dk. 88 Vato Arveladze), Mevlüt Erdinç

Goller: Dk. 11 Cherif Ndiaye (Göztepe), Dk. 77 Biglia (Fatih Karagümrük)

Sarı kartlar: Dk. 36 Mossoro (Göztepe), Dk. 53 Ndao (Fatih Karagümrük)49. dakikada savunmadan gelen topla buluşan Biglia'nın ceza yayı üzerinden bekletmeden yaptığı vuruşta, top yandan dışarı çıktı.

57. dakikada ceza sahası dışında Biglia'nın sert şutunda kaleci Megyeri'nin kurtardığı topu savunma oyuncuları uzaklaştırdı.

65. dakikada sağ kanattan hızlı gelişen Göztepe atağında Cherif Ndiaye'nin pasıyla topla buluşan Halil Akbunar'ın ceza sahasına girdikten sonra çapraz pozisyonda yaptığı vuruşta, meşin yuvarlak yandan auta gitti.

77. dakikada Fatih Karagümrük beraberliği yakaladı. Murat Paluli'nin müdahalesiyle ceza sahası dışında Ndao'nun düşürülmesiyle kazanılan serbest vuruşu kullanan Biglia, güzel bir vuruşla meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu: 1-1.

90+3 . dakikada sol kanttan hızlı gelişen Fatih Karagümrük atağında Ndao, ceza sahasına girdikten sonra yaptığı vuruşta kaleci Megyeri topu iki hamlede kontrol etti. 

Müsabaka 1-1 eşitlikle tamamlandı.

Süper Lig´in 15´inci haftasında Göztepe ile Fatih Karagümrük´ün berabere kaldığı karşılaşmanın ardından teknik adamlar karşılaşmayı değerlendirdi. Her iki taraf da şanssızlıktan yakındı.

Evinde Fatih Karagümrük ile berabere kalarak galibiyet özlemi 4 maça çıkan Göztepe´de teknik direktör İlhan Palut, maçın ardından açıklamalarda bulundu. Sonuca rağmen oyuncuların göstermiş olduğu performanstan memnun olduğunu belirten Palut, "Bugün galibiyet parolasıyla sahaya çıktık ve oyuncularım da maça istekli başladı. Golü bulduk, sonrasında top biraz daha rakipte kalsa da net pozisyonlarımız devam etti. İkinci yarıda da bu görüntü sürdü. Biraz daha topun sahibi olabilirdik. Geçiş hücumlarında maçı bitirebilecek pozisyonlar yakaladık ancak değerlendiremedik. Böyle olunca rakip de maça asıldı ve duran toptan golü buldu. Golden sonra yine maçı forse ettik. Bugün oyuncularımın mücadelesinden memnunum. Çok çalıştılar ve çok mücadele ettiler. Ancak sonuç anlamında istediğimizi alamadık" dedi.

"GUILHERME´Yİ KULLANMAMIZ MÜMKÜN DEĞİL"
Son iki lig maçında transfer görüşmeleri yaptığı için kadroya alınmayan Guilherme hakkında da açıklamalarda bulunan Palut, "Yoğun fikstür, hesapta olmayan Ziraat Türkiye Kupası´ndaki Bursaspor ile 120 dakikalık maç, bir iki sakat oyuncunun tedavisi sürerken 3 oyuncunun koronavirüs testinin pozitif çıkması rotasyonu oldukça daralttı. Ancak bugün her oyuncu elinden geleni yaptı. Kötü bir dönem geçiriyoruz ama bu dönemde hiçbir maçta rakiplerimiz bize üstünlük sağlayamadı. Ancak kırılma anları aleyhimize işledi. Guilherme, transfer isteğiyle yönetime başvurdu. Guilherme bizim takımdaki oyuncuların konsantrasyonunda olmadığı için onu kullanmamız mümkün değil. Transferi de kulüp yönetimi yönetiyor. Nasıl sonuçlanacağını göreceğiz" ifadelerini kullandı.

"OYUN HAKİMİYETİ BİZDEYDİ"
Fatih Karagümrük Teknik Sorumlusu Atılay Caner, oyun üstünlüğüne rağmen girdikleri pozisyonları değerlendiremediklerini söyledi. Caner, "Buraya iyi hazırlanarak geldik. Deplasman şanssızlığımızı kırmak istiyorduk. Yediğimiz golden sonra toparlanıp oyun üstünlüğünü elimize aldık. Sayılmayan golümüz verilmiş olsa farklı olabilirdi. İkinci devre oyun hakimiyeti bizdeydi. Beraberlikten sonra 2 veya 3´ü bulabilirdik. Bundan sonraki maçlarda bu şanssızlığı kırıp kendi sahamızda olduğu gibi deplasmanda da galip gelmek istiyoruz" diye konuştu.(AA/ DHA)

 
Çığ nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 8'e yükseldi
 
Koronavirüste kritik uyarı: İlaçlarınızı aksatmayın!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Menemenspor'dan açıklama: İçimizdeki İrlandalılar bizi yenemeyecek!
TFF 1'inci Lig'de Adanaspor'la deplasmanda oynanan maçta sahaya 6 yabancı ...
Dünya şampiyonun acı günü!
Dünya Paralimpik Yüzme Şampiyonu Beytullah Eroğlu'nun babası Mustafa Eroğlu, ...
Altınordu, 'Tuzla' buz oldu!
TFF 1. Lig'de zirve hesapları yapan İzmir ekibi Altınordu, Tuzlaspor'a ...
 
Altay'ın kaptanından üzücü haber
TFF 1. Lig ekiplerinden Altay'da Özgür Özkaya'nın sol ön çapraz bağlarında kopma tespit edildi.
Karşıyaka'da vakalar artıyor!
Misli.com 3'üncü Lig 3'üncü Grup'ta 24 Aralık Perşembe günü oynanan Altındağspor ...
Karşıyaka kalesini gole kapattı
Misli.com 3'üncü Lig 3'üncü Grup'ta bu sezon 14 maçta 8 galibiyet, 5 beraberlik, ...
 
Pınar Karşıyaka 6'da 6 istiyor
ING Basketbol Süper Ligi'nde art arda 5 galibiyetle üçüncü sıraya tırmanıp ...
İzmir'in gururu 97 yaşında
İzmir'in Cumhuriyetle yaşıt kulübü Altınordu, kuruluşunun 97'nci yılını ...
Altay şaha kalktı
TFF 1'inci Lig'de evinde Bereket Sigorta Ümraniyespor'u 3-1 yenen Altay ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu saatte 'vicdan ittifakı' olur mu?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Tunç Soyer yeni bir yola çıktı
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva