HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
16 Şubat 2021 Salı - 10:58

Soğukkuyu'ya yeni muhtarlık binası

Bayraklı Belediyesi tarafından inşası tamamlanan Soğukkuyu Mahallesi Muhtarlığı’nın yeni binası düzenlenen törenle Başkan Serdar Sandal tarafından açıldı. Daha modern ve merkezi konumdaki hizmet binası talebinin yerine getirilmesinden memnuniyet duyduğunu ifade eden Muhtar Coşkun Bülbül, desteklerinden dolayı Başkan Sandal'a teşekkür etti. Açılışta konuşan Sandal, “Biz sadece iş yapacağız. 2021 yılı sonu itibarıyla tüm projelerimizi tek tek hayata geçireceğiz. Yeni muhtarlık hizmet binasının ardından Soğukkuyu'ya ayrıca kültür merkezi ve kreş kazandıracağız. İlçemize hayırlı olsun” dedi.

Soğukkuyu ya yeni muhtarlık binası

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, ihtiyaç olan muhtarlık binalarının yenilenerek daha modern ve sağlıklı hale getirilmesiyle ilgili çalışmalarını sürdürüyor. Pandemi ve felaketlere rağmen bir yandan ilçeye yeni projeler kazandırmak için çalışan ve bu kapsamda önceki aylarda Fuat Edip Baksı Mahallesi'ne yeni muhtarlık binası kazandıran Başkan Sandal, bu kez Soğukkuyu Mahallesi'nde yapımı tamamlanan yeni hizmet binasının açılışını geniş katılımlı bir törenle yaptı.

Önceden 21 metrekarelik konteyner içinde bulunan muhtarlık binası, proje kapsamında 42 metrekarelik yerleşik muhtarlık binasına dönüştürüldü. Eski muhtarlığın ön kısmındaki cadde kenarına inşa edilen yeni muhtarlık binasında; depo, mutfak, tuvalet, sekretarya ve muhtar odası bulunuyor. Bayraklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin pandemi, deprem ve sel felaketleri gibi zorluklara rağmen kısa zamanda hazır hale getirdiği binanın açılış kurdelesini Başkan Sandal; Muhtar Coşkun Bülbül,diğer mahallelerin muhtarları ve azalarla birlikte kesti. Soğuk havaya rağmen geniş katılımla gerçekleşen açılışa CHP Bayraklı İlçe Başkanı Pınar Susmuş, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri ve CHP Bayraklı ilçe yöneticileri katıldı.

SOĞUKKUYU'YA KÜLTÜR MERKEZİ VE KREŞ

Covid-19 tedbirleri çerçevesinde düzenlenen törende Muhtar Bülbül, "Taleplerimizin yerine getirilmesinden dolayı mutluyuz. Teşekkür ederiz. Mahallemize bir de kültür merkezi ve kreş isteğimiz var. Bu konuda da başkanımızdan destek istiyoruz"dedi.

MUHTARLARIMIZ BİZİM GÖZ BEBEĞİMİZ

Başkan Sandal, "Soğukkuyu mahallemizin önemli ihtiyaçlarından biri olan yeni muhtarlık binasının açılışını yapmaktan dolayı son derece mutluyuz. Sırada 6 muhtarlığımız var. Bu dönem içinde onları da bitireceğiz. Muhtarlarımızın daha sağlıklı, nitelikli ve ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri ortamlarda hizmet vermeleri bizim de önceliğimiz ve bu konuda elimizden geleni yapacağız. Muhtarlarımız bizim göz bebeğimiz. Mahallelerle ilgili işlerimizi yaparken ilk başvuracağımız adres muhtarlarımız… Amacımız bir yandan bütçemizi düzeltmek bir yandan da projelerimize başlamak" dedi.

SADECE İŞ YAPACAĞIZ

2021 yılının sonu itibarıyla planlanan projeleri tek tek hayata geçireceklerini ifade eden Sandal, "Bugüne kadar temel altyapı sorunları ve ihtiyaçların yüzde 80'inden fazlasını çözmüş durumdayız. Biz sadece iş yapacağız. Çok konuşmayacağız. Mahallelerimizin dertlerini sıkıntılarını, okula gidemeyen çocuklarımızın ihtiyaçlarını, gıda ihtiyacı olan yurttaşlarımızın sorunlarını çözeceğiz. Kim ne derse desin, kim neyi uydurursa uydursun; uydurdukları  yalan batağında kendileri boğulacaklar.Bu tür insanların yapabileceği hiçbir şey yok. Biz işimizle, ahlakımızla, duruşumuzla herkese gerekli cevabı fazlasıyla vereceğiz. Tek derdimiz, vatandaştan topladığımız vergiyi yeniden vatandaşın hizmetine sunmak" diye konuştu.

KÜLTÜR MERKEZİ SÖZÜ

Başkan Sandal, "Soğukkuyu Mahallesinde yaşayan yurttaşlarımız, kültür merkezinin en iyisine, en güzeline, en değerlisine layık. Çünkü buradaki yurttaşlarımız gerek depremde gerekse sonraki süreçte kendi varlıklarının, güçlerinin ne olduğunu bize gösterdiler ve biz onlarla birlikte olmaktan son derece mutluyuz. En kısa sürede kültür merkezimizin proje işlerine başlayacağız buradan bunun da sözünü veriyorum.. Yurttaşlarımızın bütün ihtiyaçlarını karşılayabilecek içinde kreş, konferans ve konser salonları olan bir kültür merkezimize bu dönem içinde başlamış oluruz diye düşünüyorum. Varlığınız bize güç veriyor. Sizlerle birlikte olmaktan onur duyuyorum. Yeni muhtarlık binamızın hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum" dedi. Konuşmaların ardından Başkan Sandal ve katılımcılar yeni muhtarlık binasını gezdi, hatıra fotoğrafı çektirdi.

 
Başkan İduğ’dan dayanışma çağrısı
 
Narlıdere’de gıda denetimleri devam ediyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Başkan İduğ’dan dayanışma çağrısı
Koronavirüs pandemisinin başladığı günden bu yana ilçedeki dar gelirli ...
Başkan Kayalar muhtarlarla buluştu
Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, muhtarlarla bir araya geldi talep ve önerilerini dinledi.
Konak'ta dezavantajlı gruplar için önemli işbirliği
İzmir Valiliği ve Konak Belediyesi arasında “Dünümüzle Yarınımızla Bu ...
 
Karaburun'u karanlıktan kurtaracak proje
Yaklaşık 450 Megavatlık rüzgâr enerji santrali ile Türkiye’nin en fazla ...
İzmir'in o ilçesinde park için halk oylaması!
Karaburun Belediye Meclisi’nden alınan karara göre; yerleştirilen çocuk ...
Selçuk Belediyesi tek nokta hizmet aracı yola çıktı
Selçuk Belediyesi “Tek Nokta Hizmet Birimi” hayata geçti. İlk durağı ...
 
Bergama'da karla mücadele!
Bergama Belediyesi ekiplerinin kar ve buzla mücadelesi 7/24 devam ediyor. ...
Kursiyerlerin gözünden pandemi günleri
Bornova Belediyesi’nin hobi ve beceri kurslarında fotoğrafçılık eğitimi ...
CHP Kiraz'dan Başkan Özçınar'a belgeli 'Özkarakaş' yanıtı!
Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar, 2019 yerel seçimlerinde Demokratik ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu saatte 'vicdan ittifakı' olur mu?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Tunç Soyer yeni bir yola çıktı
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva